VoLTE та VoWiFi від Київстар

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

Причина: пресреліз VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Луцьк
koldun27, А з'явився принаймні повзунок VoWiFi на вашому Samsung після грудневого оновлення? У налаштуваннях підключень, дзвінків, чи у шторці швидких налаштувань. На моєму A55 чомусь ще навіть за листопад не було патча. Опція VoLTE є і працює, а VoWiFi - зась, навіть нема де включити. То надіявся, що хоча б повзунок з'явиться разом з черговим оновленням, ну а далі запрацює по мірі додавання провайдерів.

Місто
Киев
SmartS, у мене такий же смарт , два оператори , КС не працює , а от Лайфсел є і тумблєр і розмови по файфаю , так що не думаю що проблема у тумблерах з оновленням , нам мабуть вже OneUI 7 прилетить

Місто
Киев
koldun27, А з'явився принаймні повзунок VoWiFi на вашому Samsung після грудневого оновлення? У налаштуваннях підключень, дзвінків, чи у шторці швидких налаштувань. На моєму A55 чомусь ще навіть за листопад не було патча. Опція VoLTE є і працює, а VoWiFi - зась, навіть нема де включити. То надіявся, що хоча б повзунок з'явиться разом з черговим оновленням, ну а далі запрацює по мірі додавання провайдерів.
Також в шторці є VoWiFI, але там налаштування тільки для Vodafone, і там все працює.
Sams S23 ultra. Чекаємо коли додадуть профіль

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
SmartS, Київстар так спішив зробити запуск VoWiFi, що забув попередити виробників, як це всі інші оператори робили. Коли за декілька місяців до запуску вже оновлення прийшло.

Місто
Луцьк
Stiv, Так, підтверджую - у сім'ї на ще одному смартфоні такої ж моделі, але з сімкою Водафон, всі тумблери з'явились ще кілька місяців тому, на відміну від мого з сімкою Київстар. Не працювали одразу, звісно. Але з'явились, і зараз все робе як слід.

Місто
Луцьк
На А15 зявились повзунки Vowifi і VoLTE. Останнє правда ще не доступне в моєму місті
Цікаво, повзунки з'явились після оновлення від Samsung? Чи незалежно від оновлень виробника, а може через якісь дії з боку оператора?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
На А15 зявились повзунки Vowifi і VoLTE. Останнє правда ще не доступне в моєму місті
Цікаво, повзунки з'явились після оновлення від Samsung? Чи незалежно від оновлень виробника, а може через якісь дії з боку оператора?
Х.з не можу сказати напевно. Бо телефон був у дитини.

Зверху