Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: перепідключення послуги при заміні SIM
Останнє редагування модератором:

rotax

iManiac
Місто
Харьков
Телефон
 iPhone 15 Pro
Попередня спроба підключити послугу на IPhone 14 Pro мене не задовольнила. Тепер спробував активувати на 15 Pro Max (eSIM only). Це навіть смішно вже, бо «…ваш телефон не підтримує дані технології». Якщо це читає хтось із техніків чи маркетологів Lifecell, хто затверджував таку ідіотську сегрегацію навіть топових пристроїв, просто розбийте голову об стіну😉
Але заради вашої псевдо лакшері послуги з купою обмежень (щоб копійку не втратити ненароком) купувати IPhone на розетці не буду.
15 Pro из Японии все активировалось

Місто
Чернигов
Знавці, підкажіть, як послуга активується на стороні оператора? Є нещасним власником телефона Oppo, зміг активувати VoLTE на девайсі, але оператор футболить, каже, що технічні спеціалісти щось там обов'язково протестують, і от тільки тоді... Ну як зазвичай...

Питання ось у чому: є можливість вставити сімку в iPhone X. Якщо я активую VoLTE на айфоні і вставлю назад в андроїд, чи буде послуга активна для андроїду? Тобто, активація прив'язується до номеру, чи до номеру+конкретного телефону?
Дякую!

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 7 Pro, OnePlus 5
Питання таке, оператор знає який девайс, якщо номер в роумінгу? Чи пристрій визначається коректно лише в рідній мережі? Можливо в цьому причина постійних невдач з iPhone? Заради цікавості активував поличкову eSIM на кількох Xiaomi із списку в гіпермаркеті електроніки. Жоден смартфон «не підтримує технологію». Сім активується в роумінгу.
Офф: КС модель завжди визначає правильно (судячи з інформації в МКС)

Місто
Чернигов
Дякую за відповідь, але прольот... Там ще треба профіль оператора завантажити (особливість Oppo/OnePlus), а конкретно в цій моделі інженерне меню заблоковано...

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Питання таке, оператор знає який девайс, якщо номер в роумінгу?
Пристрій оператор визначає за IMEI. Хоч номер у мережі роумінг-партнера, але це йому не повинно заважати знати інформацію про пристрій.

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ
Значить треба IMEI міняти щоб активувати, офігенно придумали.

Місто
Дніпро
Телефон
Iphone 13Pro
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
ніхто нічого не придумував. Є перелік, що гарантується. все інше - на плечі користувача. Ніби логічно.
не вірно. Все інше - йдіть в дупу ;)

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ
ніхто нічого не придумував. Є перелік, що гарантується. все інше - на плечі користувача. Ніби логічно.
Ніфіга не логічно. У Київстара послуга чудово працює навіть на китайських апаратах яких немає в списку. Не логічніше за замовчуванням підключати послуга усім, а там вже як заведеться то ок, якщо ні то ні.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ
У Київстара послуга чудово працює навіть на китайських апаратах яких немає в списку.
І яким чином? Я от на своїй Моторолці щось ніяк це не налаштую :(
Ну може не на всіх, але в мене було 2 девайси на яких все працювало чудово автоматично без жодних налаштувань. Ulefone Power Armor 14 Pro, і OnePlus Nord N10 5G. Ні OnePlus ні Ulefone навіть у списку брендів немає, жодної моделі.

Місто
Житомир
У Київстара послуга чудово працює навіть на китайських апаратах яких немає в списку.
І яким чином? Я от на своїй Моторолці щось ніяк це не налаштую :(
Ну може не на всіх, але в мене було 2 девайси на яких все працювало чудово автоматично без жодних налаштувань. Ulefone Power Armor 14 Pro, і OnePlus Nord N10 5G. Ні OnePlus ні Ulefone навіть у списку брендів немає, жодної моделі.
Неправда, за Ulefone не скажу бо не мав у використанні а от 1+ маю аж 2 апарати, так от щоб завести на них Volte потрібні танці з бубном.

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ
glok2, ну нічого не можу сказати, зараз нажаль я втратив свою сім Київстар тому не можу продемонструвати, у мене завелося все "з коробки", можливо проблема в прошивці в плані здається OnePlus випускають з двома системами, а саме Oxygen Os, i Color Os. В мене Oxygen і Snapdragon. Ну а наразі взагалі кастомна Android 14 стоїть. Та я думаю поміняти Imei на тел від Xiaomi і спробувати завести на Лайфі якщо вони правда по Imei визначають

Місто
Одеса
Телефон
Mi9t
По имей идёт только первичная активация услуги на номере, в дальнейшем имей уже не опрашивается.

• Like
Реакції: Arp
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Ржач! Телефон з офф переліку підтримуємих VoLTE. Але активувати з сайту не дає. Пише тел не підтримується. :rolleyes:

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
Телефон з офф переліку підтримуємих VoLTE. Але активувати з сайту не дає. Пише тел не підтримується. :rolleyes:
Можливо якась сіра регіональна версія телефону? Чи не працює з офіційно ввезеним в Україну і купленим в офіційному магазині?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Телефон з офф переліку підтримуємих VoLTE. Але активувати з сайту не дає. Пише тел не підтримується. :rolleyes:
Можливо якась сіра регіональна версія телефону? Чи не працює з офіційно ввезеним в Україну і купленим в офіційному магазині?
Та ХЗ. Це робочій телефон наданий роботадавцем. Київстар сім з активованим VoLTE на ньому паше аж на бігом. Redmi 9C

Arp

Місто
Київ
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Питання таке, оператор знає який девайс, якщо номер в роумінгу?
Пристрій оператор визначає за IMEI. Хоч номер у мережі роумінг-партнера, але це йому не повинно заважати знати інформацію про пристрій.
Це вірно лише для домашньої мережі, в роумнігу ніяк не визначає. Хоч я вже місяць користуюся іншим апаратом, на якого завантажив есім (перевів свій номер з фізичної на есім), але мій лайфсел (десктопна версія) далі пише, що в мене ще старий апарат.

Зверху