Yezzz 2.0

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Yezzz 2.0 (офсайт)

Активація\Перехід:
Або Yezzz-пакет(50грн на сільпо-касі)
або
універсальний пакет Lifecell з першою оплаченою АП(тарифом)
або
діючий номер Lifecell.
Обов'язкова умова переходу - авторизований номер у Власному Рахунку(Сільпо).
Перехід на тариф Yezzz2.0 тільки через сільпо-додаток.

Наповнення:
Безлім соцмереж, мессенжерів та Fozzy group(чомусь без Фори та Без самого Фозі)
(Безлімітний трафік на застосунки:
Facebook,
Instagram,
Messenger,
Signal,
Skype,
Telegram,
Viber,
WhatsApp,
X twitter,
BiP, lifecell,
Дія, сайт і застосунок «Сільпо», LOKO, Банк Власний Рахунок, Банк Восток)
+ 15ГБ траффіку;
750хв на всьо-про-всьо;
АП: 200грн\30днів.

Останнє редагування:

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
якщо в сільпо додатку кс то суму ніяк для мене не дізнатись
яку витратити щоб цей тариф для мене був на хлв
тільки лайф вписувати замість кс ?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
chelavek, жмакаєш на плитку, жмакаєш підключити, можна навіть номер не вводити. Або вводь номер, якому точно не доступно(наприклад з видачі номерів на замовення в магазині франццелла) і отримаєш.

Але у мене на два аккаунти прилетіла персоналка без жодних активностей в напрямку йєззу. Може всім надішлють, просто 1-2 дні синхронізуватимуть.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Зявилась пропозиція покупки на 2000 грн. Щоб отримати безкоштовний звязок.

• Like
Реакції: drmz

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
Я так зрозумів що 2000 це мінімум, а максимум може бути і 100000 грн покупок, щоб отримати тариф за 200 грн, ну це смішно, людина яка може зробити на таку суму покупок, не гнатиметься за кастрованим тарифом на дурняк.
А все так починалось. Як раніше цю хєрню не юзав, так і далі не буду, хоч думав 2000 норм, я зазвичай так і купую в сільпо і думав на свій лайф взяти цей тариф.

Останнє редагування:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Я так зрозумів що 2000 це мінімум, а максимум може бути і 100000 грн покупок, щоб отримати тариф за 200 грн, ну це смішно, людина яка може зробити на таку суму покупок, не гнатиметься за кастрованим тарифом на дурняк.
А все так починалось. Як раніше цю хєрню не юзав, так і далі не буду, хоч думав 2000 норм, я зазвичай так і купую в сільпо і думав на свій лайф взяти цей тариф.
За 200грн, ще 30 днів з такими умовами, щей майже любому бажаючому, щей перейти можна з нього, з вф як сидиш мертво в ньому тай на тому все

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
За 200грн, ще 30 днів з такими умовами, щей майже любому бажаючому, щей перейти можна з нього, з вф як сидиш мертво в ньому тай на тому все
Вже не сидять мертво, вже на істинному тарифі водафон тепер.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
drmz, який би номер не вводив пише що номер належить іншому оператору :(

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
За 200грн, ще 30 днів з такими умовами
Умови як умови, за гроші вигідніше користуватися тарифом Смарт Лайф.
На Смарт Лайф дають 25ГБ + 800хвилин за 175грн/28днів ( за умови персоніфікації).
Тобто більше послуг за менші гроші

Місто
Чернігів
Лайф другий (третій) номер, може коли робитиму купівлі у Сільпо. То хай буде...

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Вибачте 😯 здається тут фейс контроль
Це вже точно занадто. Ще можна погодитися на 2к, але точно не на на 5,5к Дешевше сплатити 200грн
Post automatically merged:

Вибачте 😯 здається тут фейс контроль
Це вже точно занадто. Ще можна погодитися на 2к, але точно не на на 5,5к Дешевше сплатити 200грн
Дочитався і про більший цінник. Якщо ця гра буде на умовах зміни цінника кожного місяця, то на що вони розраховують. Це не азартна гра, щоб людина втратила голову і зробила нерозумний поступок!

Останнє редагування:
Місто
Івано-франківськ
Ihor-UA, Так все просто, маркетологи порахували.
Зменшуєш чек в сільпо до 2000/міс., на наступний місяць зменшать вимогу 😁👍
Всі у виграші, особливо конкуренти Сільпо.

• Love
Реакції: cat
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Ihor-UA, Так все просто, маркетологи порахували.
Зменшуєш чек в сільпо до 2000/міс., на наступний місяць зменшать вимогу 😁👍
Всі у виграші, особливо конкуренти Сільпо.
Ця гра довжиною у місяць, щоб зменшили умови. І то не факт, що так зроблять. Чи варто це все за 200грн з дуже малим об'ємом інтернету?

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
відколи 15 Гб стало дуже малим обʼємом?
500 мб на добу

можна на лiченi хвилини злити, особливо з урахуванням, що ютуби та тiктаки тарифiкуються
А Безлімітний трафік на застосунки: Facebook, Instagram, X, Messenger, Viber, Telegram, Skype, WhatsApp, Signal, BiP, lifecell, Дія, на сайт і застосунок «Сільпо», LOKO, Банк Власний Рахунок, Банк Восток.

Morino

Користувач
Місто
Львів
500 мб на добу

можна на лiченi хвилини злити, особливо з урахуванням, що ютуби та тiктаки тарифiкуються

500 мб на добу

А Безлімітний трафік на застосунки: Facebook, Instagram, X, Messenger, Viber, Telegram, Skype, WhatsApp, Signal, BiP, lifecell, Дія, на сайт і застосунок «Сільпо», LOKO, Банк Власний Рахунок, Банк Восток.
Ще б туди ютуб, ціни б не було

Зверху