YouTube Premium: YouTube та YouTube Music без реклами, у фоновому режимі й офлайн

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Та камон у мене більше року користувалися в сімейній підписці з різних країн і навіть натяку на бан немає. Ну і я часто забуваю впн вимикати і теж проблем немає
Ю ар лаккі... алтімейт лаккі. Mr. webivan.

Місто
Львів
часто забуваю впн вимикати і теж проблем немає
Там, мабуть, великий комплекс факторів, які їм можуть не сподобатися до того, щоб взяти "на олівець", впн з яких ближче до менш значимих. Фінгерпрінти браузерів, юзерагенти, куки і т.д.

Місто
Днепр
webivan, а потом бац и Ютуб запретит какать)

magodzec, я понимаю, что халява и пердолинг - это интересные вещи (сам таким занимаюсь), но если есть возможность легально за копейки пользовался, то почему бы и нет? Всё-таки сервис предоставляется и лучше закинуть монету, чем увидеть закрытие сервиса или его "покращення". Все моды Ютуба существуют только благодаря официальному апи и Ютуб может в любой момент закрыть все по щелчку пальцев.

milan27

fiber engineer
Місто
Луцьк
Телефон
OnePlus 10pro 8/128
Маю сімейну групу з 6 людей, з яких всі в Україні та 3 з них живуть на Волині та 3 на рівненщині. Користуються різними інтернет-провайдерами ( часто ще й мобільним) і взагалі нічого не було, пов'язане з баном.

Також, один з акаунтів сім'ї введений на телефоні, пк та телевізорі і на них всіх ютуб без реклами(часто по всіх трьох пристроях одночасно дивляться відео).

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Також, один з акаунтів сім'ї введений на телефоні, пк та телевізорі і на них всіх ютуб без реклами(часто по всіх трьох пристроях одночасно дивляться відео).
Зміни з 26 вересня. Подивимось чи реально будуть блокувати.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Щодо музики. Їхав сьогодні по "варшавці" і слухав музику. Через 2 години задовбався 10-й раз перезапускати відтворення, бо мережа всрата, довгі затики і онлайн зупинявся.
Був би преміум, можна скачати б офлайн. Була б моя машина з моєю офлайн музикою, не переймався б.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Львів
если есть возможность легально за копейки пользовался, то почему бы и нет?
У кожного своє уявлення про "копійки". Це приблизно як з IPTV, кілька моїх знайомих та навіть дехто на цьому форумі воліють платити по $1/міс всіляким там піратським конторкам типу Едему. Здавалося б, копійки, колись давно і сам спробував, і дійсно працює достатньо стабільно.
От лише питання, а найуха платити за те, що і так нахаляву доступне? Я без найменших клопотів маю задурно то саме наповнення з кількох тисяч каналів з десятка вільних джерел, головне з яких acestream.

Так і з Revanced і розширеннями браузера, вирізають повністю рекламу, дозволяють роботу у фоні і скачувати - ну чим не преміум нахаляву?

А аргументи на кшталт:
Все моды Ютуба существуют только благодаря официальному апи и Ютуб может в любой момент закрыть все по щелчку пальцев.
навіюють мені аналогію з чимось типу: "небезпечно ходити вулицями, там цегла на голову може впасти". Немає чого заряджатися на якесь погане майбутнє, от коли вже щось погіршиться, моди закриють - тоді й буду розмірковувати що ж далі робити.

Місто
UKKK
Так і з Revanced і розширеннями браузера, вирізають повністю рекламу, дозволяють роботу у фоні і скачувати - ну чим не преміум нахаляву?
Я так раніше пробував. Але воно все раптово перестає працювати і треба розбиратись, оновлювати. При цьому оновлювати і на телевізорі, а тамм щось не спрацює все одно..

Потім, я розумію що це суперечить правилам гри. А в мене немає бажання обдурювати youtube, а я вдячний їм за існування:)) Та бажаю підтримати їх щоб існували далі. Якось так.
Те й саме стосується і spotify, google photos.
Можна використовувати усіляки прошивки щоб отримати анлім на Гугл фото. Але це все ні до чого хорошого не приведе у довгій перспективі.

Але я розумію підхід, я сам дивлюсь піратські фильми на веб ресурсах, хоча треба платити. Треба теж від цього відходити, від такої практики.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Загалом є 2 прості принципи які зводять піратство нанівець, за вийнятком маргінальних випадків:
- легальні сервіси мають бути зручнішими за піратські
- ціноутворення має бути адекватним для кожного конкретного регіона.

Тому музичне піратство вимерло - значно зручніше мати усю музику світу в одному додатку, ніж дрочитись качати торенти чи шукати пітарські mp3.
У той же час відео піратство квітне, бо щоб дивитись фільми які хочеться без обмежень, треба мати штук 5 підписок що дорого, плюс жахливо незручно, плюс, окрім нефлікса, зазвичай ще і UX у додатків такий, ніди його писали студенти.

Ну а якщо ціни на підписку у 100-149грн на міс зависокі - краще вільний час витратити на навчання і пошук більш оплачуваної роботи.

