Wi-Fi обладнання

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
А чи є мобільні WiFi роутери з двома слотами під sim картки та можливістю їх роботи одночасно? Щоб з двох симкарт на базових умовах отримати більш приємну швидкість?

Місто
Полтава
Телефон
Meizu M2 Note
А чи є мобільні WiFi роутери з двома слотами під sim картки та можливістю їх роботи одночасно? Щоб з двох симкарт на базових умовах отримати більш приємну швидкість?
Можна зробити на базі raspberry pi та openmptcp-router
Сервер можна підняти майже на будь-чому

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Виявилось, що у них стоїть MikroTik hAP ac2, але постійні проблеми з WIFI. Думаю взяти точку tp-link eap245. Написано, що вона іде в комплекті з POE-інжектором. Я з POE-інжектора вставляю кабель в роутер Мікротік, а потім через додаток чи з ноута все налаштовую? Не потрібен ще Аппаратный контроллер Omada OC200 ? Чи ще якесь додаткове обладання?
Візьміть точку cAP від Мікрота.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Стационарное такое решение есть, я даже тестил во время блэкаута - https://red-forum.com/threads/teltonika.34008/

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Підкажіть, wi-fi роутер tp link archer с50 ac1200, в мойо за 1199 грн то норма пропозиція?
треба для підключення одного смарт ТВ та 4—5 пристроїв з вайфай
Нічого особливого не потрібно, потрібно лише надійне підключення
Існуючий старезний тп Лінк 841 хочеться замінити. Буває глючить

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Тара по залізу це шлак з двохкратною переплатою.
Що краще взяти? Бажання я описав, приблизну ціну теж. Що краще за ці гроші буде?

Тара, це шмат лайна (я про будь який TpLink).
Таке ж питання )
Що тоді краще взяти?

по пристроям:
З роутера йде кабель на інший роутер в інше приміщення (той роутер такий же тп линк), інший кабель на смарт тв, і по 3—4 пристрої

заміна планується лише першому роутеру
Другий так і залишається, з ним питань нема

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Якшо потрібні гігабітні порти - то Xiaomi Mi Router 4, або 4A Gigabit (причому саме гігабіт). Якшо 100М вистачить - Router 3, або або 4A
Якшо трохи додати до 1200 - то краще у Tsarsky взяти Xiaomi 3G.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Роутер 4а, вартість 800 грн, тобто вже дешевше
А по якості він кращій за тп лінк який 1200?

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Так. Але краще брати глобальную версію, оскільки китайська не працює з офіційним застосунком Mi WIFI для налаштування і управління роутером.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Я б його відразу на openwrt перешивав і не мучився з китайським хламом
Китай чи глобал дуже цікаве питання. Якшо для wrt/padawan/ПростиГосподеЗакацапськеЛайнокінетик - брав би китай. В китайських на рівні заліза потужніший wifi

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pro/POCO/RN12/S-M12
Так. Але краще брати глобальную версію, оскільки китайська не працює з офіційним застосунком Mi WIFI для налаштування і управління роутером.
маю китайку ах6s то нормально то працює через xiaomi home, просто в налаштуваннях проги треба поставити регіон Китай, мову можна будь яку, Mi WIFI теж працює

Вкладення

• IMG_20230626_135712.jpg
    IMG_20230626_135712.jpg
    115.1 КБ · Перегляди: 28
  • IMG_20230626_135612.jpg
    IMG_20230626_135612.jpg
    126.2 КБ · Перегляди: 28
Останнє редагування:

medeo

Заблокирован
Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Всем привет. По моей просьбе провайдер заменил медик на ONU. Казалось бы заменил да и ладно. При замене присутствовала моя мама. А я давно не в Украине Так вот оказалось что они поставили Nokia g-140w-c роутер со встроенным ONU а далее подключили мой роутер. Я планировал после того как поставят ONU заменить свой старый hap lite на модель новее плюс добавить пару точек доступа. Стоит ли заменить эту Nokia например на Alkatel I-010G или mikrotik rbftc11+ ONU stick или иное что-то надёжное? Спасибо

Місто
Kyiv region
Так а чому зразу не взяти XPON SFP ONU STICK та будь-який роутер в якому вона заведеться?

medeo

Заблокирован
Місто
Родом из Одессы
Телефон
Pixel 7pro
Так а чому зразу не взяти XPON SFP ONU STICK та будь-який роутер в якому вона заведеться?
Я хочу этот + пару точек mikrotik для бесшовного WiFi
Post automatically merged:

Місто
Kyiv region
Post automatically merged:

тоді навіщо SFP ONU?
Хай буде як є, на Нокіа відключіть wifi та і все. Зекономите як мінімум 2,5 тис грн

Зверху