Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Запорожье
Я кажеться нащупал проблему с недозвонами, основная причина тот самый лимит в 10 минут "вне сети", такое ощущение что имс теряет видимость сети и просто блочит звонки. Лично у меня это только в режиме backup calling, на просто вовифи и волте такого нет. А этот самый бекап кол оно модет включать при хорошем сигнале если инет с другой сим

Місто
Вінниця
Я навіть вже почав сумніватися, що на Samsung S25 Ultra колись з'явиться VoWi-Fi. Але мрії збуваються! Сьогодні вранці прийшло оновлення ПО і після інсталяції та перезавантаження смартфону тумблер VoWi-Fi для Київстар, нарешті, з'явився. Ще не тестував, але це дійсно приємний бонус!

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Глюки Vowifi продовжуються, сьогодні зранку звоню а воно мені каже абонент не може прийняти ваш виклик, виключив вайфай і через VoLTE вже все норм, і до мене так самого говорило при дзвінку. Так що поки його краще на Київстар не використовувати.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Глюки Vowifi продовжуються, сьогодні зранку звоню а воно мені каже абонент не може прийняти ваш виклик, виключив вайфай і через VoLTE вже все норм, і до мене так самого говорило при дзвінку. Так що поки його краще на Київстар не використовувати.
Та сама ситуація і на Самсунг S25.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Глюки Vowifi продовжуються, сьогодні зранку звоню а воно мені каже абонент не може прийняти ваш виклик
У мене в понеділок такий глюк був. Два рази набирав і таке говорило, почекав декілька хвилин і успішно додзвонився по VoWiFi.

Місто
Луцьк
Таке ж було на Samsung A55 з самого початку після оновлення до One UI 7.0. Пробував скидати налаштування моб. мережі, вмикати і вимикати режим літака - без толку. Потім обрав "Пріоритет LTE" в налаштуваннях мереж (по замовчуванню стояло "Пріоритет 5G"), і одразу запрацювало. Не знаю, чи співпадіння, чи воно дійсно на щось впливає, але так і лишив.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Після оновлення iOS 18.5 помітив, що технарі КС під-/покрутили певні правила пріоритетності VoLTE/VoWiFi. Тепер телефон в квартирі сидить в VoWiFi постійно, навіть коли сигнал LTE більше ніж 50%. Раніше працював принцип "хоча б одна поділка LTE = VoWiFi нема" Підключається до нього не завжди відразу після появи Wi-Fi, можливо залежить від заліза, бо до мого Мікрота чіпляється зразу, а от до Асуса - ні. Подивимось як ще себе поводитиме, коли по Києву вимкнуть 3G, бо явно видно, що конфіг мережі ледь не щодня правлять "по живому", та і БСки трішки потасувались (одна переїхала з одного будинку на інший, приміром).
Знову щось накрутили (можливо, зі сторони БС) і знову сидить у VoLTE більшу частину часу.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
На S25U в vowifi постоянно "абонент не відповідає" пока не дернешь самолёт.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
Но vowifi у меня висит 24 часа в сутки, даже если через пол часа проверяешь, уже ни позвонить, ни дозвониться.

Місто
Одеса
Можна поставити 4G only
Вимкнув 2G, наче все норм працює - 3G в нас вже немає, а дзвінки жодного разу не обривались. Але, я ще трохи повмикав в инженерці, то ж мабуть і воно також посприяло:

Common/voice_support: 1
Registration/Authentication: AKAv2_MD5
Registration/UA_reg_keep_alive: 1

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
Схоже, що Київстар щось доналаштував у функції VoWi-Fi. Раніше на телефоні Samsung Galaxy S25 працювало з перебоями, а на номері з кодом 077 взагалі жоден виклик не проходив. Індикація при цьому, що VoWi-Fi працює, була на місці. Сьогодні ж вперше після перезавантаження смартфона все почало працювати чудово. Спробував на іншому телефоні перезавантажити, але обов'язково зайти в диспетчер SIM-карт і зробити оновлення інформації про SIM-карти. І після цього все працює чудово.

Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
обов'язково зайти в диспетчер SIM-карт і зробити оновлення інформації про SIM-карти
А де це таке? Можете дати скріншот?
Та просто у налаштуваннях пункт:
Screenshot_20250609_185059_Settings.jpg
оновлення SIM-карт воно просить лише у випадку після перезавантаження смартфона.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
На Nokia G42 5G прилетів Андроїд 15. Додані профіля VoLTE-VoWiFi. Все працює. Тільки іконок нема. Напевно поки ще офф підтримки нема.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
ITnet, У мене теж ніби почало нормально працювати на S24. Але я це пов'язував з позавчорашнім оновленням прошивки.

Зверху