Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Fanatik, вставити сім в підтримуємий телефон. Але є одне але. Після активації якщо вставити сім в тел не з списку, то послуги перестають працювати. Вставиш в підтримуємий - все норм. Так було у мене.
А у мене не перестають. Вже 3 сімкарти так активував. Працюють в телефоні не із списку без проблем.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Fanatik, вставити сім в підтримуємий телефон. Але є одне але. Після активації якщо вставити сім в тел не з списку, то послуги перестають працювати. Вставиш в підтримуємий - все норм. Так було у мене.
А у мене не перестають. Вже 3 сімкарти так активував. Працюють в телефоні не із списку без проблем.
От тут ХЗ. Активував в айфоні. Вставив в мейзу. Дзуськи. Але там працювало. Деякий час. А потім ні. І тут писали на форумі, що в одинь день так у багатьох.

Зверху