Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Ні не було виставлено режим LTE only. Кажу ж - цікаво. Було VoWiFi + 2G. Написали на Вайбер, що не можуть додзвонитися (абонент не може). Вимкнув VoWiFi, увімкнув пріоритет LTE. По рівню сигналу бачив, що LTE увімкнулося. Спробував подзвонити з іншого телефона - тиша. Ні гудків ні повідомлення робота.

Місто
Луцьк
karbunkul, Щось у них з IMS не клеїться, мабуть. Причому, схоже що на Samsung-ах найбільше траблів. Можливо, IMS-профілі, які завезли з One UI 7.0, недопиляні і не завжди коректно працюють у мережі КС. Чи реалізували оте правило 10 хвилин криво. Або на різні регіони виділяється різний об'єм ресурсів IMS - не розбираюся в цьому звісно, але раптом причина в тому, що на київстарівських серверах бракує ресурсів для цих послуг у певних локаціях.
Чомусь же ж може ідеально працювати VoWiFi на тих же смартфонах, але з SIM Vodafone чи Lifecell.

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
До речі, може в когось є припущення - чому на сайті КС у списку Samsung-ів, які підтримують їхній VoWiFi, нема моделі A55, хоча є "молодша" і дуже схожа модель того ж року A35, і також, наприклад, є A54 попереднього року випуску? Всі отримали оновлення One UI 7, у всіх Exynos-и, хоча різні модифікації. Це криворукі адміни сайта не внесли, чи все-таки могли бути виявлені нестиковки і тому не додали у список?
При зверненні у підтримку КС щодо проблем з VoWiFi на моєму A55, мені сказали прямим текстом, що модель у них не підтимується і що треба чекати оновлень ПЗ. Скріншот увімкненого тумблера VoWiFi зовсім не переконав оператора у протилежному.

Останнє редагування:
Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
На ваш телефон VoWiFi завезли через автооновлення конфігурації мережі? Чи ви про VoLTE?
Значок з'являвся в шторці, але в серпні зник і більше немає. VoLTE є, але довелось примусово вимкнути через трабли з інтернетом (дзвінки наче ок проходили)

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
До речі, може в когось є припущення - чому на сайті КС у списку Samsung-ів, які підтримують їхній VoWiFi, нема моделі A55, хоча є "молодша" і дуже схожа модель того ж року A35, і також, наприклад, є A54 попереднього року випуску? Всі отримали оновлення One UI 7, у всіх Exynos-и, хоча різні модифікації. Це криворукі адміни сайта не внесли, чи все-таки могли бути виявлені нестиковки і тому не додали у список?
При зверненні у підтримку КС щодо проблем з VoWiFi на моєму A55, мені сказали прямим текстом, що модель у них не підтимується і що треба чекати оновлень ПЗ. Скріншот увімкненого тумблера VoWiFi зовсім не переконав оператора у протилежному.
є припущення - вони рукожопі до неможу і мають чесно признати, що vowifi недопиляне, а всі моделі, що є у списку, а також користувачі, які активували це гівно - є платними тестувальниками, самі платять, щоб тестувати)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Місто
Жовті Води
Телефон
Poco F2 Pro
є припущення - вони рукожопі до неможу і мають чесно признати, що vowifi недопиляне, а всі моделі, що є у списку, а також користувачі, які активували це гівно - є платними тестувальниками, самі платять, щоб тестувати)
У них і VoLTE недопиляне!! На моему смартфоні 2 сімкарти, Lifecell та Kyivstar, так от на Lifecell за 2 роки взагалі не було проблем, а от на Kyivstar проблеми постійно, майже кожен день!!! Вчора навіть отримав листа на свою скаргу від НКЕК, де вказано що "Київстар перевірив......." коротше "Проблем у роботі сервісів не виявлено, БС працюють в штатному режимі, покриття відповідає нормам, і.т.д.....".
Тобто культурно "Послали".

Місто
Луцьк
Чи реалізували оте правило 10 хвилин криво.
Скоріше за все, що це. Але я цю проблему спостерігав інколи й з картки Vodafone.
До речі, спостерігав ще таке. Коли для теста на VoWiFi запускаю USSD (наприклад, перевірка балансу), то буває що виконує миттєво, як на VoLTE. Особливо коли щойно увімкнув VoWiFi, або десь щойно відбувся дзвінок.
Але коли телефон полежить деякий час у стані спокою, то після запуску USSD-команди буває що крутиться значно довше, секунд 5-10. А буває, що взагалі зависає команда і через пару хвилин вискакує повідомлення "MMI виконано", балансу чи чогось іншого при цьому не показує. Так само і дзвінки - іноді паузі перед гудками дуже коротка, а іноді помітно довша.

