exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Ні, то росія з 2008, 2014, 2022 порить фігню бо їй то інфантили в багатьох владних кабінетах дозволяють через нафту. А те що я не люблю чорнослив, нектарини, і росіян то якось так уже склалося.
*97 лямів я знайшов що там зареєстровані, самий популярний мессенджер..
"Удобно то как связь с мужем поддерживает пока он граждан Украины ушел убивать"©
Не зважаючи що їхнє суспільство розв'язало варварську війну проти нас хочеться то їм відчувати себе частью мира. Фігурки...цар хороший, войну треба продовжувати значить в стійло..імхо. горе то яке, рюскіе красавіці в чатіках не поп*дять з багатими канадцями чи хотящіми турками. :)))
Тепер про них же аморфних... на болотах...по темі..УВАГА інфа з ворожого інфопростору як методичний матеріал..
Цікаво який такий ще в нього бізнес за кордоном на третьому році війни...що секретутка так віддана вотзаппу..
Лінк
Токсично, лише як реакція противника
От цікаво якщо немає особистих причин чи прив'язаності в голові, чого так багато "сопереживающих"... За дітей північної кореї що вони в ізоляції також так хвилюєтесь чи лише за будущую маладёж расеї
Не буває так, іти проти цивілізації і користуватись всіма її благами..
Для "сопереживающих" руска глубинка...
Чого їх треба гнати з вотзапп

Останнє редагування:

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Чим краще знаємо що там чудиться тим краще знаємо ворога. Замітка від "хорошого рюского" про імпортозамісний під кремль продукт. Як методичний матеріал. Що каже "рос. опозиція" про заборону вотзапп Скомуніздили з телеги якщо дизайн у апки справді такий. А whatsapp для вільних людей і вільного світу.
З врахуванням зауважень від власника репліки цитування видалено.

Останнє редагування:

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
exdvag, навіщо ти мене цитуєш та починаешь писати якусь маячню? ти постійно бухий чи що? Модератори зверніть на це увагу.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Дивно. У них вже є суверенні месенджери?
Усьо просто. За підтримку суверенного мессенджера треба ще платити. А якщо заблокувати усі - то абонент сам заплатить за застарілим технології дзвінків і смс

Зверху