Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Одеса
Так і треба - увімкути всім по дефолту, а от як і чим користуватись то є проблема споживача.
Ну послугу все одно треба підключати. Я буквально три дні тому підключав, довелось позичити телефон зі списку.

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Openpharmacist, ви не так зрозуміли, те що ви зробили просто активували перемикачі. А мова йшла про дефолтний профіль в модемі. От якби вони не дозволяли по ньому доступ, те що ви зробили в pixel ims нічого би вам не дало. Я це мав на увазі.

Місто
Лозовая
Шановні форумчани, хто активував VoLTE в квітні чи травні. Зараз активують за зверненням, без лишніх питань? Чи тільки тим хто їде в США ?
Бо протримав сім карту в Poco M5 3 дні - тиша, автоматом не підключили.
Попробуйте ввімкнути через застосунок Мій Київстар,у розділі спілкування, або послуги.У Київстарі немає різниці,зі списку ваш телефон чи ні.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Шановні форумчани, хто активував VoLTE в квітні чи травні. Зараз активують за зверненням, без лишніх питань? Чи тільки тим хто їде в США ?
Бо протримав сім карту в Poco M5 3 дні - тиша, автоматом не підключили.
Попробуйте ввімкнути через застосунок Мій Київстар,у розділі спілкування, або послуги.У Київстарі немає різниці,зі списку ваш телефон чи ні.
Там не можна, лише через оператора.

Місто
Одеса
Друзі, а хто в темі - чому при розмові VoLTE може вивалюватись в 2G? Все чути добре, рівень сигналу норм, я або взагалі на місці, або йду пішки. Але через пів хвилини чую паузу на ~0,3 сек. та бачу вже позначку G/E. Трапляється дуже часто. Після розмови без проблем повертається на LTE і відновлює реєстрацію IMS. Що можна підкрутити? Є доступ до інженерного меню, проц Dimensity 6300.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Можна поставити 4G only. Але для мене теж це є загадкою чому так відбувається. У мене правда 2G не увімкнуте, вивалюється в 3G. Причому сигнал 4G дуже хороший, а 3G ледь дотягує. Вивалюється розмова в 3G, a потім може навіть взагалі розрив бути, бо сигнал зникає. В чому логіка, не зрозуміло.

Місто
Вінниця
Телефон
Google Pixel 6
в списку підтримки волте київстаром в морололи лише один девайс. невже на других не буде працювати? г84/г85?. можливо є власники других моделей, підкажіть, бідь ласка.
1748805993086.png

Місто
Одеса
невже на других не буде працювати? г84/г85?
Можливо треба буде зробити налаштування, як я навів вище. До речі IMS Test Mode здається не є обов'язковим - насправді вирішує лише відключення mncmcc check. Навіть код оператора не принципово який (але не Default).
Post automatically merged:

В чому логіка, не зрозуміло
Отож. Якби Київстар рекомендації надав, як налаштувати неперевірені телефони, було б діло... Але щось я вже замріявся))

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
в списку підтримки волте київстаром в морололи лише один девайс. невже на других не буде працювати? г84/г85?. можливо є власники других моделей, підкажіть, бідь ласка.
По секрету - Vienna 25. Через яблоко.

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
На моєму Samsung Galaxy S25 сьогодні вранці прилетіло оновлення, хоча патч безпеки за травень у мене вже встановлений. Розмір оновлення близько 1200 МБ. Цікаво, чи з'явиться після нього VoWiFi.

Samsung Galaxy s25 - працює!
Screenshot_20250602_084810_One UI Home.jpg

Останнє редагування:
Місто
Irpin, Ukraine
Телефон
Samsung S25 Ultra
На моєму Samsung Galaxy S25 сьогодні вранці прилетіло оновлення, хоча патч безпеки за травень у мене вже встановлений. Розмір оновлення близько 1200 МБ. Цікаво, чи з'явиться після нього VoWiFi.

Samsung Galaxy s25 - працює!
Підтверджую, теж запрацював vowi-fi на S25 Ultra

Місто
Харків
Нарешті перевірив роботу послуги VoWiFi після оновлення до OneUI 7.0 - працює добре, нарікань немає (Samsung A54, фізична SIM 1).
Але, зламалось VoWiFi на lifecell - кожного дня деактивується послуга з боку оператора. Треба вручну активовати щодня.
Але це вже зовсім інша історія.
Доречі, є підозра, що це саме OneUI 7.0 зламав VoWiFi на lifecell.
Цю проблему вже вирішую в іншій відповідній темі.

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Нарешті перевірив роботу послуги VoWiFi після оновлення до OneUI 7.0 - працює добре, нарікань немає (Samsung A54, фізична SIM 1).
Але, зламалось VoWiFi на lifecell - кожного дня деактивується послуга з боку оператора. Треба вручну активовати щодня.
Але це вже зовсім інша історія.
Доречі, є підозра, що це саме OneUI 7.0 зламав VoWiFi на lifecell.
Цю проблему вже вирішую в іншій відповідній темі.
Воно то працює добре, то щось відвалюється. Три дні без недодзвонів до мене. Вже думав все ОК. Сьогодні розмовляю з людиною - кирдиць обрив. Потім пробую вже я до іншого абонента додзвонитися - глухо, або говорить що абонент шось там не хоче.
Переключив на VoLTE

Зверху