cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Користуюсь Windows 11 Professional та Windows 11 Home. В обох ОС вилізла четверта мова клавіатури замість трьох встановлених. Сподіваюся з оновленнями ОС "зайва" мова зникне.
У меня очень часто при обновлении появляется как и у webivan, британская английская.
Я ее через настройки убирал, а вот ту, что в начале недели появилась перезагрузкой ноута.
У меня стоит какая то программа, что "Пуск" не по середине, а нормально - слева, и при обновлениях и первой перезагрузке бывает очень редко, что что то глючит, и я перегружаю, и все нормально работает.
Так и в этот раз, заглючило и появился четвертый язык, и я перегрузил, и британская английская пропала.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
У меня стоит какая то программа, что "Пуск" не по середине, а нормально - слева
Так це штатними засобами налаштовується, але я доволі швидко звик до "Пуску" посередині

Розкладка зайва не з'являється, Win 11 корпоративна.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
У меня стоит какая то программа, что "Пуск" не по середине, а нормально - слева
1 Якщо використовувати налаштування Windows 11. Налаштування - Персоналізація - Панель завдань - Поведінка панелі завдань - Вирівнювання панелі завдань - Зліва або По центру.
2 Або StartAllBack.

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Встановлював StartAllBack, перевіряв: від зайвої мови для перемикання клавіатури не допомагає. На жаль.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Ворзель, Киевская обл.
У мене по декілька раз на тиждень випадає 4 мови ( 2 рос. та 2 анг.). Щоб залишились тільки англійська та україньська, роблю так:
- тап по вибору мови на панелі
- у випадаючому меню вибору мови з самого низу є пункт "Додаткові налаштування клавіатури", тап по ньому і
- попадаємо в розділ "Время и язык > Язык и регион" там вибираємо у пункті "Предпочитаемие языки" английську та пересуваемо її вверх або вниз. Після цього залишається тільки Українська та Англійська. Діє до перезавантаження.

Місто
Київ
Телефон
iPhone12 pro max
Допоможіть

Не надходить оновлення 25H2 :(
Як його скачати та поставити самому?

Зараз така версія W11

1763494340124.png

ChatGPT говорить що оновлення не буде, тому що можвливо корпорация заблокувала оновлення.
В мене ліва версія :)

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
А машина відповідає апаратним вимогам? Якщо вимкнено SecureBoot, то неможливо оновити сертифікати завантажувача, а отже не буде і 25H2. Я пробував різні шляхи - оновлення не встановлювалось, то ж довелося перевстановлювати ОС з нуля. Сама вінда рекомендувала переустановку з відновленням. Цей метод, теоретично, має зберегти налаштування ОС і софт.

Місто
Київ
Телефон
iPhone12 pro max
А машина відповідає апаратним вимогам? Якщо вимкнено SecureBoot, то неможливо оновити сертифікати завантажувача, а отже не буде і 25H2. Я пробував різні шляхи - оновлення не встановлювалось, то ж довелося перевстановлювати ОС з нуля. Сама вінда рекомендувала переустановку з відновленням. Цей метод, теоретично, має зберегти налаштування ОС і софт.

Що такє SecureBoot? В мене BitLocker
Це воно?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Ніт. Це безпечне завантаження, опція яка вмикається в UEFI. Для Win 11 обов'язкова, але через різні твіки можна вимкнути цю вимогу.
У вас BitLocker, тому наполегливо рекомендую перед такими серьйозними оновленнями перевірити ключ шифрування або взагалі розшифрувати диск і вимкнути BitLocker. Або зробити копію даних.

Місто
Київ
Телефон
iPhone12 pro max
Ніт. Це безпечне завантаження, опція яка вмикається в UEFI. Для Win 11 обов'язкова, але через різні твіки можна вимкнути цю вимогу.
У вас BitLocker, тому наполегливо рекомендую перед такими серьйозними оновленнями перевірити ключ шифрування або взагалі розшифрувати диск і вимкнути BitLocker. Або зробити копію даних.
Запустив msinfo32
Там "Secure Boot State Off"
Як його включити?
Взагалі його реально включити? В мене Win11 не орігінальна, а з торрентов

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Dmytro42, в мене теж така версія (станом на зараз - вже була). Стало цікаво, запитав у Gemini, він порадив подивитися відео, там коротка інструкція і в описі є посилання з інструкції, за яким автор в відео проходить. Спрацювало, і в мене тепер 25H2. Ще раз переконався, що Gemini краще вирішує поставлені задачі (або може я краще за тебе задачу сформулював :))

Місто
Київ
Телефон
iPhone12 pro max
Дякую!
Ще питання - де купляти ключ для Win11?
На ОЛХ пишуть 100 гривень, а потім ця ціна складає вже 1000 гривень...
Чи варто взагалі його купляти? Чи качати крякнутий с торрентов?

Місто
Київ
Телефон
iPhone12 pro max
А шо тоді робити? :)
KMS?

А як встановити? Він здається просить ключ в процессі
Чи ніт? :)

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
iPhone12 pro max
Як тільки я розшифрував діск С (відключив BitLocker) - одразу пришло оновленя 25Н2 !
Secure Boot - навіть не включав. Механічно натиснув "Update" і все запрацювало

1763507736529.png

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Есть версия, что все-таки имеет смысл.

Я все время думал, что это какие-то краденные ключи. И был резко против покупки. Потом меня просветили (за что купил - за то продал), что в Германии какие-то ловкачи смогли "налюбить" Microsoft. Там какое-то ограничение лицензионного соглашения для корпораций противоречит местным законам. В общем, в Германии такие же ключи тае же за копейки продаются. Только не через местный olx, а более прилично - есть фирмы с сайтами, которые легально этим добром торгуют. Я заходил на агрегаторы цен, типа hotline (idealo, check24) - на вершинах рейтингов магазины с виндой по 2-3 евро. Есс-но, "на фирму" эти ключи не годятся, документов о легальности "от Microsoft" никто не продаст - фирмы продают ключи, которые позволяет "легально" пользоваться Windows, а не "лицензию". Встречал даже такое - знакомые купили ноут с Windows в небольшом магазине. Ноут новый, запечатанный, OS - DOS. А Windows - к документам на ноут (накладная, чек) еще и ключ Windows распечатали на такой красивой картонке, без каких-либо голограмм и без лого Microsoft. Ну понятно, откуда ключ.
То есть с точки зрения Microsoft - это ужасно несправедливо, но сделать они ничего не могут, все законно. Иначе я слабо представляю, как бы это вообще могли провернуть.

На моем старом Lenovo 2013-го года, на который я "полуподпольно" поставил Win11, обновление 25H2 установилось, тоже без BitLocker и SecureBoot

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Я теж дивився те відео і багато інших - не допомогло. Сказало, що критичні помилки в реєстрі без можливості відновлення, хоча ОС працювала чітко.
Дистрибутив брав на сайті Майкрософт. Запит ключа вимкнув при створенні завантажувальної флешки Руфусом. Там же створив локальну обліковуку і вимкнув вимогу TPM 2, бо апаратного модуля немає і він мені нафіг не треба.

Зверху