VoLTE та VoWiFi від Vodafone

Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: запуск 2 грудня
Останнє редагування модератором:
Місто
Волинь
Openpharmacist, ну так з VoWifi у нас складніше ніж з Volte, вони експериментують з ним скрізь, тому до нього я поки претензій не мав би, поки не скажуть, що повноцінно запустили по країні. І ви врахуйте, щo vowifi специфічна штука, кожен телефон по різному визначає стабільність мережі, час в мережі, протоколи безпеки і тп

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Lenovo z5s
У меня працює на poco x6 pro voWifi, voLTE напевно в місті де я зараз немає. Але проблема у тому що voWifі зникає через деякий час і треба літачок вкл-викл. Викл-вкл wifi не допомагає. Коротше відвалюється послуга чомусь

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Але проблема у тому що voWifі зникає через деякий час і треба літачок вкл-викл. Викл-вкл wifi не допомагає. Коротше відвалюється послуга чомусь
Мобільна мережа присутня? Хоча б нацроумінг? В мене на Редмі Нот 13 не зникає. Хоча телефон також з непідтримуваних.
Vodafone нестійкий сигнал в 2G.

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Lenovo z5s
Мобільна мережа присутня? Хоча б нацроумінг? В мене на Редмі Нот 13 не зникає. Хоча телефон також з непідтримуваних.
Vodafone нестійкий сигнал в 2G.
звичайно так. є. може через те що різні роутери, бо туди-сюди з роботи додому і помічаю, що є то немає значка. як немає то літачок смикнув і норм. Мені треба він, бо мережа фігово ловить, що дома, що на роботі, а wifi є.

Місто
Greater Kyiv
Телефон
A2482
Підключив, кілька дзвінків учора вдалося здійснити через Wi-Fi.
Мережа Vodafone Wi-Fi з'являється на деякий час після виходу з авіарежима, а потім зникає. IMS статус – разом з нею.

Вкладення

• IMG_4540.jpg
    IMG_4540.jpg
    104 КБ · Перегляди: 67

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
И водафон и лайф работает без проблем.
Звонки и смс и входят и выходят.
Подключил вчера в май водафон пуш пришёл, что набирают тестировщиков услуги, я и решил попробовать.

Ну а у лайфа сам нашёл как подключить эту тему.

Вкладення

• Screenshot_20241210_145720_Chrome.jpg
    Screenshot_20241210_145720_Chrome.jpg
    67.5 КБ · Перегляди: 78
  • Screenshot_20241210_150137_My Vodafone.jpg
    Screenshot_20241210_150137_My Vodafone.jpg
    110.4 КБ · Перегляди: 78
Місто
Greater Kyiv
Телефон
A2482
Endorphinity, вимкни VoLTE, не буде зникати
Але навіщо? Я так розумію, що VoLTE повинно вступати в дію, коли підключення до Wi-Fi зникає, а до того – все йде через VoWiFi. Здається, що це баг.

UPD Почитав FAQ. Я помилявся. На iOS це працює з точністю до навпаки.
IMG_4543.jpeg

Останнє редагування:
Зверху