Тільки через ютьюб, тільки офлайнЦе тількі дозволить слухати з того самого пристрою, на який завантажив?
Тільки через ютьюб, тільки офлайнЦе тількі дозволить слухати з того самого пристрою, на який завантажив?
Не знайшов, покажете?Есть какие-то third-party клиенты, тоже просто гуглятся,
Не проверял что там за ссылками, конечно
The app also comes bundled in with Google Play Music, so users are able to switch between one service or the other quickly.
Ты так много музла слушаешь, что подписка себя оправдывает ? Есть же и без вк куча сайтов с музыкой....Да не, спасибо, я лучше платную подписку на YouTube оформлю
Невже 20 грн за сімейну підписку в наші часи так багато, щоб мучитися зі всякими впн заради сумнівної місцями якості треків у ВК?! При чому, у ВК також є підписка..Ты так много музла слушаешь, что подписка себя оправдывает ? Есть же и без вк куча сайтов с музыкой....
Невже 20 грн за сімейну підписку в наші часи так багато, щоб мучитися зі всякими впн заради сумнівної місцями якості треків у ВК?! При чому, у ВК також є підписка..
Персональні підбірки/плейлисти/ альбоми це мінімально з того, що дає підписка. Тобі не треба займати пам'ять телефону...Не потрібно скачувати. Доступ до музики є там де працює інтернет. Офлайн прослуховування. Нові альбоми в хорошій якості...Багато чого...При чем тут Вк? Я говорил что и без него куча сайтов где вводишь имя исполнителя и вперёд. Или тоже Радио. Возможно конечно я не меломан