Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Підтверджую. Проблема з ВХІДНИМИ я маю на двох телефонах зі списку. Про ті, які не зі списку мови нема. Хоча й там та сама проблема. Тобто водафону треба цим зайнятися. Щось десь не так.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
При чому тут питання про 4G, якщо мова про VoWiFi а не VoLTE. З опису проблеми відповідно, що у 4G вхідні проходять через VoWiFi, то ж 4G покриття є.
Бо я чув відповідний баг в людини, де немає стабільного 4Ж (VoLTE там немає) і ось коли його телефон довго в 2\3ж, то його Iphone (наче 15), теж іноді поза зоною. Тобто взаємозвʼязок з сигналізацією 4Ж є.
Ну так якщо дзвонити, то проблем ніяких немає. Мова про вхідні дзвінки.
Вище я примусово вимкнув 4Ж в себе, перевів в 3Ж і проблеми з вхідними не зловив. Що я роблю не так?
(вихідних дзвінків за пів години не робив теж).

Місто
Dnipro
Вище я примусово вимкнув 4Ж в себе, перевів в 3Ж і проблеми з вхідними не зловив. Що я роблю не так?
(вихідних дзвінків за пів години не робив теж).
В мене на iPhone, Xiaomi теж може так бути, а через годину-кілька вже вхідні не проходять, через деякий час знов проходять. Тобто про якусь чітку закономірність сказати не можу.

Може лише припустити, як вже писав, що криво-косо налаштували той таймаут реєстрації в мережі 10 хв., й він якось не так як треба працює (можливо 2G/3G не передає коректно сигналізацію в IMS про реєстрацію в мережі, або через раз передає, або на деяких БС така проблема, або ще десь на якомусь елементі мережі...).

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Я вчера проверял входящие на VoWiFi, когда телефон находился в сети 2G:
Как только я его изменил содержание с профиля ROW, то VoWiFi завелся (ну на исходящие точно, входящие через мобильную сеть идут или это так идут переадресованные звонки).
Ось спробую перевірити, коли телефон буде в зоні 4G.

Модератори, введіть правило будь ласка, щоб в темах про VoLTE / VoWiFi за повідомлення без заповненого розділу "Телефон" в профілі, або хоча б вказання моделі телефону в самому повідомленні - користувач отримував попередження!
Бо більшість нюансів і проблем, які описуються, мають суто індивідуальний характер окремих моделей/профілей/способів активації послуг.
Розмісти своє повідомлення тут.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Сегодня звонил через VoWiFi - шото странное, меня не слышно, абонента еле-еле слышно, в итоге сбросил, выключил вайфай и позвонил по-нормальному. Сразу ок. Нафиг VoWiFi.

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
Pavlovich$, Вся область з Вольтою
Не скажу, що там по всій області, але в Кременчуці ситуація наступна:
20250120-163718.png
Десь у самому центрі міста світить VoLTE (видно по дзвінках у Витратах в My Vodafone на іншому номері).

• Wow
Реакції: urkn

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Я вчера проверял входящие на VoWiFi, когда телефон находился в сети 2G:
Как только я его изменил содержание с профиля ROW, то VoWiFi завелся (ну на исходящие точно, входящие через мобильную сеть идут или это так идут переадресованные звонки).
Ось спробую перевірити, коли телефон буде в зоні 4G.
Не имеет значения в какой сети зарегистрирован телефон, входящие идут через мобильную сеть.

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
ВоВіФі далі працює в роумінгу, вихідні дзвінки на Водафон Україна ніяк не тарифікуються, але у МВФ відображаються коректно - "Вихідний Во-ВіФі дзвінок". Для того, щоб працювали вихідні Во-ВіФі дзвінки сімкарта має бути зареєстрована в мобільній мережі, якщо переключити телефон в режим "у літаку" і підключити до Ві-Фі, то в рядку стану присутня іконка дзвінків через ВоВіФі, але самі дзвінки не проходять, робобаба каже, що для здійснення дзвінків треба зареєструвати сімкарту в мобільній мережі.

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
У дружини тупо злетіла реєстрація в IMS. Послуги активні, а реєстрації нема. Склали заявку.
Вчора псіханув і десь годину спілкувався в чаті. Котик спочатку увімкнув режим "дурник" та сказав (цитата) - "через тиждень, два буде покращення". На моє питання покращення чого він підвис. Після довгого діалогу я запропонував йому "передернути" (поручик Ржевский, молчать!!) послугу. І вуаля, після перезавантаження телефону все запрацювало. Що те було - ХЗ.

Місто
Печерськ
ВоВіФі далі працює в роумінгу, вихідні дзвінки на Водафон Україна ніяк не тарифікуються, але у МВФ відображаються коректно - "Вихідний Во-ВіФі дзвінок". Для того, щоб працювали вихідні Во-ВіФі дзвінки сімкарта має бути зареєстрована в мобільній мережі, якщо переключити телефон в режим "у літаку" і підключити до Ві-Фі, то в рядку стану присутня іконка дзвінків через ВоВіФі, але самі дзвінки не проходять, робобаба каже, що для здійснення дзвінків треба зареєструвати сімкарту в мобільній мережі.
щось в мене у роумінгу на канадійщині не працюе

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
caledon_us, я так запускаю - телефон переводжу в режим "У літаку", потім включаю Wi-Fi, за пару секунд з'являться у рядку стану з'являється іконка Vo-Wi-Fi, і після її появи переводжу телефон у звичайний режим. І все працює. Може, канадський оператор не має послуг VoLTE та Vo-Wi-Fі?

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Arp, фактично ти VoWiFi запускєш не в роумінгу, а в режимі "У літаку" й потім переходиш у роумінг. Без цього уточнення не кожен зможе зрозуміти твоє твердження, що в роумінгу працює.

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Howl, Ну так, але без наступної реєстарції сім-карти ВФ в роумінговій мережі робити вихдіні дзвінки не можливо. Однак, поки лише ВФ зробив можливим користуватися VoWiFi закордоном, ні ЛС ні КС цього не пропонують.

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ

Вкладення

• 1737561976768.png
    1737561976768.png
    126.9 КБ · Перегляди: 85
Місто
Kyiv
Телефон
pixel 9 pro
добрий вечір. піксель 9 хтось заводив volte? wifi ок, volte якось дивно "працює".. після перезавантаження робить пару вдалих спроб, потім все...

Зверху