VoLTE та VoWiFi від Vodafone

Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

Причина: запуск 2 грудня
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Openpharmacist, проходить вхідний. але наче біля 10 хвилин обмеження без реєстрації в мережі є, що на вхідні, що на вихідні. поки ще тестую
Я не второпаю. Це щоб працювало потрібно 10 хв без мережі, чи на протязі 10 хв без мережі працює?

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Lenovo z5s
Я не второпаю. Це щоб працювало потрібно 10 хв без мережі, чи на протязі 10 хв без мережі працює?
10 хв після останньої реєстрації в мережі працює приблизно. тільки що дзвінок в водафона звичайного на водафон wifi з літачком, 12 хвилин протримало без мережі і не обірвало через 10 хвилин, сам обірвав дзвінок. відразу знову НА і З нього подзвонив, то вже не зміг.

Місто
Волинь
ради експерименту, спробував на старому redmi 4, походу навіть там volte працює, тільки ussd не працюють

Місто
Луцьк
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Openpharmacist, Щойно пробував. Працює - і на вхідні, і на вихідні
Тю. Та що ж за хня??
Ну, але я не експериментував з тими 10 хвилинами. Просто при наявній моб. мережі спробував
Ну через 10 хв отримав отлуп. А от де вхідні ХЗ...
Post automatically merged:

Перевірте вхідні саме в режимі "в літаку". Будь ласка.

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Openpharmacist, у режимі "В літаку" взагалі ж відрубає wi-fi, а разом з ним і VoWiFi ... Відповідно не працює нічого. Чи я щось не так роблю?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
SmartS, коли вмикати "в літаку" окремо потім увімкнути Wi-Fi.

От так у мене вихідні є, вхід дзуськи.

Місто
Луцьк
SmartS, коли вмикати "в літаку" окремо потім увімкнути Wi-Fi.

От так у мене вихідні є, вхід дзуськи.
Спробував по вашій схемі: увімкнув режим "в літаку" і окремо включив Wi-Fi. З'явився значок VoWiFi. Набрав на цей номер - і задзвонило. Схоже таки працюють вхідні.

Зверху