Про що це свідчить - не знаю. Але схоже, що перед тим, як згубити реєстрацію в IMS і перестати здійснювати та приймати дзвінки, має місце затримка у з'єднанні, яка врешті переростає у повне відрубання послуги.

Останнє редагування:
Місто
Жовті Води
Телефон
Poco F2 Pro
Спробував подзвонити з іншого телефона - тиша. Ні гудків ні повідомлення робота.
Другий місяць воюю з Київстар з абсолютно ідентичною проблемою, але як завжди "Проблем не виявлено"!!
Тобто вони проблему не бачать...!, лише абоненти це бачать. Таке враження що у нас масова галюцинація!!

Місто
Луцьк
У них і VoLTE недопиляне!!
Особисто в мене з минулої осені VoLTE працює безвідмовно (з тих пір як через чат з представником активували). Єдине - що глючило/злітало місяць тому, якраз після місячного оновлення ПЗ на моєму Samsung. Згодом стабілізувалось, зараз норм. А от VoWiFi - вкрай не надійно.

Місто
Жовті Води
Телефон
Poco F2 Pro
Особисто в мене з минулої осені VoLTE працює безвідмовно (з тих пір як через чат з представником активували). Єдине - що глючило/злітало місяць тому, якраз після місячного оновлення ПЗ на моєму Samsung. Згодом стабілізувалось, зараз норм. А от VoWiFi - вкрай не надійно.
Можливо що у різних регіонах по різному, тому що на тому тижні був день коли взагалі не дзвонило на Київстар, не було ні гудка ні системного повідомлення, і в цей же день тут писали про те ж саме у Дніпрі, а я також знаходжусь у цій області.
Можливо що навіть різне обладнання встановлено, тому і є така різниця!

Місто
Київ
На айфоні працює прекрасно, щоправда раз на 1-2 місяці чомусь самовимикаєтся перемикач вовіфі в настройках.

Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T
У них і VoLTE недопиляне!! На моему смартфоні 2 сімкарти, Lifecell та Kyivstar, так от на Lifecell за 2 роки взагалі не було проблем, а от на Kyivstar проблеми постійно, майже кожен день!!!
Якби це було так, то у всіх були б проблеми з VoLTE. Але ж в мене на Київстарі VoLTE працює чудово (в режимі LTE/WCDMA only). Та й в дружині на її S24 та Redmi Note 14 Pro наче проблем немає.

Місто
Жовті Води
Телефон
Poco F2 Pro
У них і VoLTE недопиляне!! На моему смартфоні 2 сімкарти, Lifecell та Kyivstar, так от на Lifecell за 2 роки взагалі не було проблем, а от на Kyivstar проблеми постійно, майже кожен день!!!
Якби це було так, то у всіх були б проблеми з VoLTE. Але ж в мене на Київстарі VoLTE працює чудово (в режимі LTE/WCDMA only). Та й в дружині на її S24 та Redmi Note 14 Pro наче проблем немає.
Я ж вище написав що "Можливо що навіть різне обладнання встановлено, тому і є така різниця!".
В різних регіонах різне обладнання (від різних виробників: Nokia або Huawei), а відповідно і різні налаштування, тому і може бути що десь робе нормально да десь погано.

Місто
Харків
На айфоні працює прекрасно, щоправда раз на 1-2 місяці чомусь самовимикаєтся перемикач вовіфі в настройках.
У мене теж вимикається, але частіше. От дійсно , в чому причина постійного самовимкнення vowifi в налаштуваннях iPhone ? Відповіді поки що не знайшов.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
в чому причина постійного самовимкнення vowifi в налаштуваннях iPhone ?
Ну а у мене взагалі не вимикається ніколи. Ось жодного разу. Часто знаходжусь в приміщеннях, де поганий сигнал, але є вайфай, все працює... Що я роблю не так?))

Місто
Харків
в чому причина постійного самовимкнення vowifi в налаштуваннях iPhone ?
Ну а у мене взагалі не вимикається ніколи. Ось жодного разу. Часто знаходжусь в приміщеннях, де поганий сигнал, але є вайфай, все працює... Що я роблю не так?))
Дякую.
Можливо, у мене це з-за того, що часто змінюю локацію? Справа в тому, що в знайомих теж постійно вимикається на яблуці, і на 11, і на 15, у мене 13, і до оновлення, і після, з самого початку роботи послуги. На другому телефоні, 9 pixel, ніколи і ні разу вимкнення не було.

Зверху