Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Житомир
Телефон
Samsung galaxy S23Ultra
Все що можна так це приховати їх в одному із модулів Good Lock.
А можете у кількох словах пояснити, як це працює і де в такому разі буде видно ці статуси?
Post automatically merged:

Поцікавився і з'ясував, що на новому Samsung S25 з One UI 7 таки ще нема VoWiFi від КС.
Їх взагалі не буде видно ніде, і все, більш нічого зробити не можна.
Доречі будильник і блютуз з активними підключеннями тепер також видно тільки при опущеній шторці.
Screenshot_20250317_183425_Good Lock.jpgScreenshot_20250317_183603_QuickStar.jpgScreenshot_20250317_183746_QuickStar.jpg

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Виходить, що VoWiFi від Київстар присутній на свіжій One UI 7 beta, але його здається досі нема на нових моделях Samsung (наприклад, S25), де One UI 7 іде з коробки.
Чи то КС лише зараз скоординував з Samsung додавання своїх профілів VoWiFi, чи ще щось. До речі, а може бути таке, що на S23 це не власне київстарівський профіль, а якийсь загальний, так як бета типу офіційно для іншого регіону (Індія)?
Більш за все на лінійці s25 з'явився VoWiFi, з виходом oneui 7 для минулих поколінь
В мене S25 і нічого немає такого. Всі оновлення встановлені.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
На рахунок мото g85… Не хитрими маніпуляціями вдалось отримати підключення во-лте з боку оператора. Послуга відобразилась в мій київстар і запрацювала без танців з бубном після ребута. Во-вайфай ні. Мабуть навіть з оновленням до 15 відра від патча за лютий, цю опцію ще не додали. Ну і по апн котрі присутні

IMG_3239.jpegIMG_3240.jpeg

Останнє редагування:
Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Можеш підказати як отримати запрошення у застосунку Samsung members для бета-тестування? бо в мене Samsung Galaxy s25 і пропозиції такої немає, а підтримка Samsung каже, що в Україні недоступне бета-тестування нової прошивки.

Місто
Житомир
Телефон
Samsung galaxy S23Ultra
Можеш підказати як отримати запрошення у застосунку Samsung members для бета-тестування? бо в мене Samsung Galaxy s25 і пропозиції такої немає, а підтримка Samsung каже, що в Україні недоступне бета-тестування нової прошивки.
В Україні ніяк, офіційно бета тестування доступне тільки для деяких країн.
Я просто скачав прошивку встановив її з допомогою ADB.

Місто
Киев
Телефон
Samsung S24 Ultra
Публичного бета тестирования андроид 15 и oneui 7 для 25 серии не было. Он изначально с этой прошивкой вышел.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Публичного бета тестирования андроид 15 и oneui 7 для 25 серии не было. Он изначально с этой прошивкой вышел.
Згоден, невірно висловився, мене все ж цікавить наступне оновлення для s25 One UI7.1

Місто
Луцьк
ITnet, Читав, що Samsung може взагалі скіпнути оновлення One UI 7.1 і натомість випустити вже One UI 8 на базі Android 16 десь восени. Хоча це поки тільки чутки.

Місто
Киев
Телефон
Samsung S24 Ultra
Згоден, невірно висловився, мене все ж цікавить наступне оновлення для s25 One UI7.1
Может как будут 24 серию обновлять до OneUI 7, и для 25 выкатят соответствующий патч...
Что-то у КС не получается просто. У лс и вф как-то никто особо не ждал обновлений прошивок ) Всё работало на большинстве устройств.

Місто
Харків
@AndyP, вам только one ui 7 ждать, в бете для s23 уже все есть, а вот почему на s25 нет это вопрос
Да, согласен! Но всё равно непонятно - вот уже есть в продаже и A56, и A36 c One UI7 на борту. Но ведь ещё ни одного смартфона Samsung нет в списке поддерживаемых. Каких обновлений ждать владельцам этих смартфонов?

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
S25, і мабуть інші, отримають перемикач VoWiFi вже з наступним оновленням. Це не припущення, а запевнення знаючих. Планувалося до кінця березня додати це. А так як оновлення сьогодні вийшло з патчем безпеки станом на 1 березня, то і перемикача там відповідно немає.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Телефон Xiaomi 14t, оператор Київстар, включена функція Volte, ця функція працює добре до того моменту, поки десь не стане поганий зв'язок, тобто наприклад заходиш у ліфт і Volte пропадає і не працює, і коли зв'язок знову стає гарним, то назад автоматично не підключається, треба або перезавантажувати пристрій, або включати режим польоту, щоб пройшло перепідключення до мережі, якщо телефон перемикається в режим 3G (H або H+), а потім повертається в 4G, то VoLte не активний, допомагає тільки перезавантаження або режим польоту. Така ситуація як у ліфті, де поганий рівень сигналу 4G.
Підкажіть, як зробити, щоб Volte автоматично підключалося після нормалізації якості сигналу?

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Pasha49, не потрібно дублювати у всіх темах. VoLTE автоматично повертається при використанні стандарту 4G, далі все залежить від телефону.

• Like
Реакції: Howl
Місто
Хмельницький
Пробував на Poco F5, там повертається все автоматично, але на ньому процесор Snapdragon. Також пробував на Redmi note 13 pro+, на ньому не працює, тобто така сама картина як і на моєму 14t, в Redmi процесор mediatek. складається враження що смартфони із mediatek так себе поводять. Прошивка на усіх телефонах остання, тай на всіх HayperOS.

Місто
Запорожье
Pasha49, старенький редми 6а хорошо держит волте у всей тройки, разницы с самсунгом s21 нет. Если есть хоть какой-то лте волте будет сразу подключен

Зверху