GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T

Якщо я його закриваю - він закривається, і ніде не висить, при нових повідомленнях нічого не активується, коли почув/побачив на телефоні - або на телефоні й читати та відповідати, або запускати його по ярлику. Доводиться згортати, він висить отут в панелі задач
Скриншот 21-08-2024 230120.jpg

А хотілося б, щоб як будь-який інший месенджер згортався у трей. До того ж в мене вже звичка: прочитав повідомлення - натиснув хрестик - месенджер звернувся у трей. А Вотсап повністю закривається.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
GAS як костиль можна запінити до таскбара Screenshot 2024-08-21 225708.png

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
webivan, дякую, але то зовсім не те

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Якщо я його закриваю - він закривається, і ніде не висить, при нових повідомленнях нічого не активується
що заважає користуватися WhatsApp Web? Всі сповіщення приходять, дзвінки також.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
що заважає користуватися WhatsApp Web? Всі сповіщення приходять, дзвінки також.
Просто цікаво, яким чином WhatsApp Web вирішить проблему? Він так само не буде у треї висіти, а нотифікації у центр нотифікацій так само будуть приходити.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
На відомому сайті пишуть, що в декого в бета-версії з'явилася можливість переводити голосові в текст. В мене хоч і бета, але поки такого немає - можливо, залежить від мови застосунку, бо там на скрінах - російська. Або просто рандомно вмикають цю фішку

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
На відомому сайті пишуть, що в декого в бета-версії з'явилася можливість переводити голосові в текст. В мене хоч і бета, але поки такого немає - можливо, залежить від мови застосунку, бо там на скрінах - російська. Або просто рандомно вмикають цю фішку
можу помилятися але українська наче є.

Зверху