Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
lsd послуга "Сім для другого телефона" несумісна з VoLTE. Вимикаємо другу сім?

Відмовився. Друга сім важливіша.
Я підключав VoLTE на KS наступним чином. Вимкнув Сім для другого телефону, одразу написав в чат, підключили VoLTE.
Через 5 хв підключив Сім для другого телефону через пакет Смарт сім. Місяця півтора як працює
VoLTE тільки на основній сім чи є також і на тій що для другого телефону?

Місто
Odesa
На Poco X7 Pro виникла проблема з перемиканням інтернету на 4G при відключенні від Wi-Fi. Якщо відключитися від Wi-Fi, то інтернет через оператора Kyivstar з'являється тільки за кілька хвилин. Помітив, що це якось пов'язано з використанням сервісу VoLTE. Якщо відключити VoLTE в налаштуваннях, підключення інтернету відбувається миттєво. З другим оператором (Vodafone) такої проблеми немає. Хоча в цей проміжок часу Інтернет недоступний, служба VoLTE продовжує працювати і дзвінки проходять. Вчора прийшло оновлення прошивки, і я ще не можу зрозуміти чи пов’язана проблема з оновленням, чи проблему на стороні оператора. Чи є такі проблеми ще в когось?

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Оверквотинг
lsd послуга "Сім для другого телефона" несумісна з VoLTE. Вимикаємо другу сім?

Відмовився. Друга сім важливіша.
Я підключав VoLTE на KS наступним чином. Вимкнув Сім для другого телефону, одразу написав в чат, підключили VoLTE.
Через 5 хв підключив Сім для другого телефону через пакет Смарт сім. Місяця півтора як працює
VoLTE тільки на основній сім чи є також і на тій що для другого телефону?
Працює лише на основній sim-карті.

Місто
Odesa
На Poco X7 Pro виникла проблема з перемиканням інтернету на 4G при відключенні від Wi-Fi. Якщо відключитися від Wi-Fi, то інтернет через оператора Kyivstar з'являється тільки за кілька хвилин. Помітив, що це якось пов'язано з використанням сервісу VoLTE. Якщо відключити VoLTE в налаштуваннях, підключення інтернету відбувається миттєво. З другим оператором (Vodafone) такої проблеми немає. Хоча в цей проміжок часу Інтернет недоступний, служба VoLTE продовжує працювати і дзвінки проходять. Вчора прийшло оновлення прошивки, і я ще не можу зрозуміти чи пов’язана проблема з оновленням, чи проблему на стороні оператора. Чи є такі проблеми ще в когось?
Таки схоже, що проблема була на стороні Київстара. Сьогодні зранку переключення на 4G після відключення від Wi-Fi відбувається миттєво. Мабуть ТП Київстар читають цей форум ))

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Оверквотинг
Таки схоже, що проблема була на стороні Київстара. Сьогодні зранку переключення на 4G після відключення від Wi-Fi відбувається миттєво. Мабуть ТП Київстар читають цей форум ))
В них на технічний відділ стільки скарг летить через проблеми з дзвінками від людей з усієї України, що вони і без форума розуміють, що відбувається якась халепа 🫢
Але може бути і таке...

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
Xiaomi Mi8 Pro (Android Q (10), MIUI Global 12.0.2.0)

VoLTE - працює.

VoWiFi - ні.
Маю три SIM карти.

Основна SIM
- VoLTE працює, вхідні/вихідні виклики, Інтернет.
!!! Основна не може обмінятися ролями із SIM для другого телефону.

SIM для другого телефону - VoLTE не працює, вихідні виклики, Інтернет.
!!! SIM для другого телефону не може обмінятися ролями із основною SIM.

SIM для планшету - працює як і раніше.

Важливо
VoLTE створює обмеження в роботі Основної SIM та SIM для другого телефону - вони просто не можуть обмінятись ролями.

Особисто мене все влаштовує - моя Основна SIM має завжди бути основною (приймати та здійснювати виклики, виходити в Інтернет), а SIM карта для додаткового телефону має тільки здійснювати вихідні виклики та виходити в Інтернет.

Останнє редагування:
Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Останнє редагування модератором:

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
ITnet, у мене телефон, якого немає в списку підтримуваних. Для мене головне - VoLTE, щоб дзвінок Інтернет не обривався під час дзвінка.

Місто
Ужгород
«У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.» Ця проблема ще актуальна чи вже поправили?

Місто
Ужгород
Перевипустив. VoLTE/VoWifi не відвалилось. Але є новий прикол: Тепер там де мережа і назва оператора пише капсом KYIVSTAR. У когось теж було так само?

Місто
Ужгород
Не завжди. Раніше писало UA-KYIVSTAR в назві мережі та Kyivstar в назві оператора. А тепер всюди просто KYIVSTAR ще й капсом і там і там

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Питання, коли сімка онлайн, VoWiFi може нескінченно довго триматись, чи діє те саме обмеження 10 хвилин? Бо у мене вдома КС часто переходить у вовіфі, мабуть поганенький сигнал мережі, і цей режим тримається значно довше...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
10 хвилин не від момеету реєстрації у WiFi, а від моменту пропадання мережі.
Тобто сидиш у WiFi і раз на 9,5 хв достатньо, щоб реєстрація в мережі пробігала.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Кочевник, а хто саме перевіряє реєстрацію в мережі, ще й раз на 9,5 хвилин? Апарат, чи оператор?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Оператор. Він виставляє таймери. Апарат лиш слухає мережу, боби підсвітити свою присутність.

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Не завжди. Раніше писало UA-KYIVSTAR в назві мережі та Kyivstar в назві оператора. А тепер всюди просто KYIVSTAR ще й капсом і там і там
Імовірно в тебе так писало тому, що сімка була дуже стара.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Імовірно в тебе так писало тому, що сімка була дуже стара.
Згоден, в мене зараз пише KYIVSTAR або UA-KYIVSTAR. (Нова сімка з розміром половини банківської карти)

Зверху