YouTube Premium: YouTube та YouTube Music без реклами, у фоновому режимі й офлайн

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Ще раз, якщо ти не зрозумів, ті, хто платять за сімейний преміум, роздаючи його комусь з поза сімейного кола (а всі ми розуміємо що сім'я в Україні - це 3-4 чоловіка, а не шість), згідно твоєї термінології "крадуть
а зачем ты мне это объясняешь, да ещё и в такой наглой манере "Ще раз, якщо ти не зрозумів"? Я где то спорил с этим?... То что ты пишешь про семейную подписку и расшар её на чужих людей - да, такое же самое нагибалово. Я и не спорю. К чему ты это? :unsure:

Місто
Львів
ладно бы там трахнуть королеву и украсть миллион, но вот эти копейки тырить - мол защквар.
А як на мене, зашквар - оце "ну ладно"! Якщо ти такий принциповий - то про три копійки не згадуй, а не кради ніколи нічого з принципових переконань!

Також за "три копійки". За совка у Львові були будки розливу газованої води з сиропом по 4 коп. Там сиділи переважно жінки іудейського походження. І зароблялося (а за твоєю термінологією "кралося") на тому сотні тисяч радянських рублів.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Есть такая категория ездунов - бээнвисты-упоротые. Значит суть вот в чём: есть НАСТОЛЬКО упоротые, что они не только ездят как долбоёщеры, НО ещё и пишут в чате (или на форуме): "Я на своей бэхе 170 в потоке валю!". Поражает даже не то что они настолько тупые и жёстко нарушают правила, поражает другое: то что они бахвалятся своим нарушением прилюдно. вот это верх идиотизма! Ну ладно там тихонечко наваливает на дороге, потешает своё самолюбие. Но нахрена на люди это писать то? 🤦‍♂️
Post automatically merged:

а не кради ніколи нічого з принципових переконань!
та я ж и не краду, приколи! Ты там про налоги спрашивал - так я их плачу в полной мере, будь спок. И кстати, если я что то и краду - то ты (да и вообще никто) и не знает. Я не напишу об этом на форуме, если украду что то :)

Місто
Львів
они бахвалятся своим нарушением прилюдно. вот это верх идиотизма
Край ідіотизму - це не побачити що зі самого початку я ввічливо поцікавився у товариства їхньої мотивацією платити за преміум, якщо під андроідом та віндою без проблем безкоштовно блокується вся реклама з ютуба и лише на яблуках це неможливо.
Відповіді отримав, вдячний кільком форумцям за змістовні зауваження щодо модів та ймовірні блокування акаунту.

А під кінець прибігає ПотапаПапа, і починає якусь дичину про "королеву виграти", "вкрасти мільйон розумію, а за три копійки не ганьбися", "на БМВ не їзди в місті 170 всеприлюдно". І воно мені треба, його ці особисті інфантильні зашквари? :ROFLMAO:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
А під кінець прибігає @ПотапаПапа, і
ввічливо поцікавився у тебя насчёт вопроса одного. На который ты вместо простого ответа и развёл демагогию, в которой я тоже силён :cool: :B

інфантильні зашквари
ой! 🤦‍♂️:D Кто бы говорил! Похвастался на форуме, где все давно уже прошли этот этап мелкого нахлобучивания своим подвигом в плане отжатия у гугла полторы сотни гривен, и после этого что то про инфантильность говоришь :B

Місто
Львів
ты вместо простого ответа и развёл демагогию
Так я тобі відразу просто відповів що ні, не приходила думка "не красти", бо не вважаю що щось там в ютуба краду, блокуючи рекламу!

А ти розвів демагогію що неважливо що я там сам собі вважаю! :ROFLMAO:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Так я тобі відразу просто відповів що ні, не приходила думка "не красти",
а я не про эт вопрос задавал. Капец ты невнимательный 🤦‍♂️

1111.jpg Приколи! Я не только гуглу стописят отлистываю ежемесячно, а ещё и близарду три сотни листаю! А мог же просто шпилить бесплатно, до...

Місто
Львів
ПотапаПапа, ну припиняй вже, мені ж абсолютно байдуже скільки куди ти кому "отлістиваєш"!

