Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Луцьк
У жены довольно старый Samsung A52
Здається, A52 не оновиться до One UI 7, а саме з цим оновленням прилетіла підтримка VoWiFi КС на старіші Samsung-и.
Хоча, у дружини на A55 з сімкою Vodafone запрацювало після якогось місячного патча минулої осені, а на цьогорічні S25 теж після якимось не-глобальним місячним оновленням.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Galaxy A52 8/256GB
У жены довольно старый Samsung A52 и когда то он был в списке совместимых. VoLTE подключился сам вообще без всяких телодвижений (и со стороны КС и телефон сам увидел эту технологию и начла использовать). Я это выяснил, когда тут на форуме наткнулся на эту тему.
А сейчас его в этом списке нет. Почему?
Его вынесли за скобки, и как раз сегодня обновились настройки на нем и появился VoWiFi;)

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
КС на сайті знову трохи освіжив список телефонів
Цирк - по другому назвать не знаю как
У жены довольно старый Samsung A52 и когда то он был в списке совместимых. VoLTE подключился сам вообще без всяких телодвижений (и со стороны КС и телефон сам увидел эту технологию и начла использовать). Я это выяснил, когда тут на форуме наткнулся на эту тему.
А сейчас его в этом списке нет. Почему?
Це посилання на список телефонів, що підтримує VoWiFi. А от в списку телефонів, які підтримує VoLTE, А52 присутній і нікуди не дівався.

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
xenium, вольта це лиш одна з опцій…е-сім для смартгодинників, гроші за активацію аймесидж, через опу активація е-сім в орівнянні з лайфом. Оператор то може й номер один по кількості абонентів, але по інноваціям і технологіям таке собі. Та й список пристроїв порівняйте жовтого і синього. Як і можливість увімкнути через додаток вольту

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
xenium, вольта це лиш одна з опцій…е-сім для смартгодинників, гроші за активацію аймесидж, через опу активація е-сім в орівнянні з лайфом. Оператор то може й номер один по кількості абонентів, але по інноваціям і технологіям таке собі. Та й список пристроїв порівняйте жовтого і синього. Як і можливість увімкнути через додаток вольту
Повністю згідний, давно думаю про міграцію до жовтого. Але поки стримує досить вигідний тариф на КС, ну і наявна можливість на моєму телефоні самостійно вирішувати питання з VoLTE через шізуку.

Місто
Львів
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Місто
Львів
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Це точно. У Львові відключили 3ж і голосовий зв'язок став просто дно.
так до чого тут голосовий зв"язок до 3g, не бачу ніяких проблем у Львові з звязком, хіба що ви десь в селі за містом)
Post automatically merged:

Матвєй, Матвєй до чого тут 3g до 4g та звичайного wifi?

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Lyb4, Після того, як вимкнули 3ж різко просіла якість голосового зв'язку на телефонах, які офіційно не підтримують вольту, тобто працюють виключно в 2ж стандарті. І ні, я не за містом, в 2 км від Оперного театру.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Коли в одному смартфоні Samsung A55 встановлені сімкарти Київстар та Лайфселл, а також включені VoLTE та VoWiFi, то мимоволі порівнюєш роботу цих послуг двох операторів.
Видно, що Київстар конкуренцію програє. То недодзвони, то зникає можливість використовувати VoWiFi. Якщо намагаєшся використовувати VoLTE, то мобільна мережа Київстар переходить у 2G.
На номері іншого оператора цих проблем немає.
Я вже не сподіваюся, що VoLTE та VoWiFi від Київстар працюватимуть без проблем. Якби змогли, то виправили б недоліки в роботі VoLTE та VoWiFi.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Lyb4, до телефонії. Чи що ми тут обговорюємо?! Ану переведи телефон в 2ж і вимкни тумблера вольти і вовайфай. Поговри хоча б день і розкажеш як воно живеться в 2000х

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Lyb4, до телефонії. Чи що ми тут обговорюємо?! Ану переведи телефон в 2ж і вимкни тумблера вольти і вовайфай. Поговри хоча б день і розкажеш як воно живеться в 2000х
2g це дев'яності.
В 2000х вже був 3g і т.д.
Україна в цьому сенсі на десятиліття відставала.
В 1993 в нас з'явилось тількт 1g.
0g комерційного взагалі не було.
А в 2015 коли у в світі було вже 4g, ми тільки почали будувати 3g.
Зараз в 2025 ми тільки в процесі впровадження VoLTE коли в світі будується 5g.
А київстар на своєму сайті постить новини про випробування 6g в світі, в той час як сам тільки починає випробовувати 5g.
і це не співпадіння, це - міцна тенденція.

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
CleverFish, запуск 3ж: 2006 год - пиплнет и утел, 2015 год - большая тройка
А 0g - це шо? Системы типа Алтай? AMPS? NMT?
нагадай де зараз піпл і тримоб ? :)
NMT та AMPS це 1g, а алтай мені нецікавий, хіба шо якщо туди прилетить з десяток ракет протибункерних.... :)

Останнє редагування:

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
CleverFish, тримоб всё там же, в 3g... роуминге...
Ну а пипл там же, где и алтай, нмт и ампс - в анналах истории.
А 2g до сих пор живет и умирать не собирается, по-видимому ещё долго

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
CleverFish, тримоб всё там же, в 3g... роуминге...
А 2g до сих пор живет и умирать не собирается, по-видимому ещё долго
Там де був тримоб зараз LTE, 5мгц LC і 10мгц ВФУ...
а 3g роумінгу того залишилось ... 10мгц у ВФУ і 5мгц у LC (оце вже співпадіння)...

проти 2g я взагілі нічого не маю, хай живе собі
Screenshot_20230410_202511_Service mode RIL~3.jpg Screenshot_20230410_202440_Service mode RIL~2.jpg
завдяки зворотній підтримці цих чудо технологій моя бабця щаслива. А я радий коли моя бабця (93 роки) щаслива :)

Останнє редагування:

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
завдяки зворотній підтримці цих чудо технологій моя бабця щаслива
А миллионы других абонентов страдают, потому что киевстар не может им подключить и обеспечить стабильную работу volte, а голос в gsm оставляет жевать ..

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
завдяки зворотній підтримці цих чудо технологій моя бабця щаслива
А миллионы других абонентов страдают, потому что киевстар не может им подключить и обеспечить стабильную работу volte, а голос в gsm оставляет жевать ..
Не може забезпечити - подзвони залиш заявку, напиши скаргу в НКРЗ, місцевому депутату письмову пропозицію, що до покращення зв'язку в нонкретному НП. Коли таких звернень буде 3 млн., вони вже не зможуть відкрутитись. а поки звернень нема - моя бабця щаслива :)

Зверху