VoLTE та VoWiFi від Vodafone

Місто
Шостка
Очікуємо новин про запуск...
View hidden content is available for registered users!

— — —
Прес-реліз про запуск: —

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

Причина: очікуємо запуск 18 листопада... .. .
Останнє редагування модератором:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Ksellos, ти помиляєшся і дуже. Бо в містах не зі списку, навіть з активованою послугою, в тебе нічого не працюватиме. Це і є фішка тестування водафон.
Post automatically merged:

catrey, ну да, ну да…без імс сервісів на БС не буде й во-вайфай

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
З черговим оновленням на телефоні (Nokia G42) на сімці водафону, з'явилися тумблери VoLTE та VoWiFi. Але ж IMS не активовано тому не працює. Цікаво, що на Київстарі вмикається тільки через костиль.
Я взагалі мав на увазі те, що Водафон працює з вендорами. На відміну від Київстару

Місто
Dnipro
Бо в містах не зі списку, навіть з активованою послугою, в тебе нічого не працюватиме. Це і є фішка тестування водафон.
Тільки якщо є відповідні налаштування з прив'язкою VoWiFi до PLMN.
VoWiFi можна скористатися в будь-якому куточку України з підключенням до Wi-Fi, тому в інших населених пунктах ви можете бути тестувальником тільки VoWiFi.
https://red-forum.com/threads/volte-та-vowifi-від-vodafone.33177/post-2059672

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Ksellos, як мені підказали трішки знаючі люди, щодо роботи во-вайфай без во лте:
«Скоріш за все теж. Там жеж він по TAC- ак прописується» Тому й не буде робити

Місто
Kyiv
Ksellos, як мені підказали трішки знаючі люди, щодо роботи во-вайфай без во лте:
«Скоріш за все теж. Там жеж він по TAC- ак прописується» Тому й не буде робити
VoWi-Fi працює всюди. ТАС стосується виключно VoLTE.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
частина повідомлення не по темі, провокація офтопу
Naughty, то чому не впаяти всім на айфони хочаб, во-вайфай?) Але тут питання, якщо вольта не запущена на більшості БС, то чи запущено ІМС ядро для отих міст, де нема вольти?

Точніше не так…чи прописані ті БС в ексельці для імс?)

artsel прикольно з твого боку ставити дізлайки, коли сам в свій час звертався до мене за активацією вольти на лайфі…Не зупиняйся😂

Останнє редагування:

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
обговорення не по темі, відповідь на провокацію
@artsel прикольно з твого боку ставити дізлайки, коли сам в свій час звертався до мене за активацією вольти на лайфі…Не зупиняйся😂
дизлайки ставляться не за звернення, а за тупість. Ти б замість того, шоб писати бред, спитав би своїх "знаючих людей", як воно працює

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Naughty, ну то чому нема теста во-вайфай в інших регіонах, окрім Києва?) Тобто вмикаємо пакетом і там де вже БС «в списку» отримуємо вольту і вовайфай, там де ні-вовайфай. Профіт…

artsel, якщо тобі щось не відомо, чи не маєш в кого спитати, то нащо вішати на мене клеймо «брєд». Той хто в курсі, він знає про що я. Просто раз я вже зміг тобі допомогти і увімкнути де ти просив, то сам розумієш, маю з ким це обговорити. Тому вспокойся про брєд, а то що є у водафон сожна говорити лиш поверхнево. Я все рівно в них вірю)

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Naughty, ну то чому нема теста во-вайфай в інших регіонах, окрім Києва?) Тобто вмикаємо пакетом і там де вже БС «в списку» отримуємо вольту і вовайфай, там де ні-вовайфай. Профіт…

artsel, якщо тобі щось не відомо, чи не маєш в кого спитати, то нащо вішати на мене клеймо «брєд». Той хто в курсі, він знає про що я. Просто раз я вже зміг тобі допомогти і увімкнути де ти просив, то сам розумієш, маю з ким це обговорити. Тому вспокойся про брєд, а то що є у водафон сожна говорити лиш поверхнево. Я все рівно в них вірю)
Напевно, якби працювало все як треба, то не потрібно було б робити обмеження. Логіка, думаю, зрозуміла.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Naughty, до тебе претензій не маю, тим паче ти знаєш причини…а он пан artsel публічно обзиває тупим і брєднями мої пости. Ой не тим картки дають інколи, ой не тим

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Матвєй, ну хоч до когось в тебе претензій нема, а то вже і модератори винні :ROFLMAO:
Хто тобі взагалі сказав, що VoWiFi не працює за межами Києва?
Теперь я розумію, чому забанений @Ronald R. створив оцю тему

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
artsel, бо не працює за межами перерахованих міст. Поки скріни взагалі як і були, то зі столиці. Заспокойся, не можу я тут розказати чому не працює і ба більше запрацює не скоро у невеликих містах та селах. На цьому і закінчим. Можеш мене кинути в ігнор, так навіть спокійніше буде. А тема та швидше доя тебе, подумай над цим) А претензій до форумчанина нема, бо він…ну скажімо так тут теж не остання людина і знає більше мене. Тому й з вольтою.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Послуги VoLTE та VoWiFi проходять закрите бета-тестування в обмеженому колі абонентів. Останні сторінки в цій темі не мають конструктивного обговорення — тема закрита.

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
Не знаю чи деза чи ні але є така інф

Akim

Gprs тоже интернет :)
Місто
Днепр
Оператор на 111 подтвердил)

Если опять не будет "фэйл" то всё будет

Місто
Хмельницький
Після набору *888*7#
Screenshot_2024-11-13-20-55-14-275-edit_com.android.contacts.jpg
Тут не про телефон, а тариф...
Є перелік "доступних" тарифів для підключення VOLTE на водафоні?

П.С.
А в МВ взагалі немає "Дзвінки по Україні" в "Доступних послугах".

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Саме цікаве те, що я так зрозумів, що активувати можна всім, а от гарантовано працювати буде на перерахованих моделях телефонів. Розумний підхід.

Зверху