Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Матвєй, припускаю, що в мене не активовано IMS через відсутність саме моєї моделі у списку підтримуваних. Ще версії: можливо, просто ще до мене не дійшло, або ж причина може бути в тому, що це корпоративна форма обслуговування)
просто англійська менюшка, думав кіт або локалка(хоча в останніх теж є уа/ру)
Є в моїй поточній прошивці підтримка української теж, просто англійську вибираю навмисно.
Це офіційна прошивка: бутлоудер заблокований, навіть гугл пей із nfc працює.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
roman_ternopil, просто Лайф поки не активував імс. У них, на відміну від Київстар, форма обслуговування значення не має. А чому не активував, чи то бо модель не зісписку, чи не потрапив в "щасливчиків" поки- відомо лиш лайфсел

Місто
Запорожье
Samsung A72. Услуга WoWifi не работает. Все настройки произведены.
такой же самсунг, сегодня смс пришла. в упор настройки не найду, volte есть и включено
Зайди в настройки>подключения>там ползунок "Вызовы по вай фай".
Ну или в "шторке"... там тоже есть в самом конце списка.

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
Так, але мені оператор сказав, що потрібно чекати смс про активацію VoWIFI так само як VoLTE, хоча VoLTE з травня місяця в мене вже працює!
Мій апарат samsung s10+
Чекаю на смс!!!

Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy A72
разобрался- у меня был сервис этот отключен, наверное выключил когда страдал "аптимизацией". включил, перегрузил аппарат и тумблер появился в настройках.

Останнє редагування:
Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Наразі технологія підключена частині абонентів lifecell. Згодом VoLTE/VoWiFi буде доступною для всіх абонентів, чиї смартфони дозволяють здійснювати та приймати голосові дзвінки за допомогою швидкісного мобільного інтернету. Запуск технології буде відбуватися поетапно. По мірі підключення до VoLTE/VoWiFi абоненти будуть отримувати відповідні SMS-повідомлення від оператора.
Samsung A72. Услуга WoWifi не работает. Все настройки произведены.

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Запуск технології буде відбуватися поетапно.
Краще скажи коли позбудуться обмеження в реєстрації кожні 10хв в домашній мережі і чому ввели заборону на використання закордоном.

Місто
RO
На сайті пишуть, що VoWIFI для Apple поки недоступно.

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Запуск технології буде відбуватися поетапно.
Краще скажи коли позбудуться обмеження в реєстрації кожні 10хв в домашній мережі і чому ввели заборону на використання закордоном.
Сорі, але топ-менеджери Лайфсел мені про це не доповіли, нажаль ;)

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
VoWiFi вмикають рандомно чи дійсно там де дуже поганий зв'язок?
Дзвонив оператору, яка сказала, що включає система, очікуйте смс - так само як при підключенні VoLTE.
Хоча VoLTE в мене працює вже з травня місяця!

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
чому ввели заборону на використання закордоном
Та як чому: хочуть заробити на ровмінгу - причина максимально зрозуміла.
Але питання: якщо не зареєструватися в жодній мережі (наприклад, перед переїздом кордону включити ручний вибір мережі оператора - тільки Лайфсел, щоб не зарегатися в мережі закордонногo оператора), то як Лайфсел дізнається, що абонент за кордоном, а не десь в Україні умовно в підвалі, де просто нема мережі?

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
чому ввели заборону на використання закордоном
Та як чому: хочуть заробити на ровмінгу - причина максимально зрозуміла.
Але питання: якщо не зареєструватися в жодній мережі (наприклад, перед переїздом кордону включити ручний вибір мережі оператора - тільки Лайфсел, щоб не зарегатися в мережі закордонногo оператора), то як Лайфсел дізнається, що абонент за кордоном, а не десь в Україні умовно в підвалі, де просто нема мережі?
Ось так
1662471595020.png

Місто
Львів
Телефон
Samsung S24+
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Ну тобто, якщо покриття таке, що телефону шансів зареєструватись немає, то і VoWIFI не стане у нагоді.
Як варіант: якщо наявний максимально дохлий сигнал 2g, що подзвонити нормально не дасть, але в мережі так-сяк реєструється (чи то реєструється, то відвалюється), то VoWi-Fi – саме те, що треба. Але погоджуюся, що таке обмеження розчарувало.

Зверху