Wi-Fi задачка

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Принаймні я так будував меш на мікротах
І я так робив меш на мікротах, але зараз немає ні мікротів, ні можливості з'єднання кабелем.
точно не розглядаєте альтернативи, напр., трафік через розетки?

• Haha
Реакції: omni

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
трафік через розетки?
Колись активно ставив, але там багато нюансів. Від розключення електрощита і типу автоматів, до якості дротів, розподільчих з'єднань і самих розеток. Плюс обладнання недешеве. А під час блекаутів взагалі марна справа - навіть якщо стоять інвертори / екофлов, часто не працює.

Місто
Харків
raptor, купив TP Link ах1500 і всі проблеми вирішились. По 5ггц видає 90+ і по 2.4 60/80
Если в квартиру заходит гигабит, то в много квартирном доме очень желательно чтобы роутер умел работать с частотами DFS в 5 ГГц диапазоне.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kovalevgen, нема там гігабіта. А от чи вміє цей роутер таку опцію, тре читати))) Єдине так і не зрозумів сенс вайфай6, якщо трубка підключена(13про) по вайфай 5 і підтримка 6го стандарту ніби є

Останнє редагування:
Місто
Каменское
Телефон
Motorola StarTac 130
Помітив що ноутбук може не підключатись на dfs, тому що так в нього зашили в драйвері. Вирішується відключенням 802.11d в налаштуваннях адаптера.

В мене теж wifi 6, а пристрої підтримують тільки 5. В цілому це на швидкість не дуже повинно впливати, якщо не одразу навантажувати мережу. 300 мегабіт легко wifi5 видає.

Зверху