читайте уважно задачу: мова про 2 репітери, не про один. одне діло підключита один репітер і час від часу підключати до нього користувачів, а друге діло підключити репітер коли він постійно повинен тримати сесію на прийом і передачу (ще аутентифікація сесіі час від часу проходить, яке рве сесію на пару сек). реалізуйте таку схему, скажіть, що да все працює - от потім і подивимось.
Ну блін, скріншоти ж не горять.
Можно ли настроить подключение
якщо в сателітах буде по 2 прийомо-передающих радіо, то можна; бо фактично потрібно щоб він одночасно держав сесію і з головним роутером і з наступним сателітом. або тільки шнурком підключати
Ти стверждував, що для схеми "голова - репітер1 - репітер2 - клієнт" треба по 2 радіотракти.
Намагаюся пояснити, що у схемі, коли до репітера під'єднується кліент, або інший репітер, для репітера абсолютно фіолетово - знов за своє.
Ок, ось пруфи. Не полінився, дістав тестовий роутер.
Ітак.
Він підключений напряму до голови, до нього підключаюсь мобілою:
Переглянути вкладення 67574
Він підключений по вайфай до голови, тобто репітером№1 (як wwan, інтернет роутиться НАТом):
Переглянути вкладення 67575
Він підключений до одного з моїх меш-роутерів (який всередині моєї сітки і не займається роутом інета), тобто виступає репітером№2 :
Переглянути вкладення 67576
З подвійним НАТом навіть страждати не хочу (у вигляді голова - роутер1 - роутер2 - клієнт), бо результат буде той же.
Швидкість очікувано падає вдоє з кожною точкою, яка підключається по радіо до вищестоячої, і віддає по тому ж радіо сигнал далі (і точці абсолютно фіолетово, чи буде клінтом кінцевий пристрій, чи ще один схожий репітер).
По нормальному, треба було iperf'ом ганяти в обидва боки, але мені ліньки, результати будуть схожі, спідтеста для такого вистачає з головою.
Тому з самого початку не потрібно було ніяких "реалізуйте-скажіть-подивимось" звиваючись, як вуж на пательні, а визнати, що трохи дав в штангу з категоричним твердженням "буде працювати тіки якшо 2 радіотракти".
Не потрібно ніяких двух радіотрактів щоб девайсу працювати як репітер. Крапка.