А декілька тижнів тому можна було виставити швидкість хоч х10 .У мене на revanced 20.21.37 все як було, швидкість обирається від 0.25 до 2.5 з кроком 0.25.Це тільки мені так "пощастило"?
А декілька тижнів тому можна було виставити швидкість хоч х10 .У мене на revanced 20.21.37 все як було, швидкість обирається від 0.25 до 2.5 з кроком 0.25.Це тільки мені так "пощастило"?
Вам видніше, а я навіть не знав. Ніколи не мав потреби у таких швидкостях, навіть х2 десь лише раз на рік вмикаю, не частіше.декілька тижнів тому можна було виставити швидкість хоч х10 .
так было до 5. Выше пишут, что больше - возможно. Я максимум 5х ставил (и то, распознать речь было почти невозможно, но так бывает быстрее до интересного момента попасть, чем ползунком).У мене на revanced 20.21.37 все як було, швидкість обирається від 0.25 до 2.5 з кроком 0.25.
Х5 підходить дивиться рецепти чи різні лайфхаки де не мало говорять чи де не треба звертати увагу на те що говорять , я футбольні обзори дивився на х3 .так было до 5. Выше пишут, что больше - возможно. Я максимум 5х ставил (и то, распознать речь было почти невозможно, но так бывает быстрее до интересного момента попасть, чем ползунком).У мене на revanced 20.21.37 все як було, швидкість обирається від 0.25 до 2.5 з кроком 0.25.
И да, у меня на revanced ускорение только до 2х, до 2.5x нету .