Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Монастирище
Телефон
Samsung S25
ITnet, У мене теж ніби почало нормально працювати на S24. Але я це пов'язував з позавчорашнім оновленням прошивки.
В мене у цей період оновлення не було - просто почало нормально працювати.
Але нормально - лише коли включилося, бо коли виходжу і потім заходжу у зону WiFi, то саме не запускається. Може якщо дуже довго чекати.... Але я хвилин 5 зачекав, воно не перемикається, то просто у диспетчері сім-карт вимкнув сімку та ввімкнув - все запрацювало. І от з цього місця вже працює норм.

Місто
Днепр
Практически перестал нормально работать VoWifi то работает , то нет. Писал этим уродам в тех поддержку, а они мне. Ваш телефон не поддерживается. Я им вы с дубу рухнули у вас на сайте черным по белому , все поддерживает. Они мне , нет вашего устройства в скюписке, думаю щас вам скрин уродам скину. Захожу а там хер , все по удаляли только iphone поддерживается теперь. Дибилы, что тут скажешь..

Місто
Львів
Практически перестал нормально работать VoWifi то работает , то нет. Писал этим уродам в тех поддержку, а они мне. Ваш телефон не поддерживается. Я им вы с дубу рухнули у вас на сайте черным по белому , все поддерживает. Они мне , нет вашего устройства в скюписке, думаю щас вам скрин уродам скину. Захожу а там хер , все по удаляли только iphone поддерживается теперь. Дибилы, что тут скажешь..

Вкладення

• IMG_2161.jpeg
    IMG_2161.jpeg
    101.9 КБ · Перегляди: 81
Місто
Днепр
Это сейчас смотрели? 2 недели назад только Apple был. Сейчас гляну
Post automatically merged:

Да действительно появилось, но они порезали этот список не хило, моего телефона уже там нет. Дибилы

Місто
Львів
Это сейчас смотрели? 2 недели назад только Apple был. Сейчас гляну

Да действительно появилось, но они порезали этот список не хило, моего телефона уже там нет. Дибилы
То який у вас телефон?

Місто
Запорожье
По стилю написания понятно почему они отморозились, я бы так же сделал

Місто
Днепр
По стилю написания понятно почему они отморозились, я бы так же сделал
Я нормально писал, хотя там толковых операторов 1% в лучшем случае. ТП не компетентна от слова совсем.

Місто
Львів
romasik, перелік підтримуваних телефонів нещодавно значно розширили.
У меня xiaomi там было около 20 моделей если не больше, а сейчас вообще смех..Переглянути вкладення 68607
Ну так це ви дивились сторінку VoLTE

Вкладення

• IMG_2163.jpeg
    IMG_2163.jpeg
    57.8 КБ · Перегляди: 67
Місто
Днепр
У меня xiaomi там было около 20 моделей если не больше, а сейчас вообще смех..Переглянути вкладення 68607
Screenshot_2025-06-12-10-11-52-033_com.sec.android.app.sbrowser.png

Місто
Львів
надмірне цитування (оверквотинг)
Переглянути вкладення 68609
Я бачу. Раніше був тільки Apple. І цей список від Xiaomi від початку без змін, тут не було 20 девайсів як ви кажете, вам приснилось, а тепер щей підтримка винна🤷‍♂️

Місто
Днепр
надмірне цитування (оверквотинг)
Переглянути вкладення 68609
Я бачу. Раніше був тільки Apple. І цей список від Xiaomi від початку без змін, тут не було 20 девайсів як ви кажете, вам приснилось, а тепер щей підтримка вин

Может я с volte страницей попутал . Но какая разница , раньше работал 24/7 как часы. А сейчас когда попало. И у жены на oneplus тоже самое ..

Місто
Днепр
Можна поставити 4G only
Вимкнув 2G, наче все норм працює - 3G в нас вже немає, а дзвінки жодного разу не обривались. Але, я ще трохи повмикав в инженерці, то ж мабуть і воно також посприяло:

Common/voice_support: 1
Registration/Authentication: AKAv2_MD5
Registration/UA_reg_keep_alive: 1
Как заходили в инженерку?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Можна поставити 4G only
Вимкнув 2G, наче все норм працює - 3G в нас вже немає, а дзвінки жодного разу не обривались. Але, я ще трохи повмикав в инженерці, то ж мабуть і воно також посприяло:

Common/voice_support: 1
Registration/Authentication: AKAv2_MD5
Registration/UA_reg_keep_alive: 1
Я б краще 2g залишив, буває таке що в volte може все не піти

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
На вихідних мав час побавитися (протестувати всі можливі режими). З'ясувалося, що оті "недодзвони" (абонент щось там не може...) виникають не суто на VoWiFi воно навіть на простому 2g чогось буває.
Тому увімкнув назад VoWiFi, бо реально звук при ньому значно чіткіший і батарейку їсть менше ніж на volte.
Ще б якось могло воно так працювати, що коли вдома то 2g+VoWiFi, а коли за межами - щоб само на volte перескакувало.

В Самсунгу реалізував сценарієм. Якщо 1 поділка і менше WiFi - вмикається lte і само назад, якщо якість WiFi покращилася.

Норм.

Останнє редагування:
Місто
Kosiv
Навіщо тех підтримка запитує чи телефон підтримує VoLTE?
Вони ж для номеру його вмикають а не для те лефону

Місто
Одеса
Навіщо тех підтримка запитує чи телефон підтримує VoLTE?
Мабуть хочуть зменшити кількість подальших звернень. Бо тут працює, там не працює, прошивка така, прошивка сяка... Користуватись все одно на телефоні, а не за номером.

Зверху