Місто
Шостка
www.vodafone.ua/volte-vowifi
— — —
Зо 2 грудня 2024 р. Vodafone Україна запускає тестування нових технологій для здійснення дзвінків — VoLTE та VoWiFi.
  • Дзвінки VoLTE доступні в населених пунктах: Київ (навіть в метро), Дніпро, Ужгород, Одеса, Чернівці, Полтава, Івано-Франківськ, Кропивницький, Миколаїв, Львів (центр), Чернігів, Ковель, Луцьк, Коломия, Олександрія, курорт Буковель, Калуш, Чорноморськ, Миргород, Лубни, Прилуки.
  • Дзвінки VoWiFi діють по всій Україні за умови підключення до Wi-Fi мережі.

☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання, і в деяких населених пунктах. На інших пристроях і в інших населених пунктах коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

ps Налаштування телефону для тих, хто розуміє що робить.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Николаев
Здравствуйте. Парни, помогите подключить Vowifi на водафоне. Motorola edge 50 Fusion . Он есть в белом списке оператора .
Post automatically merged:

Все услуги активны вот только оператор никак конфиг не подключит. Как быть?

Місто
Николаев
Да, были. Оператор подтвердил активацию этих услуг.

Volte без проблем .

Вот так1000004620.png

Выручайте . Как это сделать? Оператор вообще не реагирует!!

Останнє редагування:
Місто
Одеса
Здравствуйте. Парни, помогите подключить Vowifi на водафоне. Motorola edge 50 Fusion . Он есть в белом списке оператора .
спробуйте так: смартфон підключіть до мережі WiFi, потім вимкніть сімку в налаштуваннях смартфона, потім увімкніть сімку назад. Повинна з'явитися позначка VoWiFi в статусбарі.

Місто
Николаев
Поверьте, я сделал уже все что можно. И режим "самолёта" пробовал, и звонить через wifi, и что я только не делал. Нет Vowifi!

1000004152.png

Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G

Все услуги активны вот только оператор никак конфиг не подключит. Как быть?
ПО. У вас яка. Версія телефона що не працює ,оновіть ПО і перезавантажити телефон і під'єднання до WI-FI

Місто
Николаев
Вы не внимательно прочли что я написал?! Я это ВСЁ уже сделал.?
Версия тел 15 android , обновлений нет.

спробуйте так: смартфон підключіть до мережі WiFi, потім вимкніть сімку в налаштуваннях смартфона, потім увімкніть сімку назад. Повинна з'явитися позначка VoWiFi в статусбарі.
Это я сделал не один раз .

Зверху