Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
www.lifecell.ua/uk/volte
— — —
Прес-реліз про запуск: VoLTE, 16 лютого 2022 р. | VoWiFi, 5 вересня 2022 р.

Підключити/перевірити можливість підключення можна на сайті lifecell — www.lifecell.ua/uk/volte

1686983083376.png

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Місто
Dnipro
Доречі, в чому тепер на андроїді не можна по 3g робити відеовиклики?
Андроїд не підтримує?

Останнє редагування:
Місто
Киев
Чи буде працювати VoLTE на цьому телефоні в Lifecell?
Саме в LC найбільша ймовірність що запрацює. В КС та ВФ з тим набагато гірше.
Перевірив. VoLTE на телефоні Panasonic KX-TU550 Blue не працює. По запросу *127# видається повідомлення, що ця модель не підтримується. Під час розмови працює в 3G.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Щось останніх кілька днів в редимі во-лте/во-вайфай на айфоні вихідні виклики проходять з 3-4 разу. Просто натискаєш кнопку виклику і збій відразу. Раніше працювало взагалі без проблем. Хто ще таке ловить?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Щось останніх кілька днів в редимі во-лте/во-вайфай на айфоні вихідні виклики проходять з 3-4 разу. Просто натискаєш кнопку виклику і збій відразу. Раніше працювало взагалі без проблем. Хто ще таке ловить?
Та наче все ок

Місто
Dnipro
Ні. Але 2:35 виклик триває під час деяких дій

Місто
Vinnitsa
Є така сама проблема. Ще й доволі часто. З чим це повʼязано, не знаю.

Місто
Рівне
вже другий раз ловлю те, що в дзвінку через VoLte на lifecell я абонента чую, а він мене ні (і айфон в такому випадку не відображає що дзвінок йде, тобто немає лічильника секунд, пише просто виклик)
переключаю на 3G мережу – все ок

Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
вже другий раз ловлю те, що в дзвінку через VoLte на lifecell я абонента чую, а він мене ні (і айфон в такому випадку не відображає що дзвінок йде, тобто немає лічильника секунд, пише просто виклик)
переключаю на 3G мережу – все ок
Також було таке на айфоні

Morino

Користувач
Місто
Львів
Вчора перший раз vowifi дало збій, просто збився дзвінок, я і абонент були на тій самій бс

Місто
Dnipro
Vowifi має бути включений тільки під час блекаутів, або у зонах без зв'язку. Бо стабільність, затримка гірше ніж в рідній мережі.

Місто
Харьков
Вчора перший раз vowifi дало збій, просто збився дзвінок, я і абонент були на тій самій бс
це в вас ще гарний інтернет. Інтернет має бути з гарантованою якістью обслуговування та швидкістю, з гарантованими затримками, без агресивного QoS ( це коли один спільний канал на декілько тисяч абонентів).
Звичайно дзвінок у vowifi має маршрутезуватись в інтернеті в мажах країни, це коли у вашго провайдера є присутність на точках обміну трафіком. Тому він може бути кращим за дзвінки у мессенджерах, в яких хто зна як ходить трафік. Але у інтернет провайдерів зазвичай нема приорітезаціх для vowifi.

Місто
Kharkiv
Vowifi у меня как то не пошел на сяоми 13 .в процессе разговора может внезапно пропадать голос или мой или собеседника .и так все время такое происходит.может роутер хандрит или провайдер что то химичит,пока не известно.решил отключить его до лучших времён

Зверху