Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
GAS, сьогодні після обіду перевірю, але більш ніж певний, що ніякого evs не буде
Ну якщо не буде, то можу поспівчувати. Довелося жінку відволікти в робочий час заради скріншоту на Ред. Повірте на слово, що дзвінок на айфон :)

Вкладення

• photo_2025-11-10_09-34-17.jpg
    photo_2025-11-10_09-34-17.jpg
    93 КБ · Перегляди: 101
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
GAS, я думаю треба спробувати ребут того смарта з МТК, бо воно інколи показує ще й агрегацію, якої в природі не існує доки не перезавантажити . МТК він такий. Краще б меню самсунга

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Матвєй, Самсунга не маю. Але ж я вчора написав, що спочатку почув EVS (тобто покращення якості голосу), в потім вже поліз перевіряти.

Ви тут мене хочете переконати, що я помиляюся? :sneaky: У вас же ж є МТК, робіть експерименти та ребути, переконуйте себе, що EVS немає)))

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
GAS, я просто знаю, що якщо в бандл епл не додасть цю опцію, а вище написали що її не додали, то ніякого evs не буде. Ба більше, спитав в людей, котрі також слідкують за оновленнями бандлів айос і вони підтвердили, що згадки про цю опцію там нема.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Матвєй, ну добре, тоді виходить, що мої вуха мене обманюють, МТК глючить і саме сьогодні (коли я його почув) почав брехати про EVS, і взагалі вам видніше :)

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
GAS, та ж я не забороняю тобі насолоджуватись evs кодеком. Просто кажу, що без жесту доброї волі з боку епл, нічого само по собі не вмикається🙂

Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T Pro
Якщо на МТК, то через інженерне меню, MDML EM Components, там галочку на Speech Codec Info - три крапки - Check Information (під час дзвінку, звісно)
Дякую, тобто якщо я бачу SPH_CODEC_EVS_AWB_23_85, то це EVS на 24 kbit, чи AWB на 24 kbit?

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
глянув на редмі нот 14 там є лиш увімкнути це і немає де подивитись показники
На Редмі обрізане меню, майже нічого корисного немає
Можна через Шизуку та Рут Актівіті активувати нормальне інженерне меню (безпосередньо рут не потрібен, й навіть інструкція на Реді є), але то вже досить геморно.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
якщо я бачу SPH_CODEC_EVS_AWB_23_85, то це EVS на 24 kbit, чи AWB на 24 kbit?
Це EVS, бо AWB - це не кодек, кодек це AMR, (відображається як AMR_WB)

Переглянути вкладення 70809
AMR-WB - є підмножиною режимів роботи EVS, так само як EFR став одним з режимів роботи AMR-NB. Вчіть матчастину.

• Like
Реакції: GAS
Місто
Чернівці
Місто
Киев
З релізом OxygenOS 16 додали профіль для Vodafone (на скріншоті modem.img з 13R, правда індійська версія, але для глобальної версії має бути те саме)
Так, працює на OnePlus 13 прошивка GLO після оновлення на Oxygen 16

Зверху