Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: перепідключення послуги при заміні SIM
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Не помню чтобы вообще как-то подключал эти услуги, просто включил еще на s21, они и заработали
Послуги то у мене теж працюють, але смішно бачити в Мій Лайфсел, що у мене там якийсь Панасонік з монохромним екраном

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Arp, Мені здається головне аби не CN версія була. А прошивка MI чи EU значення немає. В Україні теж іноді продають смартфони з європейською прошивкою. У мене теж Xiaomi 12 з EU прошивкою і все прекрасно працює.

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Доброго ранку. Можливо хто стикався з такою ситуацією? Придбав новий телефон і вирішив замінити фізичну картку на еСім. Після чого пропали vowifi та volte. (З фізичною сімкою на новому телефоні все працювало чудово)
Зайшов на сайт підключити послугу самостійно, на що бачу відповідь "Для вашого номера цю послугу вже підключено" В новому апараті все оновлено та увімкнено.

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Доброго ранку. Можливо хто стикався з такою ситуацією? Придбав новий телефон і вирішив замінити фізичну картку на еСім. Після чого пропали vowifi та volte. (З фізичною сімкою на новому телефоні все працювало чудово)
Зайшов на сайт підключити послугу самостійно, на що бачу відповідь "Для вашого номера цю послугу вже підключено" В новому апараті все оновлено та увімкнено.
у зворотню сторону esim->sim так само послуга припиняє діяти та відновлюється лише після відключення в чаті та підключення на сайті

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Квазар, Вдячний. Попросив через чат перепідключити послугу, перезавантажив телефон і вони одразу запрацювали

Місто
Київ
Цікаво, що з останнім оновленням(червневим) у мене на Pixel 7 з'явилася підтримка VoLTE на лайфселлі без танців з з бубном. Хоча VoWifi треба все одно включати як і раніше через PixelIMS.

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
dim4eg, Змінилася версія налаштувань оператора на lifecell_ua-56000000001.18 2024-03-04. Але на моєму Pixel VoLTE не запрацювало.

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Цікаво, що з останнім оновленням(червневим) у мене на Pixel 7 з'явилася підтримка VoLTE на лайфселлі без танців з з бубном. Хоча VoWifi треба все одно включати як і раніше через PixelIMS.
pixel 7a аналогично volte запрацювало без pixel IMS

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
VoLTE на пікселі запрацювало, а от VoWiFi через PixeI IMS вже не працює:confused:

Zat

Місто
Одеська обл.
Телефон
Pixel 6a
dim4eg, Змінилася версія налаштувань оператора на lifecell_ua-56000000001.18 2024-03-04. Але на моєму Pixel VoLTE не запрацювало.
Теж звернув увагу, що змінилась версія налаштувань оператора. VoLTE працює (правда, не помітив запрацювало само чи після маніпуляцій в Shizuku та Pixel IMS), а VoWi-Fi - ніяк. На другому скріншоті - версія налаштувань Київстар.

Вкладення

• Screenshot_20240612-005817.png
    Screenshot_20240612-005817.png
    231 КБ · Перегляди: 76
  • Screenshot_20240612-144814.png
    Screenshot_20240612-144814.png
    226.4 КБ · Перегляди: 74
Місто
Киев
VoLTE на пікселі запрацювало, а от VoWiFi через PixeI IMS вже не працює:confused:
В мене все працює. VoWifi увімкнув як і раніше через PixelIms.
Те ж саме. VoLTE точно запрацював до маніпуляцій з PixelIMS, перемикач сам з'явився. VoWiFi запрацював після увімкнення в PixelIMS. І, здається, пофіксилась проблема з дуже довгою реєстрацією в ядрі після вивалювання в 3g. (Але це не точно, треба ще спостерігати)

Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
У всіх в кого запрацювало VoLTE на Pixel послуга була підключена на стороні оператора? Бо опція поки не підключається на сайті, але перемикач на останній версії налаштувань оператора (lifecell_ua-56000000001.20 2024-03-04) з'явився (без Pixel IMS).

1718220017048.png1000041367.png

Місто
Киев
У всіх в кого запрацювало VoLTE на Pixel послуга була підключена на стороні оператора? Бо опція поки не підключається на сайті, але перемикач на останній версії налаштувань оператора (lifecell_ua-56000000001.20 2024-03-04) з'явився (без Pixel IMS).

Так. Послуга вже була активна. Пропрацювала більше пів року на OnePlus 7 pro на Pixel Experience. Шоб активувати засовував сімку в айфон колеги, після того нічого не робив. Все працює ок.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Ну там чітко з натяком написано: Щось пішло не так. Поповнити рахунок...
А там видно буде.
:LOL:

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a

Ну там чітко з натяком написано: Щось пішло не так. Поповнити рахунок...
А там видно буде.
:LOL:
Нічого не буде. У мене оплачена абонплата і є гроші на рахунку, але отримую те ж саме, що й на скриншоті.

Місто
Lviv
Телефон
Pixel 8
Pixel 8, справно працював VoLTE i VoWiFi пів року до (сьогодні) останнього червневого оновлення. Після оновлення показує що IMS не доступно. Таке враження що лайфселл якимось чином після оновлення вимкнув підтримку IMS для мого номера. Тепер буду шукати знову айфона і перекидати esim щоб активувати IMS. Це дуже дивно, для чого вимикати?

Зверху