Смотрю, что С270 самая популярная, но цена 1200 грн за вебку 720р
В качестве источника питания - можно.А разве можно usb устройства куда-то подключить при проверке на НП?
олх с фильтром по цене?За 200-300 грн щось не дуже паскудне можна придбати?
Мікрофон і бездротове підключення не потрібні.
На що звертати увагу, щоби не обрати повне лайно?
На напис Logitech. Звісно, що не за 300 грн. Все інше буде лайно, в сортах лайна не розбираюсь, сорян.На що звертати увагу, щоби не обрати повне лайно?
Більше я за це не готовий платити. Дякую, навіть не намагатимусь.Звісно, що не за 300 грн. Все інше буде лайно, в сортах лайна не розбираюсь, сорян.
Я брал девушке для зумов-скайпов-эфиров A4Tech PK-910H, в целом качеством она довольна. На ТВ тоже смотрится достойно, выходили с неё в эфир на Прямом, я потом смотрел в HD на 49” — даже лучше, чем предполагал. Правда, это тоже стоит денег, но меньших, чем Логитек, который я бы посоветовал, если бы на него были средстваБільше я за це не готовий платити. Дякую, навіть не намагатимусь.
Дякую, мені раз на місяць (не кожен місяць). Краще я буту старенький туплячий ноут для цього приносити на робоче місце.Я брал девушке для зумов-скайпов-эфиров A4Tech PK-910H, в целом качеством она довольна. На ТВ тоже смотрится достойно, выходили с неё в эфир на Прямом, я потом смотрел в HD на 49” — даже лучше, чем предполагал. Правда, это тоже стоит денег, но меньших, чем Логитек, который я бы посоветовал, если бы на него были средстваБільше я за це не готовий платити. Дякую, навіть не намагатимусь.
я собрал своим перцам дома ТРИ крутых системника, на которых они шпилят в игры. Но когда речь зашла о том что учиться надо дистанционно - они вытащили из сарая старые ноутбуки... По той самой причине: в них есть камера! ))) И ноутбуки (2008 и 2010 года) дальше тарахтят на благо семьи свинорыловых ))Краще я буту старенький туплячий ноут для цього приносити на робоче місце.
А фотік в якості вебки? Древнючі кенони А4**/5** підрубалися до компів як камери. Якість там була шикарнюча, тільки звуку з них не бло...Дякую, мені раз на місяць (не кожен місяць).
"Ні синку, це хвантастика")). Хіба, смартфон як вебку?)или это фантастика?
ВполнеЗнову загострилося питання вебки для десктопа.
Буде лише онлайн-зум. Потрібно відео морди обличчя і розбірливий звук.
Logitech WebCam C270 буде достатньо?