Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Kritik, це було російськомовне відео, вирішив не давати посилання. Але в описі знайшов текстову версію (привожу мовою оригіналу, щоб не викривити назви при перекладі):
Откройте Поиск в панели задач и введите «Изменение групповой политики». «Конфигурация компьютера» — «Административные шаблоны» — «Компоненты Windows» — «Центр обновления Windows» — «Управление обновлениями, предложенными Центром обновления Windows». Дважды щелкните на «Выбор версии для обновления целевого компонента», нажмите на «Включено», установите версию Windows 11 и целевую версию обновлений компонентов 24H2 и ок. Затем зайдите в Центр обновления Windows и выполните проверку наличия обновлений.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20 FE
може хто знає, як одним кліком вирубати захисник, перед встановленням "вірусів"?

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
powe, если при установке нужной программы не требуется подключение к Интернету, часто помогает просто отключение от сети Интернет. При этом даже в журнале нет записи о том что антивирус чем-то недоволен. Но зависит от того, сработка по какой сигнатуре

• Like
Реакції: powe

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
програми Defender Control
Ну навіщо "винаходити ровера", користуватись лівим софтом, коли Дефендер в налаштуваннях вимикається в 4 (чотири) кліки всього, роблю це на автоматі давно, не напружує зовсім. Ну невже ви робите ці інсталяції 24/7 постійно?? Можна один раз додати папку з варезними дистрами у винятки і він те не чіпатиме.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Нове оновлення Windows 11 може знищити ваші SSD- і HDD-диски, у новій версії виявили критичні помилки, — ЗМІ

📍Найнебезпечнішою назвали версію KB5063878 для Win 11 24H2.
📍Якщо запишете більше 50 ГБ інформації і заповните диск на 60% або більше — він повністю зникне з системи.
📍Windows помре, а проблему не виправлять жодні способи.

Цьому можна вірити, чи телега піариться?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Цьому можна вірити, чи телега піариться?
Тєлєга - це канал розповсюдження інформації, вона не піариться таким чином. Щоб швидко оцінити, варто вказувати джерело, тим більше, що це пряме правило на форумі, якого особливо важливо притримуватися, коли постиш якийсь гучний заголовок.

• Like
Реакції: jaks
Місто
UKKK
📍Windows помре, а проблему не виправлять жодні способи.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
варто вказувати джерело, тим більше, що це пряме правило на форумі,
По перше я запитав, а зараз я пошукав-

Місто
Ternopil
Телефон
Moto G60
варто вказувати джерело, тим більше, що це пряме правило на форумі,
По перше я запитав, а зараз я пошукав-
Win 10 я так розумію це не стосується?

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Останнє оновлення Windows 11 24H2 (KB5063878) від Microsoft ламає SSD/HDD, може пошкодити ваші дані
1755447679_24h2_ssd_issue1.jpg
Довідково,

• Добре = немає помилок, NG Lv. 1,2 = Не добре рівень 1 і 2.
  • NG Lv.1 = Диск недоступний (відновлюється перезавантаженням)
  • NG Lv. 2 = Диск недоступний (не підлягає відновленню)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Windows помре, а проблему не виправлять жодні способи.
В те, що Віндовс може померти, то таке, ще повірити можна))) (колись у 2000х його так і називали - MustDie))) А те, що помре ssd і навіть diskpart - clean його не виаравить, віриться не дуже.. :rolleyes:

Зверху