VoLTE та VoWiFi від Vodafone

Місто
Шостка
Очікуємо новин про запуск...
View hidden content is available for registered users!

— — —
Прес-реліз про запуск: —

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

Причина: очікуємо запуск 18 листопада... .. .
Останнє редагування модератором:
Місто
Запорожье
Комусь ще активували VoLTE i VoWIFI по запиту через бот? Подав запит по 3х номерах (2 пріпейди і 1 корпа) відразу як тут його засвітили і всюди глухо?
Доброго дня! Хтось подавав заявку на тестування в боті volte/vowifi ? Комусь одобрили? Як довго розглядають?
У моєму випадку зайняло два дні
Post automatically merged:

Space Cat, виправив, дякую за увагу
Комусь ще активували VoLTE i VoWIFI по запиту через бот? Подав запит по 3ьом номерах (2 пріпейди і 1 корпа) всі iphone (14, 15) відразу як тут його засвітили і всюди глухо.
Крім мешканців Києва по ходу більш нікому більше(.
Дякую. Як в мене щось у Львові поміняється то відпишу.
Подавав заявки з номерів Запоріжжя та Дніпра. Поки також тихо..

razor

место под рекламу
Місто
Винница
Телефон
xiaomi mi 11 ultra
подал из винницы и андроида

Arp

Місто
Київ
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Киньте, пліз, посилання на цього бота

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Так це ж для закритої спільноти тестерів, які отримали смс.
Ти що, жодного разу не відправляв смс на 3565, хоч тобі і не пропонували акції? Чи жодного разу не ліз у МВФ перевірити, коли хтось з форумчан отримав РБА за 390 грн?

Місто
Kyiv region
Так це ж для закритої спільноти тестерів, які отримали смс.
Ти що, жодного разу не відправляв смс на 3565, хоч тобі і не пропонували акції? Чи жодного разу не ліз у МВФ перевірити, коли хтось з форумчан отримав РБА за 390 грн?
Ні

Місто
Снігурівка
stone, я щось не дуже розумію, як це могло б допомогти, а ради інтересу поставив. Нічого не змінилося. Перемикач можна і введенням кодів намалювати, але який в тому сенс.
Та я не розумію Vo wi-fi можна тестити повсюди і на любому пристрої який підтримує Vo Wi-Fi

Місто
Івано-франківськ
Телефон
POCO X3
stone, я щось не дуже розумію, як це могло б допомогти, а ради інтересу поставив. Нічого не змінилося. Перемикач можна і введенням кодів намалювати, але який в тому сенс.
Та я не розумію Vo wi-fi можна тестити повсюди і на любому пристрої який підтримує Vo Wi-Fi
На даний момент тільки жителям столиці з огризками і то не всім а тільки тим на кого зійшла благодать (смс з запрошенням).

Місто
Киев
Телефон
iPhone 15Pro
Київ, корп есім. Прийшла смс - погодили за 4 години.

В якості нічого не змінилось. Як вивалювався телефон в 3г при дзвінку так і вивалюєтся.
Vowifi працює наче..

Зверху