Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Morino

Користувач
Місто
Львів
От годину назад розмовляв обидва смартфони в volte лс на лс, не замітив тої чіткості, в кс воно зразу відчутно, але в кс як погано тягне 4g то до того абонента якщо в нього є volte, навіть не дає подзвонити, каже що зайнятий, а по факту взагалі не говорить

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S21FE
Може не всюди ще запустили. Я поки що теж не почув значного покращення якості голосового дзвінка. Почекаємо.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Включили і чути навіть на робобабу
Чує баба?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Працює EVS.

Вкладення

• SmartSelect_20250417_202330_Call.jpg
    SmartSelect_20250417_202330_Call.jpg
    103.3 КБ · Перегляди: 115
  • Screenshot_20250417_202412_Service mode RIL~2.jpg
    Screenshot_20250417_202412_Service mode RIL~2.jpg
    159.5 КБ · Перегляди: 114
Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Працює EVS. З'явився напис "hd+" під час виклику. Але різниці в якості голосу не помітив зовсім.

Місто
Запорожье
Кочевник, шутки шутками но меж операми в тч с вф поднимаешься amr-wb иногда, и это очень заметно когда ожидаешь бульканье и кваканье с шипением, а тут нормальный голос, не evs, но слышно отлично

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Shinime, "іногда" - ключове слово. Але хом'ячкам це не пояснити. Що тип вокодера залежатиме від точки міжоператорського підключення, а не тільки від lifecell. А ще може бути транскодування на шляху між смартфонами абонентів, бо канали дешеві і не справляються. Тому нехай експериментують і роблять заключення, не розуміючи процесів...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, може бо хотілось зрозуміти оте «інколи» на якому рівні підіймається? Таке ніби я саме ВАС попросив це зробити…
Post automatically merged:

А, то був жарт?!) Я думав в когось судячи з 2х коментів в мій бік вихідні раніше почались😀

Останнє редагування:
Місто
Древнє місто над Дніпром
Evs не потрібно додатково активувати? Бо в мене і вольта і вовайфай активовані, навіть значок HD присутній (не завжди). Але на робобабу телефоную, і без цього всього.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
на робобабу телефоную, і без цього всього.
Не чує баба. ©

Для "кристально чистого звуку" його повинен підтримувати твій смартфон, смартфон баби і на лінії між вами не повинно бути затиків.

може бо хотілось зрозуміти оте «інколи» на якому рівні підіймається?
Коли працюють абоненти різних операторів, то вмикається точка обміну міжоператорським трафіком. І це є вузьким горлишком. З метою економії цих точок може бути декілька (або використовується оптимізуюча прокладка для економії). І ось що там вже в тих точках налаштовано, яким маршрутом піде - х.з.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, справа в тому, що від вчорашнього вечора на моторола ж85 дружини зʼявився значок HD на дзвінки між операторами в режимі вольти/вовайфай. От і стало цікаво як воно тепер транслює. Коли вона мені телефонує на кс з вольтою(в обох виходить) то голос дуже навіть нічого став, в порівнянні до прикладу з кількома днями раніше.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, справа в тому, що від вчорашнього вечора на моторола ж85 дружини зʼявився значок HD на дзвінки між операторами в режимі вольти/вовайфай. От і стало цікаво як воно тепер транслює. Коли вона мені телефонує на кс з вольтою(в обох виходить) то голос дуже навіть нічого став, в порівнянні до прикладу з кількома днями раніше.
Щойно спробував. В одному смартфоні стоїть Київстарс та Ліф. Телефоную з іншого телефона КС VoWiFi. КС-КС - EVS; КС - life - AMR-NB для VoWiFi, AMR-WB - для VoLTE. З Водафона на lifecell завжди AMR.
Тому як воно працює - х.з. Певно є якесь міжоператорське проключення, але чому саме так - лиш вони обидвоє знають.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, на водафон якісного міжоператорського (та і всередині мережі) голосу ніколи не було, це факт. Мене якраз цікавив лайф і кс так як основні контакти

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мене якраз цікавив лайф і кс так як основні контакти
Я до того, що залежить навіть від того, через що саме на lifecell йде голос - VoLTE або VoWiFi.

І я не переймаюся, мені головне зрозуміти сказані слова, а не відчувати тембр голоса.

Зверху