Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Papa John, "послуга на тестуванні" це відмазка операторів. Біло-блакитний оператор вже "тестує" страшно казати скільки. Але ж ви праві. Це для того, щоб претензії не приймати.
От зараз сидів у телефоні. На очах VoWiFi пропадає. Через секунд п'ять з'являється VoLTE. І все. VoWiFi з'явилося тільки після перезавантаження телефону. Працює через йокарний бабай. І да, якщо на телефоні 4G Only то реєстрації в IMS не буде. Принаймні у мене.

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20

razor

место под рекламу
Місто
Винница
Телефон
xiaomi mi 11 ultra
А як можна висувати претензії щодо того, за що не платиш? Можна або користуватися за умови ЯК Є, або не користуватись. Але претензії?!
это же часть их услуг. не все услуги платные, но это не значит, что поэтому они могут работать как угодно или не работать вовсе.
если зайти с другой стороны - раз я плачу за голосовую связь, то она обязана быть идеальной. так выходит по этой логике? ну и все прочие услуги. но почему-то на этом форуме огромные ветки, которые опровергают эту теорию

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Біло-блакитний оператор вже "тестує" страшно казати скільки.
У вас застаріла інформація щодо статусу послуги. Вже згадування за тестування немає.
На очах VoWiFi пропадає. Через секунд п'ять з'являється VoLTE. І все. VoWiFi з'явилося тільки після перезавантаження телефону. Працює через йокарний бабай
Що на Самсунзі (профілі в прошивці), що на Пікселі (включав вручну) - працює ідеально. Нічого не відвалюється, недозвонів немає...
(Це речення про Водафон)

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
студент, ну тобто якщо я плачу за інтернет, але БС перевантажені і я його не можу отримати, то мої претензії приймуться до уваги і виправляться? Ясно, що ніт. Якщо послуга на тестуванні, то навпаки має бути першочерговий фідбек для нормального релізу

Зверху