Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Lviv
Телефон
iPhone 14 pro
СМС прийшли на 2 телефона
iPhone 14 Pro e-sim VoWiFi не працює
iPhone 12 Pro usim VoWiFi працює

дивна ситуація

• Like
Реакції: Inn@
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 14 Pro

дивна ситуація
а шо, доречі, з VoLTE на 14 pro? Працює?
Бо в мене на iphone 8 на usim працював, а після переходу на esim - нічого не працює

• Like
Реакції: Mac_

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
LarSia, ну поповни і перевір) У мене контрактний лайф пів року не поповнювався, так взагалі лте мережу не ловив. Кинув йому 10 грн і завівся. Не пошкодуй ту 10ку на тест🤪
Пополнила. Режим полета. На лайф идёт звонок, на нём есть интернет, с него же раздается wifi которые используется для llc на iPhone.
Звонок на Киевстар (там нет интернета) звонит, но при ответе ничего не происходит, нет связи, на iPhone отсчёт секунд не идёт, а на Киевстаре на другом телефоне - есть секунды но связи как таковой нет.
То есть непонятно, зависит ли звонок по vowifi от интернета на другом конце у абонента...
Ну и в итоге - вся 10-ка "ушла" в 0.
Тарификация неясна от слова совсем.
И - вопрос - разве она вообще должна быть если симка не в сети???

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
На рахунок фізичної і е-сім…Я вже тут писав…Колись ще на початку мені «по блату» активували вольту і во-вайфай(останній взагалі не афішувався) на фізичній сім і смартфоні сяомі мі9т. Потім я перейшов на айфон 11 де працювала лиш вольта, бо яблуко не підтримувало во-вайфай. Купив на сайті оператора е-сім для зміни сім карти і благополучно переніс комбінаціями туди свій номер, заніс на айфон. Що ви думаєте- шеф всьо пропало!))) Імс не активний і всьо. Написав тій людині, він здивувався, але передав спєцам. За пару днів увімкнули. Тому перехід на е-сім у лайфа може прибити ту технологію. Знаю, що він зараз теж можливо прочитає то повідомлення, тому, мужики…ви там рішайте щось🙂

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 14 Pro
В мене на 14 pro (esim) щось нічого не запрацювало, хоча в налаштуваннях все увімкнено.
Оператор підтвердив, що по номеру все підключено. Що я міг забути?
Короче, мені у підтримці переактивували технології і VoLTE запрацював. По VoWifi сказали що телефон ще не підтримує і то що ви отримали смс нічого не значить… 🤷🏻‍♂️

• Like
Реакції: Mac_
Місто
Одеса
Телефон
iPhone15 Pro
В мене на 14 pro (esim) щось нічого не запрацювало, хоча в налаштуваннях все увімкнено.
Оператор підтвердив, що по номеру все підключено. Що я міг забути?
Короче, мені у підтримці переактивували технології і VoLTE запрацював. По VoWifi сказали що телефон ще не підтримує і то що ви отримали смс нічого не значить… 🤷🏻‍♂️
Мені також сказали,що мій телефон (iPhone14 esim) не підтримує цю технологію....

Вкладення

• Лайф.jpg
    Лайф.jpg
    90.8 КБ · Перегляди: 90
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Можливо якась проблема поки з самими новими моделями. У знайомих починаючи з 6с і до мого 11го все працює

Місто
Lviv
Телефон
iPhone 14 pro

дивна ситуація
а шо, доречі, з VoLTE на 14 pro? Працює?
Бо в мене на iphone 8 на usim працював, а після переходу на esim - нічого не працює
VoLTE на 14 pro e-sim також не працює (

Місто
Kyiv
Щойно перезавантажив телефон з'явилася позначка трубки з вайфаєм. Навіть прийшла смс від лайфселла (не про активацію послуги), але виклики не йдуть (((
Нарешті працює. Прекрасна фунція!!!

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
У кого работает - звонки тарифицируются? Если в режиме полета, то снимает за звонок?

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Учора прийшло СМС
Screenshot_20230408_142152_Messages~2.jpg Хоча ims на цьому номері було доступно вже кілька місяців як. Враховуючи "двіжуху" в цій темі, "я понял, єто намек". І впродовж кількох годин втикнув цю sim в huawei p smart 2019, і все працює. (до цого на ньому працювало лише VoLTE, а вмикання VoWiFi призводило до глюку ims, який лікувався перезавантаженням телефону). Зараз же VoWiFi просто працює наче проблем і не було.
IMG-10b3d4409177fe1cd1343745a076c20f-V~3.jpg
Працює хенд овер під час розмови з VoLTE на VoWiFi. Тестував VoLTE-VoLTE, VoWiFi-VoWiFi, VoWiFi-VoLTE, 3G-VoLTE між huawei і samsung, пропадань голосу наче нема, кодек amr wb, бітрейт 12.65 і менше. Дзвінки виконувались між двома sim lifecell. На huawei навіть працює три рівні пріоретизації мережі, можна вибрати що б при реєстрації в LTE та підключеному WIFI дзвінки все одно ішли через 3g, може комусь це буде корисно. Іноді телефон "залипає" в VoLTE або VoWiFi. Лікується "пересмикуванням" перемикача VoLTE. Опція відеовиклику на huawei все іще відсутня. Доречі цей huawei чомусь не агрегує b1+b3 чи b3+b1, а samsung аргегує і так, і так. Обидва апарати (samsung та huawei) відсутні в списку "підтримуваних" моделей.

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
Учора прийшло СМС
Переглянути вкладення 54127 Хоча ims на цьому номері було доступно вже кілька місяців як. Враховуючи "двіжуху" в цій темі, "я понял, єто намек". І впродовж кількох годин втикнув цю sim в huawei p smart 2019, і все працює. (до цого на ньому працювало лише VoLTE, а вмикання VoWiFi призводило до глюку ims, який лікувався перезавантаженням телефону). Зараз же VoWiFi просто працює наче проблем і не було.
Переглянути вкладення 54131
Працює хенд овер під час розмови з VoLTE на VoWiFi. Тестував VoLTE-VoLTE, VoWiFi-VoWiFi, VoWiFi-VoLTE, 3G-VoLTE між huawei і samsung, пропадань голосу наче нема, кодек amr wb, бітрейт 12.65 і менше. Дзвінки виконувались між двома sim lifecell. На huawei навіть працює три рівні пріоретизації мережі, можна вибрати що б при реєстрації в LTE та підключеному WIFI дзвінки все одно ішли через 3g, може комусь це буде корисно. Іноді телефон "залипає" в VoLTE або VoWiFi. Лікується "пересмикуванням" перемикача VoLTE. Опція відеовиклику на huawei все іще відсутня. Доречі цей huawei чомусь не агрегує b1+b3 чи b3+b1, а samsung аргегує і так, і так. Обидва апарати (samsung та huawei) відсутні в списку "підтримуваних" моделей.
А відео між самсунгом та хуавей працює якщо обидва у ims?
В мене самсунг -ксяомі так, а ксяомі-айфон ні

Зверху