Якось я за 10 років існування в мене того ака проблем не помітив.регати ак MS
Якось я за 10 років існування в мене того ака проблем не помітив.регати ак MS
На комп та тоут на Ivi Bridge встановив за допомогою руфуса.Kladoff, у мене трохи застаріле залізо.
Є така мудра говірка, якщо працює не чипай, то якщо Sashkent влаштовує 10 то нехайНа комп та тоут
Насправді враховуючи розповсюдженість компів обізнаність повинна зростати в порівнянні з 90 роками, але воно не працює так.пересічного", навіть не про пенсів.. Воно ніколи не
Пересічному нах"№й не всралися ті обнови.. Facebook працює і добре.та для нас с тобою немає проблем, я про "пересічного", навіть не про пенсів..
Чув таке що сучасники вже не дуже той Хфейсбук полюбляють.Facebook працює
В мене на ноуті була "сімка". Перейшов на 11. Образ на флешці зберігся. Коли з'явилося повідомлення про припинення підтримки 10, комп перевів на 11. Відтепер вдома майже усі компи на 11. Така собі стандартизація.Є така мудра говірка, якщо працює не чипай, то якщо Sashkent влаштовує 10 то нехай
Ну яка зараз сімка.Вона навіть з ssd працює так сяк стосовно трима
Молодь може й не полюбляє, але пенси сидять переважно там.Чув таке що сучасники вже не дуже той Хфейсбук полюбляють.
На Xeon E3-1245v2 та Intel I7-3612QM з ОЗП 16ГБ та SSD з буфером гальм не відчув.одинадцятка як на мене на старих компах працює тормознутіше, а сімка та десятка там літає краще.
То у XP проблемы. У семёрки с SSD все нормально.сімка.Вона навіть з ssd працює так сяк стосовно трима
не сидіть під адміном, поставте якийсь нормальний антивірус, той же рекомендований Eset.Kritik, все одно ризик отримати вірусню на 7 зараз дуже високий. Забагато років
Але ж воно лякає, питання виникають.Пересічному нах"№й не всралися ті обнови..
Щось занадто розумні вони у тебеАле ж воно лякає, питання виникають.