Май Аріель Домбаль тоді, це і є українська локалізаціяЯ хочу українську локалізацію.
Ти хочеш якусь свою, часткову українську локалізацію гггг
Май Аріель Домбаль тоді, це і є українська локалізаціяЯ хочу українську локалізацію.
Ні, нормальну локалізацію, як і у всіх музикальних сервісах. Тому що в гугля якраз і є частковий переклад виконавців, ще й зроблений через коліно.Ти хочеш якусь свою, часткову українську локалізацію гггг
Життя бентежнеНі, нормальну локалізацію, як і у всіх музикальних сервісах. Тому що в гугля якраз і є частковий переклад виконавців, ще й зроблений через коліно.Ти хочеш якусь свою, часткову українську локалізацію гггг
Шо?Життя бентежнеНі, нормальну локалізацію, як і у всіх музикальних сервісах. Тому що в гугля якраз і є частковий переклад виконавців, ще й зроблений через коліно.Ти хочеш якусь свою, часткову українську локалізацію гггг
Українських виконавців перекладає?На зараз - мені теж це не подобається, але я не маю проблем, бо маю англійську локалізацію взагалі скрізь.
Не удивительно за 2 бакса-то и годы еблования СпотифаяКстати, есть достаточно достоверная информация, что Украина один из топ-потребителей подписки на Ютуб-премиум. Прям в тройке или пятерке в мире, не помню уже точно
это всё проводит автор или модератор канала. разместить можно переводы хоть на все языки мира. при этом переводится название, описание и субтитры видео. подсказки по-моему только не переводятся никак, хотя может я уже ошибаюсьНасчет перевода - недавно сам наткнулся (причем еще пару недель назад перевода не было). Заинтересовало, почему перевод частичный. Пишут, что перевод включает владелец канала, где размещено видео.
В пределах одной области - тоже без проблем. Проверено на четырех членах семьи.Насколько проверяется требование для семейной подписки "проживание по одному адресу"?
Якби ще про підписку для України по 1 дол. домовились..Тому запропонували Google залучити незалежних українських редакторів, які займатимуться підбором контенту.
Я не хочу смотреть русское говно, потому что это говно, даже когда война закончится. Гугл и вправду немного запарил, потому что даже гуглить нормально нельзя. Гуглишь на украинском - получи на русском. Браузер на английском, телефон на английском, открываешь поиск, вбиваешь WHO - получаешь ссылку на русском. Гугл, are you fucking kidding me?Зараз на стартових сторінках нашим користувачам пропонується російський контент, що є неприпустимим, коли в Україні йде війна.