VoLTE та VoWiFi від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: пресреліз VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Чому смартфони 2022 року не підходить до вимог Київстару, яких немає у списку?

Тут, на мою думку, все просто: це обладнання Київстару (та і інших операторів України) не підтримує мій смартфон, а не мій смартфон та купу інших смартфонів які випущені з 2022 року і досить тут чекають на диво від Київстару (і не тільки), який принципово не робить те, що він міг би, щоб бути більш лояльним до абонентів.

Але увесь цивільний мир робить на моєму смартфоні (і не тільки) навіть 5G, не говорячи про Vo-технологій.
Те саме питання. Pixel 7 в мережі лайф працює з VoLTE і VoWiFi, в водафон кажуть також, а КС чомусь каже, що ні, не включу, а чо? - бо так!...

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
а КС чомусь каже, що ні, не включу
Тиждень тому, коли VF почав запускати VoLTE і в мене не запрацювало, стало цікаво, чи працює в мене воно взагалі. Попросив підтримку Київстар увімкнути - сказали "ніт". Але сьогодні запряцювало само.
А от VoWIFI чомусь не вмикається

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
xenium, так "не включу", чи "не працює"? Так и не определились
Не можемо увікми..увіхми...умікви.. увімкнути на вашому телефоні, оскільки модель не підтримується в мережі Київстар. Майже дослівно :)

Місто
Dnipro
Shinime, тобі пишуть що навіть з переліку посилають якщо передплата, а ти на своєму стоїш :sneaky:.
У знайомого Samsung a54 відмовлялись активувати на протязі року доки він не перейшов на контракт там залюбки підключили за 5 хвилин.

Зверху