Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Кочевник, да работет VoLTE при подключенной сим для второго телефона. Работает только на основной карте. При переключении между снимками надо время чтобы завелся VoLTE.

Місто
Ромны
Кажуть що на кс запрацювали volte та vowifi на пікселях без shizuku та pixel ims. Сам не перевіряв бо у мене від цього волте більше проблем, до мене неможливо додзвонитись і про дзвінки дізнаюся постфактум від людей

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Включив дзвінки з підтримкою даних, і працює через мобільний інтернет водафон)))

Вкладення

• IMG_20250206_072949.jpg
    IMG_20250206_072949.jpg
    140 КБ · Перегляди: 58
Місто
Запорожье
SmartS, давайте меньше условий ставьте, одно и тоже мусолите весь день. Лте онли включаеться? Включаеться. Програмы только открывают системное меню, если не нравиться и хочеться чтобы это делалось через гугл асистента или ещё как-то это ваши проблемы

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
lsd, не працює. VoLTE навіть не активується само в підтримуваних апаратах. Звернення до котиків двічі - активуйте. Ок. Йдуть "в закат" на 15 хвилин. Ой, ви знаєте, у вас послуга "Сім для другого телефона" несумісна з VoLTE. Вимикаємо другу сім?

Відмовився. Друга сім важливіша.

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S22
lsd, не працює. VoLTE навіть не активується само в підтримуваних апаратах. Звернення до котиків двічі - активуйте. Ок. Йдуть "в закат" на 15 хвилин. Ой, ви знаєте, у вас послуга "Сім для другого телефона" несумісна з VoLTE. Вимикаємо другу сім?

Відмовився. Друга сім важливіша.
Хтось пробував підключати сім для другого телефону чи сім для планшету після підключення послуги VoLTE? що далі відбувається? послуга відключається чи просто не хоче підключати другу сімку?
Сім для планшета -мала б працювати.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Хтось пробував підключати сім для другого телефону чи сім для планшету після підключення послуги VoLTE? що далі відбувається? послуга відключається чи просто не хоче підключати другу сімку?
Сім для планшета -мала б працювати.
Для планшета працює.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Кочевник, у меня прекрасно работвет. И на основной и при переключении на сим для второго телефона, и обратно, только надо подождать какое-то время, чтобы VoLTE завелся, при переключении сим карт по ussd *278*9# Вот скрины:
Screenshot_20250206_100647_ .jpg
Screenshot_20250206_100737_ .jpg
Screenshot_20250206_100825_Phone services.jpg
Post automatically merged:

Movych, я пробовал и отключать, и включать, все работает.

Місто
Луцьк
А у всіх при включеному VoLTE USSD-команди йдуть через 2G (як у мене), чи в когось вони йдуть через 4G? Київстар взагалі зараз підтримує USSD через 4G?

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S22
Кочевник, я подключал в магазине, я описывал тут как у меня только получилось подключить.
Розкажіть докладніше будь ласка. Перечитав усі ваші повідомлення в цій темі за півтора роки і не знайшов де ви про це писали.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Movych, я там помню, сообщение #2.987 например. Ищите, тут в ветке есть. И какие глюки были на исходящие, и как они решались, все описывал.

Місто
Луцьк
Матвєй, Хмм, дивно якось. Виходить, що або це на iPhone працюють USSD через 4G, або у різних абонентів по-різному. У мене, як і у lsd і, наскільки розумію, у багатьох інших, USSD команди тільки через 2G при активному VoLTE.

Зверху