Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Так 95 дБм це взагалі чудово
Таке буває дуже рідко. За такого значення можу дзвонити через VoLTE.
Зараз подивився 109 – 112 dBm. Через VoWiFi дзвонити нормально. Якщо через VoLTE пробую дзвонити, тоді мережа падає в 2G.
Дивно що з VoWIFI в них такі складнощі
У мене з цим все гаразд зараз.

Останнє редагування:
Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T Pro
Якщо через VoLTE пробую дзвонити, тоді мережа падає в 2G.
А якщо 2G заборонити? В мене теж падало, але потім відключив 2G і проблем не маю. В ліфті навіть і гірший сигнал але теж працює без питань.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
А якщо 2G заборонити
Я вже так робив. У такому разі дуже часто кажуть, що мене погано чути.
Тому для мене найкращий варіант – дзвінки через VoWiFi. Це добре працює в мене. Влаштовує цілком.

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
Теж пробував забороняти 2G. Дзвінки не вибиває, але дійсно періодично провали і погано чути (мені і мене).
Ще помітив, що останнім часом вдома якось краще дзвінки "чіпляються" за VoLTE і рідше викидає у 2G. Буває, що взагалі не викидає під час навіть тривалого дзвінка. Хоча сигнал мережі все той же: B8 -105dBm і гірше.

До речі, пару тижнів тому писав їхній підтримці в чат про складнощі з VoWiFi. У результаті навіть відкрили заявку, яка відображалася в Мій Київстар (розділ "Заявки"), хоча раніше там бачив лише інфу по проблемах з ДІ. Також приходили щодня SMS, що їм треба більше часу для вирішення. Потім мене набрали з тех. відділу і попросили інфу про дату і час невдалого дзвінка через VoWiFi. Але оскільки через погану роботу цієї послуги я її тупо не вмикав пару тижнів, то зміг надати інфу 10-денної давності, і вони сказали, що максимум має бути кілька днів. Короче, закрили заявку, і проблеми лишились.

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
Так 95 дБм це взагалі чудово
Таке буває дуже рідко. За такого значення можу дзвонити через VoLTE.
Зараз подивився 109 – 112 dBm. Через VoWiFi дзвонити нормально. Якщо через VoLTE пробую дзвонити, тоді мережа падає в 2G.
Дивно що з VoWIFI в них такі складнощі
У мене з цим все гаразд зараз.
Як що при дзвінку телефон перемикає в 2G ,це означає що VOLTE на номері не підключений

Місто
Долина
Добрий день. У мене смартфон Samsung A51. Київстар працює VoLTE а не працює VoWifi. Як отримати Vowifi ?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Добрий день. У мене смартфон Samsung A51. Київстар працює VoLTE а не працює VoWifi. Як отримати Vowifi ?
Є два варіанти:
1. Купити телефон, який підтримує VoWiFi.
2. Перенести номер в Лайфселл, де він підтримується.

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
На пиксель 7 прилетел второй октябрьский патч.
После его установки ползунки отвечающие за VoLTE остались на месте и включены.
*#*#4696#*#* показывает что IMS зарегистрирован и VoLTE подключен.
Но. При звонке нет символа HD, и при этом телефон остается в сети LTE

Шаманство с Shizuku приложением из телеграмм канала Telegram: View @vvb2060Channel привели, что в статус баре загорелся символ LTE+, но при звонке все так же нет символа HD.
Есть идеи?
Повністю протилежна ситуація. Після оновлення повзунки пропали. Через шізуку і піксель імс відновив. Символ HD при дздвінку на місці.

Місто
Долина
Є два варіанти:
1. Купити телефон, який підтримує VoWiFi.
2. Перенести номер в Лайфселл, де він підтримується.
Дякую. Є Лайфселл працює VoLTE VoWiFi ViLTE. Київстар працює тільки Volte.

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Місто
Долина
Місто
Киев
але в мене що кс что лайфіка сигнал дуже поганий
Скільки у вас dBm мережі Київстар 4G? VoLTE та VoWiFi від Київстар взагалі не працюють ні те, ні інше?
І модель телефону яка? Чи підтримується вона оператором?
київстар 104, лайф 115 , там де я зазвичай знаходжуся.
телефон s25 самсунг підтримується на усіх vowifi мережах операторів у лайфа/київстара/вадафону.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
київстар 104, лайф 115 , там де я зазвичай знаходжуся
Я зрозумів, що Вам бажано мати VoWiFi від Київстар. Лайфселл - інша тема.
У мене зараз немає проблем із VoWiFi від Київстар.
Є один нюанс. Не знаю, чи має значення. У мене - роутер Wi-Fi 6 і на телефоні на значку мережі Wi-Fi написано 6.

Проблем із реєстрацією номера телефону в мережі не було жодного разу. Читаю про таку проблему лише тут на форумі.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Налаштування викликів через VoWiFi на Samsung А55. Вподобання для викликів - Обрана мережа WiFi.
1000001283 копія.jpg

Місто
Львів
Налаштування викликів через VoWiFi на Samsung А55. Вподобання для викликів - Обрана мережа WiFi.
Краще оберіть пріоритет мобільної мережі. На айфоні пріорітет VoLTE -> VoWiFi і проблем в мене за весь час немає

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Краще оберіть пріоритет мобільної мережі. На айфоні пріорітет VoLTE -> VoWiFi і проблем в мене за весь час немає
звичайно немає проблеми з VoWiFi, бо він не використовується з таким пріорітетом))

Місто
Киев
Місто
Чернігів
Доброго вечора. У мене Motorola G54 Power 5G, ледве добився щоб підключили Volte після вимкнення в місті 3G, але проблема залишилась у тому, якщо телефон хоч на мить у ліфті чи за містом зловить 2G, то потім Volte не вмикаеться, треба вмикати режим у літаку і назад, потім працює. Вирішив проблему режимом LTE Only та вимкненням 2G. Але може хтось знає інший спосіб, щоб не вимикати 2G і не ставити LTE Only. Як зробити, щоб після 2G Volte вмикалось самостійно?

Місто
Dnepr
На китайце One+ Ace5 после обновления до 16-го Андроида появились ползунки включения VoLTE та VoWiFi для симки. Два оператора утверждают, что включение функций по номеру возможны только когда телефон будет "лицензирован" КС и появится в списке на сайте. Подключится автоматом.
Водафон и Лайфцелл подключили функции без проблем, хотя телефон у них тоже не "лицензирован".

Зверху