YouTube та YouTube Music

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Youtube хоче щоб від нього відмовилися?
Це вже триндець.

Вони хочуть, щоб ти вбив в собі совок/жлоба, і почав платити за контент. Хоча як доведеш їм, що альтруіст, і працюєш не за грощі, а во благо, безкоштовно, то може і вимкнуть.

Доречі, є альтернативи??
Особисто у мене давно преміум. Я написав, що реклама такою довжиною то занадто. А на мене наскочили, що я десь щось поставив, що я повинен щось в собі вбити... Дурістт якась!
Post automatically merged:

Openpharmacist, так а в чому справа тоді?
Довжина реклами. Я впевнений, що ті, хто не дивится ютуб постійно та не хоче, з цієї причини, купувати преміум, така херь відштовхне.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Openpharmacist, ви читали новину? Там написано що таке відео отримують тільки ті хто ставить едблок. Простий юзер отримує рекламу не більше 15 сек. З Вашого ж постав виходить що ви виправдовуєте хитрожопих з блокувальники реклами, і засуджуєте власників контенту що вони хотять щось заробляти з показів.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
хто не дивится ютуб постійно та не хоче, з цієї причини, купувати преміум,
то хай тоді вимикає едблокери і дивиться ютуб з рекламою
Але ж, я так зрозумів, мега реклама стосується й не преміум юзерів.
Post automatically merged:

stigr, значить я щось не дочитав. А назагал то смішно таке чути тут. От у всіх чесно куплені вінда та офіс. Інші проги. Зрозуміло, якщо використовуєш прогу щоденно для роботи, то її краще купити. Але наші реалії дещо інші. Але це тут офтоп. Тому підвязую.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Півроку-рік назад мав проблему, що ютуб на пк став працювати некорректно (чи то звуку не було, чи ще щось, точно не пригадаю). Проблема вирішилась відключенням адблоку для цього сайту. Тоді все стало норм працювати.
І байдуже, що в мене давно ютуб преміум.

Наскільки я розумію, о такі історії про годинну рекламу, яку не можна оминути, це про користувачів, що використують блокувальники реклами.

Місто
Kiev
Телефон
Nokia 1110i
Какие могут быть аргументы у давнего юзера интернета со стажем, который уже оплатил провайдеру его стоимость?
Хочу напомнить, в интернете всё бесплатно, мы просто оплачиваем доступ к нему.

Місто
Днепр
Простий юзер отримує рекламу не більше 15 сек.

не всегда. У меня на AppleTV стали довольно регулярными минутные рекламные блоки, причём без возможности пропустить (раньше секунд через 15-20 появлялась кнопка "пропустить", а теперь нет)

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Хочу напомнить, в интернете всё бесплатно, мы просто оплачиваем доступ к нему.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Hibiskus, значить, таки другий варіант? З секти тих, хто вірить, що сервери, мережі, електроенергія, обслуговування всього перерахованого коштує нуль?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Youtube хоче щоб від нього відмовилися?
Це вже триндець.

Официальный ответ от Google:
Реклама — это жизненно важный спасательный круг для наших авторов, который помогает им вести и развивать свой бизнес. Вот почему использование блокировщиков рекламы нарушает Условия предоставления услуг YouTube. Мы запустили глобальную кампанию, чтобы призвать зрителей с включенными блокировщиками рекламы разрешить показ рекламы на YouTube или попробовать YouTube Premium, чтобы работать без рекламы.

Місто
Львів
Вони б тоді пряму рекламу у відео банили.
А то вже 90% контента - "огляди" і впарювання.
Амінь. Що не відео, то кілька інтеграцій. Вже й автори, які попередні роки таким не грішили, зараз тулять інтеграції в 10% а то й 20% часу. Якщо бідненькі плачуть, що мало заробляють, нехай прибирають рекламні інтеграції з своїх відео для користувачів ютюб преміум.

Зверху