Місто
Львів
@magodzec, а ты совсем не рассматриваешь вариант: "Я плачу за сервис потому что не хочу воровать"?
ПотапаПапа, по-перше, а ти зовсім нічого в житті не крадеш? Не дивишся безоплатно фільмів-серіалів з піратських ресурсів, вінда куплена за $100, а, головне, будучи підприємцем, податки на всі 100% державі сплачуєш? Ну вибач, не вірю! ;)

Але до теми, по-друге. Я не вважаю що щось краду у ютуба, вирізаючи рекламу. Лише, як вище вірно відмітили, порушую правила їхньої оферти, що може привести до блокування акаунту. Але ж цю оферту так само порушують платники сімейного преміуму за 149 грн, що розшарюють його на людей поза їхнім сімейним колом. Тобто, згідно твого уявлення, вони "крадуть" так само, як я 🤭

І, взагалі, всі платники премыуму, хто тут відписався з критикою мого небажання платити оті 149 грн, відразу й зазначили що продовжують дивитися піратське кіно безоплатно. Чи це не нагадує вислів: "ви або труси вдіньте, або хрестик зніміть"?;)

Підсумовуючи.
Аргументи що "моди можуть в любу мить відімкнути", "коли користувався ними щось там постійно ламалося, приходилося перевстановлювати" і т.д. і тому вирішив платити за преміум - розумію і приймаю. Але самого не переконують, бо я завжди ретельно слідкував за софтом, в мене нічого ніколи не ламалося, оновлення Revanced-а виходять і встановлюю що не кожні три дні.
Аргумент про те, що можуть заблокувати за то - ну ось свинорила webivan, який з Лондону розшарює сімейну підписку на невідомо кого в Україні і досі ж не заблокували, то й у мене є такі самі шанси не заблокованим бути :)
Аргумент що "то копійки, а якщо ти так не вважаєш, то заробляй більше" - взагалі мимо каси, це з розряду, типу: "в країні війна, а я, замість фронту в Лондон звалив, бо заробляю багато".

Місто
Львів
ты не рассматриваешь такой вариант?
Який варіант? Я так і не зрозумів твого запитання. "Не красти"? Також не зрозумів чи ти сам нічого в житі не крадеш, щоб мати нахабство завдавати таке запитання?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Також не зрозумів чи ти сам нічого в житі не крадеш, щоб мати нахабство завдавати таке запитання?
а, я понял, ты просто не понимаешь языка на котором я пишу. Сорян, я тебе напишу на украинском: А ти не розглядаєш варіант: «Я плачу за сервіси, бо не хочу красти»? Не «не краду», а саме «не хочу красти».

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
взагалі, всі платники премыуму, хто тут відписався з критикою мого небажання платити оті 149 грн, відразу й зазначили що продовжують дивитися піратське кіно безоплатно. Чи це не нагадує вислів: "ви або труси вдіньте, або хрестик зніміть
Я перестав дивитись піратку. Але то маргінально практичний кейс. Проте я купую фільми в ютьюб у колекцію. На них реклами немає. Піратку не дивлюся бо там...російська або українська мова. Я використовую їх у професійній діяльності 3 %, в житті -5%, з яких 3% це форум. А піратські фільми для постснг простору це 80% озвучки на цих мовах або уже англійська. Мені простіше знайти і купити фільм в гугла чим обшарювати веблінки в пошуку оригінальної звукової доріжки.
А так коли життя заставляє під примусом то disney+, netflix, national geographic, max hbo, локальне телебачення, американська підписка, мегого і ютьюб з рекламою, і ще штук 6 по світу, а за ютьюб-там де я дивлюсь стріми...там його ніхто не дивиться і реклами не пускають бо не вигідно. Тому платити і не раціонально. А музику свідомо, з вибором, плейлистами фізично часу немає.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
саме «не хочу красти».
Так я ж написав вище, що не вважаю блокування та вирізання реклами крадіжкою! Тому твоє запитання абсурдне :)
чо за бред?.. 🤦‍♂️ А при чём тут то что считаешь ты? Речь ведь идёт о том что считают те кто платит по этой причине. действительно абсурд, но от тебя.
Post automatically merged:

Я напишу пост для совсем тугих участников форума (не не, я не указываю ни на кого конкретно! Просто пишу на всякий случай). Тема такая: есть мнение что если можно что то не красть - то лучше этого не делать. Мол карма будет слегка чище и всё такое. И вот случай про подписку на ютуб - мол из той же оперы. Зачем тырить то что стоит три копейки? ну ладно бы там трахнуть королеву и украсть миллион, но вот эти копейки тырить - мол защквар.

Місто
Львів
Речь ведь идёт о том что считают те кто платит по этой причине
Ще раз, якщо ти не зрозумів, ті, хто платять за сімейний преміум, роздаючи його комусь з поза сімейного кола (а всі ми розуміємо що сім'я в Україні - це 3-4 чоловіка, а не шість), згідно твоєї термінології "крадуть", а точніше порушують оферту ютуба у тому самому ступені, що і я, блокуючи рекламу.
З якої саме причини вони самі для себе обрали платити - це їхня особиста справа. З аргументації, що тут наводили, більшість була на кшталт, - ну це ж копійки, чому ж і не заплатити.

Зверху