Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Харків
Місто
Харьков
Через Pixel iMS включить ползунки Volte и Vowifi, дальше активация профиля через PDC (работает и Tef Germany, и Elisa Finland). Также в Pixel iMS нужно отключить отображение выбора приоритета Vowifi в слоте, где стоит симка Водафон.
При этих условиях Vowifi работает всегда, а не только в режиме полета.
Из косяков: исходящие проходят через wifi, а вот входящие почему-то через сотовую сеть. Как это победить пока не разобрался.

Місто
Харьков
входящие почему-то через сотовую сеть
В 4G режиме? Как с входящими в режиме полета (в пределах 10 мин)?
В режиме Vowifi. Я ж пишу, входящие идут через сотовую сеть.
В режиме полета ко мне дозвониться невозможно, а я могу, звонки работают.
Я думаю проблема в приоритете, у Водафона его нет.
На Лайфе все работает идеально, и входящие, и исходящие, и в режиме полета все отлично.

Місто
Dnipro
В режиме Vowifi. Я ж пишу, входящие идут через сотовую сеть.
Я понял, что есть регистрация/индикация VoWiFi. Но при этом, когда входящие идут через сотовую сеть, в каком режиме телефон находился 4G/3G/2G?
Я уже описывал аналогичный баг, но он проявляется (через раз), только при нахождении в 2G/3G.

Місто
Харьков
Я понял, что есть регистрация/индикация VoWiFi. Но при этом, когда входящие идут через сотовую сеть, в каком режиме телефон находился 4G/3G/2G?
Я уже описывал аналогичный баг, но он проявляется (через раз), только при нахождении в 2G/3G.
Не обратил внимания на ваш пост с багом.
Телефон находится постоянно в режиме LTE. Вышка рядом, так что в режим 2G/3G телефон не скатывается.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Из косяков: исходящие проходят через wifi, а вот входящие почему-то через сотовую сеть. Как это победить пока не разобрался.
Попробуй это + прочи следующие сообщение после того сообщения.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
Из косяков: исходящие проходят через wifi, а вот входящие почему-то через сотовую сеть. Как это победить пока не разобрался
А не пробовали вручную APN IMS создать? Так как на Pixels 7 серии такая же проблема именно у Водафон, если этого APN нет. У Киевстар работает и без.
Подробнее писал здесь:

Місто
Киев
Из косяков: исходящие проходят через wifi, а вот входящие почему-то через сотовую сеть. Как это победить пока не разобрался
А не пробовали вручную APN IMS создать? Так как на Pixels 7 серии такая же проблема именно у Водафон, если этого APN нет. У Киевстар работает и без.
Подробнее писал здесь:
Pixel 7. Ніяких ручних apn не налаштовував. Всі вхідні "Дзвінок через Wifi" в мене відображаються

Зверху