Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: перепідключення послуги при заміні SIM
Останнє редагування модератором:

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
sms: За вашим номером доступна технологія VoLTE, яка забезпечує швидше з’єднання та дозволяє користуватися мобільним інтернетом 4G/LTE під час телефонного дзвінка. Опція безкоштовна. Активувати VoLTE можна в налаштуваннях вашого телефона. Деталі тут: s.lifecell.ua/volte

Місто
Київ
Телефон
iPhone 13 Pro Max
Також нарешті сьогодні прийшла смс і запрацював VoLTE
Iphone XS

• Like
Реакції: cat

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Звонил котику, просил подключить VoLTE по моему номеру. Отказали, сославшись на, мол "система автоматически выбирает кому его подключить и они на это повлиять не могут". При этом очень интересовались о том, а откуда то я об этой услуге узнал.

За VoWi-Fi сказали, что "для неё они даже ещё ничего и не начинали".

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
x-shader, якось у магазині питав продавця-консультанта, чи підтримують певні моделі смартфонів VoLTE та VoWi-Fi. А вона на мене круглими очима дивиться, що це таке.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Вставив сьогодні сімку ЛС в свій realmi GT NEO з надією, що з'явилося VoLTE, бо читав тут, що багато в кого з'явилося - але ні. Тим більш це дивно, бо коли вставляв сімку румунського Orange, перемикач VoLTE з'являвся, тобто справа не в тому, що телефон екзотичний для китайського ринку, справа саме в налаштуваннях на боці оператора

babakiurii

Україна Назавжди
Місто
м.ЗБАРАЖ Тернопільська обл.
Телефон
Huawei P Smart 2019
Ну що, нових підключень від лайфа поки не з'являється? Щось притихло у них все...
Мій Huawei на днях оновився і з' явилося меню ВоЛТЕ, але непрацює, телефонував до котиків, то казали чекайте на смс(і контракт з платинум тарифом непомагає)

Не знаю за нові підключення. Але в мене VoLTE був. Я змінив тариф і пропав. Воно то мені не дуже і потрібно але осад залишився.

Місто
Cherkassy
Сегодня утром появился значок VoWiFi, проверил - работает, трафик идёт через wifi, соединение на номер 5433 моментальное, обрадовался, но к вечеру значок пропал сам по себе. Вот такой он загадочный лайф )

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Gektor як ти зрозумів, що трафік йде повз WiFi?

Місто
Cherkassy
Сегодня вечером значек сам по себе вернулся)
Если значек есть и при вызове на кнопке вызова антенна WiFi, и во время звонка идет трафик по wifi, то логично предположить, что трафик идёт через WiFi :)

Місто
Kharkiv, Ukraine
Сегодня вечером значек сам по себе вернулся)
Если значек есть и при вызове на кнопке вызова антенна WiFi, и во время звонка идет трафик по wifi, то логично предположить, что трафик идёт через WiFi :)
Скриншоты можно ?

• Like
Реакції: jaks

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Останнє редагування:
Місто
Cherkassy
во время звонка идет трафик по wifi
ти не відповів на питання
мені логічніше припустити, що це крива прошивка, де переплутані vowifi та volte
Ага, на Samsung Galaxy S10 кривая прошивка... ребят, чего вы тут такие все злые - "скриншоты, кривые прошивки"? Какой смысл мне тут вас обманывать? Ну заработал VoWiFi у Lifecell, что тут такого странного и невероятного?

Вкладення

• SmartSelect_20220902-081211_Chrome.jpg
    SmartSelect_20220902-081211_Chrome.jpg
    271.1 КБ · Перегляди: 183
  • SmartSelect_20220902-081239_Call.jpg
    SmartSelect_20220902-081239_Call.jpg
    262.7 КБ · Перегляди: 183
  • SmartSelect_20220902-081340_Phone.jpg
    SmartSelect_20220902-081340_Phone.jpg
    98 КБ · Перегляди: 182

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21

Ага, на Samsung Galaxy S10 кривая прошивка... ребят, чего вы тут такие все злые - "скриншоты, кривые прошивки"? Какой смысл мне тут вас обманывать? Ну заработал VoWiFi у Lifecell, что тут такого странного и невероятного?
А где значок VoWiFi?... По скринам непонятно...

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G

А где значок VoWiFi?... По скринам непонятно..з
Post automatically merged:

А где значок VoWiFi?... По скринам непонятно..з
Зверху піктограма де слухавка з сигналом wi-fi, також на кнопках дзвонити та відеозв'язок!

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
Wise.Shubin, і видно значок вафлі біля дзвінка в списку набраних за сьогодні і вчора а біля дзвінків 31 серпня його нема

• Like
Реакції: dobs
Зверху