Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a

Вкладення

• Screenshot_20251125-104436.png
    Screenshot_20251125-104436.png
    128 КБ · Перегляди: 84
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
А підкажіть, можливо щось змінилось: якщо на номері підключена доп сім (сім для телефона) то volte, vowifi недоступно на обох сім ?
Нічого не змінилось
Смішна відповідь :))) "щоб підключити, треба відключити"
Отже, що потрібно, щоб на 1й сімці залишився віфі/волте? На другій - це не обов'язково: потрібні дані, опціонально - голос.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
1+15, i13PM, G86P
Отже, що потрібно, щоб на 1й сімці залишився віфі/волте?
Потрібно відключити послугу SIM для другого телефону. Ти читати вмієш? На офіційному сайті чорним по біломи це вказано.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Отже, що потрібно, щоб на 1й сімці залишився віфі/волте?
Потрібно відключити послугу SIM для другого телефону. Ти читати вмієш? На офіційному сайті чорним по біломи це вказано.
Друже, якщо мені щось не зрозуміло, то я питаю. Не хочеш відповідати - твоє право.
Мене цікавить, якщо друга сім буде суто дані (для планшету), то так само VoLTE/VoWiFi не працюватимуть?

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
1+15, i13PM, G86P
Вибач, профдеформація на недолугі питання.
Ні в якому варіанті працювати не буде, бо оператор не активує послугу.

1764063671608.png
З SIM для планшету наче сумісна.

Останнє редагування:

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
раптом з'явився напис VoLTE
Щоб я часом не пропустив, через добу надіслали СМСку
Робимо сучасні технології доступними для вас: VoLTE вже у вашому смартфоні без додаткової плати. Здійснюйте дзвінки у мережі 4G та одночасно шукайте інформацію в інтернеті або користуйтесь додатками у смартфоні. Інфо: https://kv.st/vlt

• Like
Реакції: Zat

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
У всіх VoLTE від Київстар нормально працює? У мене цей тиждень одна за одною сипляться SMS про пропущені, хоча до цього більш як рік з увімкненим VoLTE до мене принаймні додзвонювалися нормально. А вже протягом тижня сильно штормить, в тому числі коли на районі є світло.

kikiwora

 Software Engineer 🇺🇦🇪🇺
Місто
Kyïv
Телефон
У всіх VoLTE від Київстар нормально працює? У мене цей тиждень одна за одною сипляться SMS про пропущені, хоча до цього більш як рік з увімкненим VoLTE до мене принаймні додзвонювалися нормально. А вже протягом тижня сильно штормить, в тому числі коли на районі є світло.
Після 10хв послуга перестає працювати.
Київстар якось не подумав що коли нема світла й мережі не буде.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
1+15, i13PM, G86P
Перестає працювати VoWiFi, а не VoLTE
І це не примха операторів, а вимона спецслужб. Контакти дать для возмущєній?

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
З VoWiFi у мене особисто і при наявності мобільної мережі проблеми, часом телефон опиняється не на зв'язку ні з того ні з сього. Тому поки вирішив не покладаюся на цю послугу.
Але VoLTE, яке мене ще не підводило, почало паршиво працювати останнім часом.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
1+15, i13PM, G86P
Я далекий від lte ядер та IMS надбудов, але дивлячись на роботу іскомих послуг в ЄС, і без проблемну інтеграцію сервісів навіть на кнопкових апаратах, виникає питання- що не так у КС??))))

Місто
Киев
Motorola G54 VoLTE працює, але після проходу через місце з поганим покриттям відключається і необхідно переходити в режим літака щоб відновити роботу.

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
Щодо поганої роботи VoWiFi у мене, припускаю, що КС прирівнює власний 4G Band 8 до повної відсутності мережі :LOL: . Через це і відрубається часто. Саме такий у мене вдома 4G, з сигналом -105 dBm і гірше, а швидкість моб. інтернету 1-2 Mbps. Звертався до них, все обіцяють перевірити. І нічо.

Місто
Чернівці
Motorola G54 VoLTE працює, але після проходу через місце з поганим покриттям відключається і необхідно переходити в режим літака щоб відновити роботу.
Також є така проблема... як це можна пофіксити?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
одна за одною сипляться SMS про пропущені
У мене нічого не сиплеться, бо цю послугу зробили за додаткові гроші, які я платити принципово не збираюсь. Дзвінків і так вистачає, а хто не дозвонився, але дуже треба, пишуть у месенжери. VoWifi працює дуже добре.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Щодо поганої роботи VoWiFi у мене, припускаю, що КС прирівнює власний 4G Band 8 до повної відсутності мережі :LOL: . Через це і відрубається часто. Саме такий у мене вдома 4G, з сигналом -105 dBm і гірше, а швидкість моб. інтернету 1-2 Mbps. Звертався до них, все обіцяють перевірити. І нічо.
У мене в квартирі буває потужність сигналу мережі Київстар - 117 dBm. Зазвичай - 105 dBm. Але VoWiFi користуюся. Працює ідеально. VoLTE, на жаль, ні.
Три з половиною роки тому мені довелося відмовитись від послуг Київстар, у тому числі й від домашнього інтернету. В мене взагалі не було номера Київстар через слабку мережу.
Зараз користуюся номером тільки тому, що ціна тарифу невелика і VoWiFi від Київстар дає можливість отримати вихідні та вхідні дзвінки без проблем.
Якщо у вас є величезні проблеми з інтернетом та дзвінками, то, можливо, варто змінити оператора.

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
SvPet, Підкажіть, у вас активна платна київстарівська послуга "На зв'язку"? Можливо, ці глюки з VoWiFi через те, що їхній IMS не дружить з переадресаціями ...
От чомусь же ж на однаковій моделі телефона у когось VoWiFi від КС працює ідеально, а в когось, м'яко кажучи, не зовсім. Слабка мережа, схоже, не причина. Мабуть, є якісь інші технічні моменти, які відрізняють один випадок від іншого.

Останнє редагування:
Зверху