Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
Интересные вещи творятся!

Обычно, когда баловался и включал WiFi calling, через секунду-другую выбивало опцию на выключение со словами, мол, это не поддерживается оператором и нэ выпэндрюйся Пэтрыку.

А сегодня попробовал и опция завелась! Без ошибки! Что сие значит боюсь подумать — счастье-то какое! Как проверить не знаю 🤷🏼‍♂️
не совсем понял, а разве в КС есть такой сервис в IMS как WiFi calling?

Місто
Київ
Интересные вещи творятся!

Обычно, когда баловался и включал WiFi calling, через секунду-другую выбивало опцию на выключение со словами, мол, это не поддерживается оператором и нэ выпэндрюйся Пэтрыку.

А сегодня попробовал и опция завелась! Без ошибки! Что сие значит боюсь подумать — счастье-то какое! Как проверить не знаю 🤷🏼‍♂️
Раніше теж таким займався, але сьогодні після дзвінка на стаціонариний номер (не успішного), мені iPhone сам запропонував увімкнути Wi-Fi Виклики.

dmb

Місто
Михайловка
Телефон
Redmi Note 11 pro 5g
Підкажіть.
При ввімкненні ві-фі значок vo.lte в статусбарі зникае.
Так і повинно бути?

Місто
Полтава
Телефон
Poco M5s
dmb, так, повинно бути. Зараз так на усіх Xiaomi.
Так же само на моєму Poco M5S, при увімкненні Wi-Fi, значок VoLTE видно лише в статус барі. Не вважаю це критичним явищем. В дружини, на Redmi, теж саме.

Morino

Користувач
Місто
Львів
dmb, так, повинно бути. Зараз так на усіх Xiaomi.
Так же само на моєму Poco M5S, при увімкненні Wi-Fi, значок VoLTE видно лише в статус барі. Не вважаю це критичним явищем. В дружини, на Redmi, теж саме.
То всіх в кого редмі, поко, ксіомі, це не критично

dmb

Місто
Михайловка
Телефон
Redmi Note 11 pro 5g
Друзі, розібрався. Іконка volte на місті. Справа в тому що коли включаю ві-фі там просто мало місця для їх відображення, іконку видно тільки коли опустиш шторку.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Друзі, розібрався. Іконка volte на місті. Справа в тому що коли включаю ві-фі там просто мало місця для їх відображення, іконку видно тільки коли опустиш шторку.
У мене також Сяомі і іконка зникає не через мало місця. Але...
інколи вона потім мама знову з'являється, і якщо вимкнути/увімкнути ВоЛТЕ, то знову зникає.

Зверху