Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Щось ліфчик ковбасить. У сестри на телефоні з переліку, то було пропала вольта, то знову з'явилася. Це при тому, що номер основний та поповнюється регулярно.
Ну тут дві проблеми, або не правильно налаштували білінг з неоплачими користувачами, або ємність всьо
Post automatically merged:

VoLTE той самий кодек що і VoWIFI , чи ні?

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy s21 FE
Випадково натрапив на оцей пост в X.com https://x.com/aaronp613/status/1931041734160499149

Вказано, що Apple оновив бандли, один з них для ЛС Turkcell_lifecell_ua_iPhone

Щось дійсно оновили

update: за ніч не злетів volte/vowifi
Знову злетів волте
Спробуйте активувати і зробити volte дзвінок, повинно допомогти

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pr/12/14 5G/POCO F5
Отримали наступну відповідь від прес-служби lifecell:

"Ми не фіксуємо масових або системних збоїв у роботі послуг VoLTE та VoWiFi. У випадках, коли абоненти звертаються зі схожими скаргами, причина - у деактивації послуги, якщо вона не використовувалась понад 60 днів. Це стандартний технічний процес, який дозволяє оптимізувати використання ресурсів мережі та забезпечити стабільну роботу для активних користувачів.

Після такої автоматичної деактивації послугу можна повторно активувати - детальна інструкція доступна на нашому сайті. Після повторної активації абоненту необхідно упродовж доби здійснити вихідний VoLTE або VoWiFi дзвінок, аби послуга залишалась підключеною. В разі, якщо цього не відбулось, вона може бути знову автоматично вимкнена наступного дня."

Місто
Харків
Супер! Це трохи прояснило ситуацію.
Я дійсно після переактивації не робив саме вихідних дзвінків, а тільки вхідні були. Зараз спробую.

ОНОВЛЕНО: вихідний дзвінок дійсно допоміг - вже більше доби VoWiFi самотушки не деактивується.
Дзвонив просто на 5433.
Дякую SilentBoss за репост відповіді від lifecell.
Проблем з VoWiFi на lifecell у мене більше немає.

Останнє редагування:
Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Зробив в той день платний вихідний виклик і поки тримається VoLTE до сьогодні. Правда в той же день ще прийшло поповнення від опитувань і трохи порушило експеримент додавши ще незрозумілість чи воно не вплинуло. Але пакет місячний все ще не підключений. Раніше за цей час вже відключалося.
Вчора закінчилися гроші (баланс зараз 0,04 грн., але сповіщення про низький баланс було 8 червня) які списувалися на технічний трафік 4G і VoLTE сьогодні вимкнули. Так що можна сказати з 05 по 09 червня поки було що списувати з рахунку працювало, але після закінчення коштів відразу наступного дня вимкнули. Експеримент не вдалий і вимикають за першої можливості)
Оновлення станом на сьогодні. Все ж 10 червня мабуть був якийсь збій в оператора, бо зараз бачу телефон знову сам підключився до VoLTE без додаткових дзвінків і поповнень.

Місто
Киів
Супер! Це трохи прояснило ситуацію.
Я дійсно після переактивації не робив саме вихідних дзвінків, а тільки вхідні були. Зараз спробую.

ОНОВЛЕНО: вихідний дзвінок дійсно допоміг - вже більше доби VoWiFi самотушки не деактивується.
Дзвонив просто на 5433.
Дякую SilentBoss за репост відповіді від lifecell.
Проблем з VoWiFi на lifecell у мене більше немає.
Дякую мені теж допомогло. Пішла вже 2 доба роботи Volte + VoWifi

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
Якби про це писали ще декілька місяців тому
Так увімкнули

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
jasene, питання в тому, що в цій темі писали, мол вимкнули і кидали скріни, що не працює. От глянув трубку малої і питаю

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
Я помічав, що працювало, потім знову вимкнули, а зараз знов запрацювали!
Щось напевно налагоджували!

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
CleverFish, а хтось написав що вже працює? У мене на айфоні такий перегляд недоступний. Взяв самс малої, бачу є. От і написав тут

Місто
Kharkiv
Телефон
Realme GT2
Запрацював VoLTE та VoWiFi на Realme GT2 через Pixel IMS + Shizuku без додаткових танців з бубном. Бо Lifecell додав деякі моделі Realme у підтримку

• Like
Реакції: smk

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Зверху