Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Таке діло...Може й не в тему пишу...Необхідно завантажити гру "Сонік" з магазину віндовс10, який у мене вирізаний автором збірки вінди...Діти життя не дають...виручайте:dash1:

Місто
г.Рожнятов
Телефон
Xiaomi Redmi 5 Plus 3/32GB Black
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
foxsat, та вона позіціонує себе як полегшена збірка з вирізаним софтом і вимкнутими сервісами...Проблема в тому,що окрім цієї гри мені від магазину нічого не потрібно...

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
Мені тільки цього тиижня прийшов черговий СП на Windows. Поки помітив тільки моніторинг відеокарти в диспетчері.
А так попередній СП працював не гірше Win7 (на ~10 пк різних конфігурацій у знайомих), нарешті 10 можна рекомендувати всім.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Дюрі-бачі, для того что бы рекомендовать она должна быть не "не хуже"" 7, а значительно лучше.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung S25 Ultra
Kladoff, 7 зараз досить проблемно встановлюється на нове залізо, а 10 значно простіше. Особисто я якщо просять встановити Win то беру одразу 10 - там майже нічого додатково не потрібно налаштовувати, драйвери шукає само, антивірус є вбудований...
А на перших СП була ціла купа проблем (особисто в мене щоразу вручну необхідно було приєднуватись до Wi-Fi, і SSD тормозив із загрузкою 100%) тому доводилось бабратись з 7. В RS2 не зустрічав жодного багу, сподіваюсь так буде в RS3, як і в 7.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Дюрі-бачі, что тот антивирус в боевых условиях может? Так для галочки

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Kladoff, виндовый дефендер уже достаточно давно не совсем для галочки. Насколько я слышу от разбирающихся коллег, уже не хуже бесплатных аналогов
матвей, ты точно жил в нашей стране, когда была эпидемия пети?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
plebis, так і нічого не підхопив...Може тому що не сидів в однокашниках і не оновлював флешплеер для "піратіків" чи в яку там дурь граються)))Квчаю софт з толоки або філки і все добре)На рекламні банери не клікаю...Може я якийсь не такий?!)))

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
Встроенной защиты в W10 достаточно для подавляющего большинства домашних пользователей. FCU17 закрыли доступ к файлам пользователей. И если даже появится новый СуперПетя. Он не повредит важные файлы.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Кочевник, ну з того чим він передавався, я мабуть не користуюсь...Хоча вроді ж ним заражались і ті,що з антивірусним захистом, чи я чогось не знаю?!)))) Це я до того, що мало кому допомогла наявність антивіруснику на компі...

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
DE
Телефон
Samsung S24U
Kladoff, не подскажете, у кого есть голова на плечах?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
plebis, тебе ( знакомым) он хоть раз ловил, что то крупное. Когда, раньше юзер знал, что на Хр антивируса нет, он не лез с голой жопой в терновник. Сейчас же человек ставит, видит там защитника лезет в террариум и ку ку. На мой взгляд либо ставить что то нормальное, или ничего

Добавлено через 4 минуты
Kladoff, не подскажете, у кого есть голова на плечах?

Мы, конечно уходим в субьективизм, но у юзеров с 20 летним стажем она, ( как правило есть). Пользователи Линукс тоже систему знают на порядок лучше

Добавлено через 12 минут
plebis, так і нічого не підхопив...Може тому що не сидів в однокашниках і не оновлював флешплеер для "піратіків" чи в яку там дурь граються)))Квчаю софт з толоки або філки і все добре)На рекламні банери не клікаю...Може я якийсь не такий?!)))

Не слышал , чтоб от Пиратиков чем то заражались. Разве что Дурью, но ты - Братан будь осторожен. Она рядом:)

Добавлено через 15 минут
матвей, ти точно знайомий з алгоритмом розповсюдження Петя.А?

А что тут знать то? Это пиратский вирус значит и распространяют его Пиратики))

Останнє редагування:
Зверху