І краще б ти вже на бесі без глушника 170 по місту зажигав, аніж показував скріншот з отим близзардом!🤭

Місто
UKKK
Даже если без семьи, ютьюб подписка настолько дешёвая, что я не понимаю что тут вообще и думать. Просто можно прикинуть что мы можем купить на сэкономленные (даже при подписке на одного без семьи) деньги, чтобы понять что... ничего равноценного :)

Другое дело когда ты в режиме жёсткой экономии, пенсия, студент, времени много, денег ноль, тут да, все способы хороши, куда деваться. Я не агитирую пиратить и считаю что когда включаешь режим "не буду платить представляющему сервис", то стоит ожидать что сервис загнётся завтра.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Просто можно прикинуть что мы можем купить на сэкономленные (даже при подписке на одного без семьи) деньги, чтобы понять что... ничего равноценного
Ну ты даёшь! пачку сиг можно взять! (y)

Місто
UKKK
Хотя дополню, лично я бы в режиме жёсткой экономии просто смотрел бы с рекламой ютьюб, если бы не использовал подписку. Иногда бы и кликал на нее, чтоб деньга капала Ютьюбу. Но не скрывал бы ее плагинами, вот зачем. Чтоб ютьюб завтра закрылись? Я не хочу этого.

Ну ты даёшь! пачку сиг можно взять! (y)
Вот он какой ютьюб курильщика и ютьюб здорового человека:))) (шучу, у всех кто курит прошу прощения, я спокойно отношусь к курению:)))

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Але ж цю оферту так само порушують платники сімейного преміуму за 149 грн, що розшарюють його на людей поза їхнім сімейним колом. Тобто, згідно твого уявлення, вони "крадуть" так само, як я 🤭
Це не крадіжка, це умовне "свинорильство". Подивіться в словнику, що таке крадіжка. Я теж маю підписку в Україні і шерю її на сім'ю, яка знаходиться в Україні.
поза сімейного кола (а всі ми розуміємо що сім'я в Україні - це 3-4 чоловіка, а не шість
Ні, це родина в нашому перекладі. Я наприклад шерю на тата, 2х племінників, сестру і шовґора. Це якраз родина і є.
І так, преміум це копійки.

Місто
Львів
Це не крадіжка, це умовне "свинорильство". Подивіться в словнику, що таке крадіжка
Це не мені розкажіть, а @ПотапаПапі, :)

І чи правильно я розумію що за умовне "свинорильство" можна вважати ваше користування українською підпискою в Британщині (або ж британською в Україні)? ;)

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
я завжди ретельно слідкував за софтом, в мене нічого ніколи не ламалося, оновлення Revanced-а виходять і встановлюю що не кожні три дні
Вот только из-за этого я готов платить за подписку ценой 2х хотдогов чтобы не тратить время на этот бред. Магнитола в авто, телик, 3 смартфона, тв приставка. Нафиг мне это счастье нужно? Ладно бы молодым студентом был, когда это еще как то интересно и экономит деньги. По поводу копейки это или не копейки то считаю что при любых раскладах 149грн это реально копейки. А так же считаю что это стыд если взрослый мужик занимается такой экономией. Выше правильно подметили, лучше работу найти более высоко оплачиваемую чем раз в 3 дня заниматься этим бредом с софтом и рассказывать что 149грн это не копейки.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
жити без підписки на музичний стрімінг(
Може в тебе дійсно є бажання багато слухати, в в мене дуже мало наразі. Особливо коли вночі чую шахеди. Я поряд с залізницею та не тільки. Чую досить часто

Місто
Львів
А так же считаю что это стыд если взрослый мужик занимается такой экономией
То зазирніть у розділ "Платні опитування" і постидайтеся вволю, таких як я там багато! :ROFLMAO: Причому, з висловлювань, більшість свинорилів там зовсім не жебраки, є й кілька айтішників.Подумайте, по яку хулєру то їм, а може то хобі таке?;)

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Може в тебе дійсно є бажання багато слухати
Суть не в частом прослушивании а в том что когда тебе это нужно то у тебя под рукой многомиллионная библиотека музыки. Выбирай под настроение любую в авто, на пробежке, в офисе за работой или на отдыхе и т.д. И не нужно заниматься дрочевом с качанием мп3 и беготней с флешками. Нажал 2 клика и всё уже играет на любой вкус и обстановку.

Зверху