YouTube та YouTube Music

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Придивляюся до сімейної підписки на ютуб преміум UA. Чи є наразі якийсь контроль за місцерозташуванням "членів родини"?
При додаванні в сімейну підписку нових "члєнів" можуть бути іноді трабли.
зображення_viber_2023-02-22_23-08-53-585.jpg

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
dzidzio, у "членів" в іншій країні гуглоак український чи ні?

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
dzidzio, так він, напевно, Аргентину там і залишив в налаштуваннях, які тоді питання?

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
dzidzio, є ще вимога, якщо був в сім'ї до цього.
  • Сімейну групу можна змінити лише раз на 12 місяців.

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
dzidzio, є ще вимога, якщо був в сім'ї до цього.
  • Сімейну групу можна змінити лише раз на 12 місяців.
Можливо це, можливо колишня аргентинська сім'я, я третій місяць пробую виявити якусь закономірність і причину: одних додає в сім'ю, інших нє.
Ще дочекаю кінця оплаченої підписки, зроблю з нуля акаунт, попробую поексперементувати.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Десь рік була "аргентинська" сім'я з користувачами в Україні, не міняючи склад сім'ї, змінив країну майстер-акаунту на Україну - все ок.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Як бісить youtube. Не можуть зробити, щоб при включенні субтитрів, автоматично була українська. Кожен раз мусиш лізти в налаштування і вибирати українську.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Як бісять фільми з торентів. Не можуть зробити, щоб одразу вмикалися з українською. Кожен раз мусиш лізти в субтитри та обирати.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
artsel, у мене з торентів включаються українською автоматично, плеєр так налаштований, якщо є відповідна мова у фільму. А з youtube ще простіше. Він бачить, яка мова спілкування в налаштуваннях і країна, тому може автоматично вмикати відповідну мову.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Як бісить youtube. Не можуть зробити, щоб при включенні субтитрів, автоматично була українська. Кожен раз мусиш лізти в налаштування і вибирати українську.
а я не знаю, чому воно якогось фіга коментарі- під відео на російську перекладає :confused:. Я вже всюди лізла і не розумію як це прибрати. Причому воно час від часу самовільно міняється.
Так само не розумію як в гугл транслейт забрати російську-всю історію почистила, а воно все рівно вилазить падла. Якщо міняю руцями, то воно українську забирає.😭
На компі росязка нема. Увесь Win англійською... що за чортівня?!

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
У мене теж час від часу з'являється рос у мовах введення вінди хоча у налаштуваннях тільки англійська і українська, а сама вінда англійською. Допомагає тільки перезавантаження ПК.

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
а я не знаю, чому воно якогось фіга коментарі- під відео на російську перекладає :confused:. Я вже всюди лізла і не розумію як це прибрати. Причому воно час від часу самовільно міняється.
Так само не розумію як в гугл транслейт забрати російську-всю історію почистила, а воно все рівно вилазить падла. Якщо міняю руцями, то воно українську забирає.
Подивіться, які мови у бравзері, смартфоні, а також в обліковці Google, який в них пріоритет.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
при включенні субтитрів, автоматично була українська.
У мене коли відео українською, то і субтитири українські, ios. Чи мається на увазі автоматичний недо-переклад з інших мов?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Maxxx, включив відео, де англійська мова. Там такі субтитри показує, якщо хоч своєю мовою, то треба лізти в список і свою вибирати.
Могли б додати субтитри по налаштуванню мови в ютубі чи гугл акаунту, щоб не шукати щоразу.

Вкладення

• Screenshot_20230226_002308_YouTube.jpg
    Screenshot_20230226_002308_YouTube.jpg
    128.2 КБ · Перегляди: 31

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
В Москву прибыла группа китайских специалистов по киберугрозам в составе 41 человека.
Подтверждается информация о предметном взаимодействии спецслужб России и Китая по итогам визита председателя Си Цзиньпина в Москву.
Как стало известно «Октагону», в совместном с российской стороной проекте китайскими коллегами будет произведен анализ и подготовлена техническая дорожная карта по полной блокировке YouTube.
Часть технологий от комплекса «великой китайской firewall» предоставит НОАК КНР, остальное будет базироваться на российских и белорусских разработках. Блокировка YouTube согласно графику будет возможна в 4 квартале 2023 года. Затем будет доступна работа по блокировке всех типов VPN. Пилотный проект по блокировке может осуществить «Ростелеком», а в случае успеха – все частные и полугосударственные провайдеры.

Апд: чебурнет не за горами

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Щоб заблокувати youtube не потрібен китайський фаєрвол або спеціалисти-блокувальники з Китаю
Стаття для хайпожерів

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Щоб заблокувати youtube не потрібен китайський фаєрвол або спеціалисти-блокувальники з Китаю
Стаття для хайпожерів
Так можливо не лише ютуб планують блокувати, а будують велику китайську стіну для доступу в інтернет?

Місто
Черкассы
В Москву прибыла группа китайских специалистов по киберугрозам в составе 41 человека.
Подтверждается информация о предметном взаимодействии спецслужб России и Китая по итогам визита председателя Си Цзиньпина в Москву.
Как стало известно «Октагону», в совместном с российской стороной проекте китайскими коллегами будет произведен анализ и подготовлена техническая дорожная карта по полной блокировке YouTube.
Часть технологий от комплекса «великой китайской firewall» предоставит НОАК КНР, остальное будет базироваться на российских и белорусских разработках. Блокировка YouTube согласно графику будет возможна в 4 квартале 2023 года. Затем будет доступна работа по блокировке всех типов VPN. Пилотный проект по блокировке может осуществить «Ростелеком», а в случае успеха – все частные и полугосударственные провайдеры.

Апд: чебурнет не за горами
Якщо на росіі таки заблокують впн, то його заблокують і у нас, але блокування будуть ще більш жорсткими, і рашиський Чебурнет нам здасться супер вільною мережею....

Зверху