Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T
Саме так. Потужність сигналу мережі 4G (LTE) Київстар у мене в квартирі від 95 до 115 дБм. Поганий сигнал мережі.
Так 95 дБм це взагалі чудово, в мене ось 103 дБм зараз (37 asu), рівень 5 смужок і зв'язок без питань. Взагалі VoLTE працює без питань, і це на Ulefone який Київстар мабуть не додасть в підтримувані ніколи (бо це якійсь 3 ешелон, хоча я б назвав 2.5 ешелон, бо вже було 3 оновлення і 15 Андроїд також прилетів - на третьому ешелоні зазвичай ніяких оновлень не буває).

Дивно що з VoWIFI в них такі складнощі...

Місто
Харьков
На пиксель 7 прилетел второй октябрьский патч.
После его установки ползунки отвечающие за VoLTE остались на месте и включены.
*#*#4696#*#* показывает что IMS зарегистрирован и VoLTE подключен.
Но. При звонке нет символа HD, и при этом телефон остается в сети LTE

Шаманство с Shizuku приложением из телеграмм канала Telegram: View @vvb2060Channel привели, что в статус баре загорелся символ LTE+, но при звонке все так же нет символа HD.
Есть идеи?

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Так 95 дБм це взагалі чудово
Таке буває дуже рідко. За такого значення можу дзвонити через VoLTE.
Зараз подивився 109 – 112 dBm. Через VoWiFi дзвонити нормально. Якщо через VoLTE пробую дзвонити, тоді мережа падає в 2G.
Дивно що з VoWIFI в них такі складнощі
У мене з цим все гаразд зараз.

Останнє редагування:
Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T
Якщо через VoLTE пробую дзвонити, тоді мережа падає в 2G.
А якщо 2G заборонити? В мене теж падало, але потім відключив 2G і проблем не маю. В ліфті навіть і гірший сигнал але теж працює без питань.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
А якщо 2G заборонити
Я вже так робив. У такому разі дуже часто кажуть, що мене погано чути.
Тому для мене найкращий варіант – дзвінки через VoWiFi. Це добре працює в мене. Влаштовує цілком.

Місто
Луцьк
Теж пробував забороняти 2G. Дзвінки не вибиває, але дійсно періодично провали і погано чути (мені і мене).
Ще помітив, що останнім часом вдома якось краще дзвінки "чіпляються" за VoLTE і рідше викидає у 2G. Буває, що взагалі не викидає під час навіть тривалого дзвінка. Хоча сигнал мережі все той же: B8 -105dBm і гірше.

До речі, пару тижнів тому писав їхній підтримці в чат про складнощі з VoWiFi. У результаті навіть відкрили заявку, яка відображалася в Мій Київстар (розділ "Заявки"), хоча раніше там бачив лише інфу по проблемах з ДІ. Також приходили щодня SMS, що їм треба більше часу для вирішення. Потім мене набрали з тех. відділу і попросили інфу про дату і час невдалого дзвінка через VoWiFi. Але оскільки через погану роботу цієї послуги я її тупо не вмикав пару тижнів, то зміг надати інфу 10-денної давності, і вони сказали, що максимум має бути кілька днів. Короче, закрили заявку, і проблеми лишились.

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
Так 95 дБм це взагалі чудово
Таке буває дуже рідко. За такого значення можу дзвонити через VoLTE.
Зараз подивився 109 – 112 dBm. Через VoWiFi дзвонити нормально. Якщо через VoLTE пробую дзвонити, тоді мережа падає в 2G.
Дивно що з VoWIFI в них такі складнощі
У мене з цим все гаразд зараз.
Як що при дзвінку телефон перемикає в 2G ,це означає що VOLTE на номері не підключений

Місто
Долина
Телефон
Samsung A51
Добрий день. У мене смартфон Samsung A51. Київстар працює VoLTE а не працює VoWifi. Як отримати Vowifi ?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Добрий день. У мене смартфон Samsung A51. Київстар працює VoLTE а не працює VoWifi. Як отримати Vowifi ?
Є два варіанти:
1. Купити телефон, який підтримує VoWiFi.
2. Перенести номер в Лайфселл, де він підтримується.

• Like
Реакції: Howl
Зверху