Матвєй
UA
nickprosto, у мене руфус не пропонує опцій зняття обмежень
Переходити з 10-ки - не варто, встановлювати з нуля - варто. Встановив 11-ку на Lenovo B590 (20208) (Intel I7-3612qm/RAM8GB/SSD512GB/SSD128GB/HDD500GB/NV720m1GB). Встановлював за допомогою Rufus по відео з ю-туб.Прямо так впевнено? Опитав людей з оточення, які користуються 11 (хотів би перейти з 10). Однозначна відповідь - не варто.
Звичайно на SSDНа hdd или ssd?
Просто знаю своїх знайомих, так умудряються на hdd ставить, а потом бубу..... то щось довго грузить, то ще якісь недовольство((((( , хотя у меня на работе 10ки стоят на hdd, да тупит, Но, то таке, там обычно офис/почта, то особо на скорость не влияет, по прывыкали уже, хотя я после домашнего компа , на робочий комп аж впадло "садиться" за него,)))) медлено оно с hdd ,даже браузер с нуля открывает.....Звичайно на SSDНа hdd или ssd?
Откуда взят образ диска с Windows 11?nickprosto, у мене руфус не пропонує опцій зняття обмежень
Неправильно (або не до кінця) зробив акаунт Microsoft. Потрібно було свій мобільний номер (який зможе отримувати SMS) зареєструвати в акаунті Microsoft. Звідти і всі проблеми.я навіть мобільний номер не зареєстрував в акаунті. Але просять чужий ввести і це виглядає дивним захистом
Пошта лише частина послуг, насправді це акаунт Microsoft який зробили не до кінця.Створив акаунт пошти Майкрософт
Captain, акаунт навіть добу не протримався, а вже блок і варіанти відновити доступ не працює. Що робити далі не пропонують. При реєстрації не просили вводити телефон, хоча я планував його ввести, але пізніше. Займався 11 і драйверами, потім спати пішов, а наступного дня таке.
Мій акаунт там давно є.Встанови на телефон додаток Microsoft Authenticator.